Thanos233 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Το πρόβλημα βασικά το έχει ο επιτραπέζιος του πατέρα μου. Έχει κολλήσει η ανάλυση της οθόνης στο 1024χ768 όπως όταν μπαίνουμε σε ασφαλή λειτουργία. Η ανάλυση δεν αλλάζει από τις ρυθμίσεις του υπολογιστή. Του είπα επίσης να κάνει update τον driver της κάρτας γραφικών, τίποτα και αυτό. Επίσης του είπα να βγάλει και να ξαναβάλει το καλώδιο που συνδέει οθόνη με μονάδα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, τίποτα και αυτό.. Ξέρεις κανείς τι μπορεί να παίζει? Έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Σε σε ασφαλή λειτουργία η ανάλυση και άλλα πολλά δεν αλλάζουν ή δεν λειτουργούν στον υπολογιστή γιατί δεν φορτώνονται οι drivers 1
micos000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Χωρίς τα στοιχεία του υπολογιστή (ιδίως η κάρτα γραφικών) και τι windows έχει μόνο με γενικότητες μπορούμε να βοηθήσουμε. Πες του να πάει στη διαχείριση συσκευών και να δει μήπως η κάρτα γραφικών είναι απενεργοποιημένη (στο προσαρμογείς οθόνης). Και κάτι τελευταίο. Όταν το μόνιτορ είναι lcd, η κάρτα γραφικών συνήθως δεν επιτρέπει να μπουν αναλύσεις μεγαλύτερες από την ανάλυση που υποστηρίζει το μόνιτορ. π.χ για ένα 15άρι lcd η ανάλυση είναι συνήθως 1024χ768.
Thanos233 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Σε σε ασφαλή λειτουργία η ανάλυση και άλλα πολλά δεν αλλάζουν ή δεν λειτουργούν στον υπολογιστή γιατί δεν φορτώνονται οι drivers Την ασφαλή λειτουργία την ανέφερα απλά και μόνο για να καταλάβετε για τι ανάλυση λέω, δεν είπα ότι ο υπολογιστής είναι σε safe mode. Χωρίς τα στοιχεία του υπολογιστή (ιδίως η κάρτα γραφικών) και τι windows έχει μόνο με γενικότητες μπορούμε να βοηθήσουμε. Πες του να πάει στη διαχείριση συσκευών και να δει μήπως η κάρτα γραφικών είναι απενεργοποιημένη (στο προσαρμογείς οθόνης). Και κάτι τελευταίο. Όταν το μόνιτορ είναι lcd, η κάρτα γραφικών συνήθως δεν επιτρέπει να μπουν αναλύσεις μεγαλύτερες από την ανάλυση που υποστηρίζει το μόνιτορ. π.χ για ένα 15άρι lcd η ανάλυση είναι συνήθως 1024χ768. Επειδή κι εγώ είμαι εκτός του πατρικού μου δεν μπορώ να βρω όλα τα στοιχεία του υπολογιστή, σίγουρα όμως ξέρω ότι η κάρτα γραφικών είναι η Nvidia GeForce 8600 GT, παλιά κάρτα, γενικά παλιό pc, αλλά δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο αυτό. Windows 7 - 64bit φοράει το pc. Λογικό το τελευταίο που λες, αλλά το θέμα είναι ότι ο υπολογιστής ήταν σε ανάλυση 1600χ900 και μετά από μία επανεκκίνηση πήγε στο 1024χ768 και τώρα δεν αλλάζει.. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2016 από Thanos233
micos000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Αν μπορείς, μπες με teamviewer να δεις τι γίνεται κι εσύ. Αλλιώς ας κατεβάσει τους τελευταίους drivers για την κάρτα γραφικών από εδώ και το DDU. Απεγκατάσταση με το ddu, επανεκκίνηση και εγκατάσταση εκ νέου με τους καθαρούς drivers.
Thanos233 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Αν μπορείς, μπες με teamviewer να δεις τι γίνεται κι εσύ. Αλλιώς ας κατεβάσει τους τελευταίους drivers για την κάρτα γραφικών από εδώ και το DDU. Απεγκατάσταση με το ddu, επανεκκίνηση και εγκατάσταση εκ νέου με τους καθαρούς drivers. Μάλλον αυτό θα κάνω γιατί δεν έχει ιδέα και εκείνος.. Ευχαριστώ και για το ddu και γενικότερα για τον χρόνο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα