giorgosmcmc Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Μπορει να μου πει καποιος αν η συγκεκριμενη εφαρμογη που μου βρηκε το antivirus (steamclient64.dll) & (3dmgame.dll) ως ιους ειναι οντως ιοι ή ψευδης αναφορες? Επεξ/σία 28 Μαΐου 2016 από giorgosmcmc
SPANK Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Αν το παιχνίδι δεν ειναι αυθεντικό τοτε ναι λογικά βρήκε τα απαγορευμένα αρχεία και σβήνει μονο του
Zisilis9 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Συχνα στα πειρατικα παιχνιδια αναγνωριζει καποια σημεια τους ως ιους για 1000 λογους,τις περρισοτερες φορες ειναι οκ,ειδηκα αν το κατεβασες απο την σελιδα του ιδιου του πειρατη,αλλα ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.Εγω συνηθως τα εβαζα σε ενα μπρικι και εβλεπα... 1
Ghost007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μπορει να μου πει καποιος αν η συγκεκριμενη εφαρμογη που μου βρηκε το antivirus (steamclient64.dll) & (3dmgame.dll) ως ιους ειναι οντως ιοι ή ψευδης αναφορες? δεν ειναι ιος...ολα τα σπασμενα ετσι ειναι...κανε disable το antivirus για λιγο ...πατα στη καραντινα και καντα restore.. και μετα πατα στης επιλογες του και βρες που ειναι τα exclusions ...και καντα add εκει για να μη στα σβηνει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα