paronio Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Απλά δεν υπογράφεις και μην περιμένεις να πάρεις στα χέρια σου συμβόλαιο που να προβλέπει δωρεάν τέλη ενεργοποίησης! Το συμβόλαιο είναι ένα, και αν πάρεις στα χέρια σου χαρτί-προσφορά που θα αναφέρει το πρόγραμμα σου, το μηνιαίο κόστος και δωρεάν τα τέλη πρόσεχε γιατί δεν αποτελεί συμβόλαιο είναι απλά ένα χαρτί προσφοράς...! Ποτέ μην κάνετε συμβόλαιο με εξωτερικό συνεργάτη! 1
geomanxlnt Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 πριν αρκετα χρονια μου ειχε γινει αναλογη προσφορα απο forthnet. Οταν ηρθε το συμβολαιο καθησα το διαβασα ολο παρα την βιασυνη του κουριερ και οντως ανεφερε οτι τα τελη ενεργοποιησης ειναι δωρεαν. Οποτε υπογραφεις ΜΟΝΟ αν το γραφει στο συμβολαιο.
bill2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 με εξωτερικούς συνεργάτες τους νοιάζει να σε βάλουν στην εταιρία μετά αν κάτι προκύψει δεν τους νοιάζει
ReKeira Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Χωρίς την υπογραφή σου δε μπορούν να κάνουν τίποτα
morby Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Φίλε πολύ σατανικό αυτό που έκανε!!! Σαν την Vodafone!
Razor333 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δεν προκειται, ειναι απατεωνια, σου ειπε πες στην επιβεβαιωση οκ στα 35ευρω και μετα οταν θα σου ερθουν να τα πληρωσεις και κανεις καποιο παραπονο στην εταιρεια, θα ειναι κατωχηρωμενη με εσενα να αποδεχεσε τα τελη ενεργοποιησης σε ηχογραφηση.
chipakos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Εφοσον μιλαμε για αρχικο συμβολαιο και οχι ανανεωση συμβολαιου(αναφερεις τελη ενεργοποιησης, οποτε προφανως αναφερεσαι σε αρχικο συμβολαιο) για να προχωρησει η όποια διαδικασια πρεπει να υπαρχει υπογεγραμμενο συμβολαιο απο μερους σου, συνοδευομενο απο αντιγραφο της ταυτοτητας σου και προσφατο λογαριασμο απο τον παροχο που βρισκεσαι τωρα. Γι'αυτο και θα σου στειλουν συμβολαιο να υπογραψεις. Οταν το παραλαβεις δες αν αναγραφει καπου δωρεαν τελη ενεργοποιησης. Αν δεν το γραφει και δεις τελη ενεργοποιησης 35 ευρω σημαινει οτι δεν ισχυει αυτο που σου ειπε η τηλεφωνητρια κι εννοειται δεν το υπογραφεις και δεν το αποδεχεσαι. Τηλεφωνικα μπορει να γινει μονο ανανεωση συμβολαιου, με επιβεβαιωση στοιχειων με τον κατοχο της γραμμης, οπου δυσκολα θα ειπωθει κατι που δεν θα ισχυσει, διοτι τις ανανεωσεις αναλαμβανει τμημα της ιδιας της εταιρειας και οχι εξωτερικος συνεργατης-call center που απο εκει συνηθως αλλα λενε και αλλα ισχυουν (οπως πιθανον να εγινε και στην περιπτωση του ts) Το ίδιο συνέβη σε εμένα με πρωταγωνιστή την Forthnet κι όταν ήρθαν να μου παραδώσουν συμβόλαιο για να μην κάθομαι να διαβάζω όλες τις σελίδες αν γράφει κάπου ότι μου είπε η τηλεφωνήτρια έγραψα μόνος μου τους όρους μου στο κάτω μέρος του συμβολαίου και μετά το υπέγραψα. Οπως καταλαβαίνεις δεν προχώρησαν ποτέ στη σύνδεση του τηλεφώνου μου .Το θέμα που υπήρχε τότε ήταν σχετικό με την ταχύτητα του ADSL κι όχι με τέλη ενεργοποίησης.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Το ίδιο συνέβη σε εμένα με πρωταγωνιστή την Forthnet κι όταν ήρθαν να μου παραδώσουν συμβόλαιο για να μην κάθομαι να διαβάζω όλες τις σελίδες αν γράφει κάπου ότι μου είπε η τηλεφωνήτρια έγραψα μόνος μου τους όρους μου στο κάτω μέρος του συμβολαίου και μετά το υπέγραψα. Οπως καταλαβαίνεις δεν προχώρησαν ποτέ στη σύνδεση του τηλεφώνου μου .Το θέμα που υπήρχε τότε ήταν σχετικό με την ταχύτητα του ADSL κι όχι με τέλη ενεργοποίησης. Σε φάση ότι θα πιάνεις εγγυημένα Χ mbps στην χειρότερη?
arxaggelos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 το router έχει χρέωση άν θές 19,90 ευρω ^Αυτό. Πλέον δεν δίνουν δωρεάν ρούτερ. Οπότε δεν είναι να παραλάβεις ρούτερ, καλά σου είπε. με εξωτερικούς συνεργάτες τους νοιάζει να σε βάλουν στην εταιρία μετά αν κάτι προκύψει δεν τους νοιάζει ^Και αυτό. Αν ήταν εξωτερικός συνεργάτης δεν το κόβω να την βρίσκεις.
bill2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Πολύ δύσκολα αντε και να τη βρεις μετα απο πολλά τηλέφωνα και αν αλλα δεν πάιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα