liakoudis Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Καλημέρα πρόσφατα ανανέωσα το παλιό PC στο σπίτι μιας και μας άφησε ο παλιός. Στο δια ταύτα Intel G4400, 8 GBRAM DDR4 MSI H110 PRO-VH Αλλά κράτησα την παλιά κάρτα HD 4650 1GB καθώς και τον δίσκο. Το φιλαράκι μου που μου το έστησε μου είπε ότι λειτουργεί ταυτόχρονα με την κάρτα γραφικών του επεξεργαστή συνεπικουρικά !!! Αλλά στο WOT βλέπω κάτι 12-18 fps? Μήπως να την βγάλω και να αφήσω τον επεξεργαστή να κάνει παιχνίδι? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...
Ghost007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Καλημέρα πρόσφατα ανανέωσα το παλιό PC στο σπίτι μιας και μας άφησε ο παλιός. Στο δια ταύτα Intel G4400, 8 GBRAM DDR4 MSI H110 PRO-VH Αλλά κράτησα την παλιά κάρτα HD 4650 1GB καθώς και τον δίσκο. Το φιλαράκι μου που μου το έστησε μου είπε ότι λειτουργεί ταυτόχρονα με την κάρτα γραφικών του επεξεργαστή συνεπικουρικά !!! Αλλά στο WOT βλέπω κάτι 12-18 fps? Μήπως να την βγάλω και να αφήσω τον επεξεργαστή να κάνει παιχνίδι? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... το καλωδιο που συνδεεις την οθονη που το εχεις βαλει..στην καρτα η στη μητρικη ? δε ξερω ποια ειναι καλυτερη και ειναι αργα για να το ψαξω..αλλα τεσπα οπου εχεις το καλωδιο αυτη δουλευει..λογικα.. και αν δουλευει του επεξεργαστη πρεπει να δωσεις και παραπανω μνημη στη καρτα απο το βιος... αν δε το εχει κανει ο φιλος σου ηδη αυτο...
liakoudis Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Το καλώδιο της οθόνης κουμπώνει στην κάρτα γραφικών. Να δώσω μνήμη στην κάρτα γραφικών θέλεις να πεις μέσα απο το ΒΙΟΣ?
pano Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Όχι φίλε μου δεν δουλεύει συνεπικουρικά,στην θέση σου θα δοκίμαζα και τα ενσωματωμένα γραφικά(πρώτα όμως καλός καθαρισμός drivers κ.τ.λ.)
Ghost007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Το καλώδιο της οθόνης κουμπώνει στην κάρτα γραφικών. Να δώσω μνήμη στην κάρτα γραφικών θέλεις να πεις μέσα απο το ΒΙΟΣ? οποτε αυτη τη στιγμη δουλευεις με την 4650.... να δωσεις μνημη στη καρτα γραφικων την ενσωματομενη λεω απο το βιος αν βαλεις να δουλευει με αυτη.. τωρα ποια ειναι καλυτερη δε ξερω... μπορεις να δοκιμασεις και να δεις αν εχουν διαφορες... απο εκει και περα οπως και να χει νταξ μη περιμενεις θαυματα με αυτες της καρτες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα