Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ,σημερα ειχα μια προσφορα απο μια πωλητρια της vodafone για το double play των 21ευρω / μηνα.

Ολα φαινοντουσαν να συμφωνουμε μεχρ που μου ειπε οτι υπαρχει το κοστος ενεργοποιησης εφαπαξ 35 ευρω , εκει δε συμφωνησα αλλα για να με πεισει μου ειπε οτι θα μου το κανουν δωρο .

Μου ζητησε ομως σαν ''χαρη'' στο πρωτο τηλεφωνο που περιλαμβανει την επιβεβαιωση στοιχειων με την καταγραφη να δηλωσω οτι θα το πληρωσω και αμεσως θα ακολουθηει δευτερο που θα μου αναφερουν οτι θα μου το κανουν δωρο.

Δευτερο τηλεφωνο δεν υπηρξε και μαλιστα την συγκεκριμενη πωλητρια δε καταφερα να την ξαναβρω.

Εχει συμφωνηθει την δευτερα να παραλαβω κουριερ προφανως και δε θα το δεχτω και δε θα υπογραψω τιποτα, αλλα ξερει κανεις εαν σε αυτο το σταδιο (χωρις υπογραφες) μπορει να προχωρησει η διαδικασια?

Δημοσ.

Μπορεί να προχωρήσει, "άτυπα", (την έχουν πατήσει αρκετοί με τηλεφωνικές προσφορές) αλλά τους σκίζεις άμα το κάνουν.

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα ,σημερα ειχα μια προσφορα απο μια πωλητρια της vodafone για το double play των 21ευρω / μηνα.

Ολα φαινοντουσαν να συμφωνουμε μεχρ που μου ειπε οτι υπαρχει το κοστος ενεργοποιησης εφαπαξ 35 ευρω , εκει δε συμφωνησα αλλα για να με πεισει μου ειπε οτι θα μου το κανουν δωρο .

Μου ζητησε ομως σαν ''χαρη'' στο πρωτο τηλεφωνο που περιλαμβανει την επιβεβαιωση στοιχειων με την καταγραφη να δηλωσω οτι θα το πληρωσω και αμεσως θα ακολουθηει δευτερο που θα μου αναφερουν οτι θα μου το κανουν δωρο.

Δευτερο τηλεφωνο δεν υπηρξε και μαλιστα την συγκεκριμενη πωλητρια δε καταφερα να την ξαναβρω.

Εχει συμφωνηθει την δευτερα να παραλαβω κουριερ προφανως και δε θα το δεχτω και δε θα υπογραψω τιποτα, αλλα ξερει κανεις εαν σε αυτο το σταδιο (χωρις υπογραφες) μπορει να προχωρησει η διαδικασια?

Θα παραλαβεις εξοπλισμο η συμβολαια ? το δευτερο τηλεφωνο πολυ πιθανο να ηταν τηλεφωνικη συμβαση αν συνφωνησες εκει σε οτι σου ειπαν (κακως) τοτε ισχυει κανονικα , πλεον τα δικαστηρια δεχοντε κανονικα τηλεφωνικες συμβασεις

Δημοσ.

κοιτα τι κανει μια κυρια για να μην χασει την θεση της, δεν υπαρχει σωτηρια λεμε 

επι του θεματος, μπορεις να υποχωρησεις μεσα σε 10 μερες απ οτι θυμαμαι ,επισης αυτην που σου εκανε την προσφορα μπορεις να την βρεις, τα παντα γραφονται, ποιος σε καλεσε κλπ κλπ

Δημοσ.

Με το κουριερ μου ειπαν οτι θα παραλαβω συμβολαιο για να υπογραψω και οτι θα χρειαστουν ταυτοτητα φωτοτυπια κλπ , οχι εξοπλισμο. Μου κανει εντυπωση ολο αυτο παντως , μιας και επεμεινα για το αν θα υπαρχει σιγουρα δευτερο τηλεφωνο με το ''δωρο'' το κοστος ενεργοποιησης.

Απαντουσε μην ανησυχειτε βεβαιως και θα το κανουμε δωρο απλα ειναι τυπικη διαδικασια στο πρωτο τηλεφωνο να το δεχτειτε.

Εχω ακομα μια ελπιδα να με καλεσουν αυριο αλλιως η κυρια η οποια εχει δωσει και ονομα χρειαζεται ενα ραντεβου απο κοντα.

• Moderators
Δημοσ.

Με το κουριερ μου ειπαν οτι θα παραλαβω συμβολαιο για να υπογραψω και οτι θα χρειαστουν ταυτοτητα φωτοτυπια κλπ , οχι εξοπλισμο. Μου κανει εντυπωση ολο αυτο παντως , μιας και επεμεινα για το αν θα υπαρχει σιγουρα δευτερο τηλεφωνο με το ''δωρο'' το κοστος ενεργοποιησης.

Απαντουσε μην ανησυχειτε βεβαιως και θα το κανουμε δωρο απλα ειναι τυπικη διαδικασια στο πρωτο τηλεφωνο να το δεχτειτε.

Εχω ακομα μια ελπιδα να με καλεσουν αυριο αλλιως η κυρια η οποια εχει δωσει και ονομα χρειαζεται ενα ραντεβου απο κοντα.

Αμα ειναι να στειλουν συμβολαιο απλα δεν υπογραφεις

και αν σε παρουν να σε ρωτησουν το λογο εξηγησε τους

Δημοσ.

Εφοσον μιλαμε για αρχικο συμβολαιο και οχι ανανεωση συμβολαιου(αναφερεις τελη ενεργοποιησης, οποτε προφανως αναφερεσαι σε αρχικο συμβολαιο) για να προχωρησει η όποια διαδικασια πρεπει να υπαρχει υπογεγραμμενο συμβολαιο απο μερους σου, συνοδευομενο απο αντιγραφο της ταυτοτητας σου και προσφατο λογαριασμο απο τον παροχο που βρισκεσαι τωρα. Γι'αυτο και θα σου στειλουν συμβολαιο να υπογραψεις. Οταν το παραλαβεις δες αν αναγραφει καπου δωρεαν τελη ενεργοποιησης. Αν δεν το γραφει και δεις τελη ενεργοποιησης 35 ευρω σημαινει οτι δεν ισχυει αυτο που σου ειπε η τηλεφωνητρια κι εννοειται δεν το υπογραφεις και δεν το αποδεχεσαι.

Τηλεφωνικα μπορει να γινει μονο ανανεωση συμβολαιου, με επιβεβαιωση στοιχειων με τον κατοχο της γραμμης, οπου δυσκολα θα ειπωθει κατι που δεν θα ισχυσει, διοτι τις ανανεωσεις αναλαμβανει τμημα της ιδιας της εταιρειας και οχι εξωτερικος συνεργατης-call center που απο εκει συνηθως αλλα λενε και αλλα ισχυουν (οπως πιθανον να εγινε και στην περιπτωση του ts)

• Like 3
Δημοσ.

<p>το router έχει χρέωση άν θές 19,90 ευρω</p>

Όχι πάντα. Εξαρτάται. Κι εγώ έχω ένα σωρό γραμμές στη HOL και δεν έχω πληρώσει ποτέ για router ακόμα και τώρα που χρειάστηκα αντικατάσταση σε κάποια από αυτά, την οποία λένε ότι κανονικά χρεώνουν. Εκτός αν ισχύει διαφορετική πολιτική για νέες ενεργοποιήσεις, που δεν το νομίζω γιατί πριν από λιγότερο από χρόνο έβαλα καινούριο doubleplay. Μόνο το κόστος ενεργοποίησης πλήρωσα.

• Moderators
Δημοσ.

Όχι πάντα. Εξαρτάται. Κι εγώ έχω ένα σωρό γραμμές στη HOL και δεν έχω πληρώσει ποτέ για router ακόμα και τώρα που χρειάστηκα αντικατάσταση σε κάποια από αυτά, την οποία λένε ότι κανονικά χρεώνουν. Εκτός αν ισχύει διαφορετική πολιτική για νέες ενεργοποιήσεις, που δεν το νομίζω γιατί πριν από λιγότερο από χρόνο έβαλα καινούριο doubleplay. Μόνο το κόστος ενεργοποίησης πλήρωσα.

Αντικατασταση σου εκαναν γιατι το ειχες παρει με χρησηδανεισμο

Πλεον vodafone και wind στο χρεωνουν (εχουν 2-3 μοντελα και σε αφηνουν να διαλεξεις ) τα πληρωνεις κανονικα και σε περιπτωση που χαλασει το πας κανονικα με εγγυηση (2 χρονια) , αν χαλασει μετα τα 2 χρονια πρεπει να αγορασεις καινουργιο

Δημοσ.

Εγώ είμαι στην Forthnet και έχω το Thomson 585 απο την αρχή κάπου 5 χρόνια.Μου είπαν πως μόνο στην ανανέωση συμβολαίου μπορούν να μου δώσουν άλλο.Αν το πάρω και κάποια στιγμή φύγω απο αυτούς θα μου το ζητήσουν πίσω;Αν είχα ήδη πάρει 2-3 modem;

Δημοσ.

Α την - να μην την πω - τι παιχνίδι έπαιξε...

Πολύ απλά δεν υπογράφεις τίποτα και αν σου ζητήσουν τον λόγο κατέβασες τους ότι καντήλια υπάρχουν.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι για ποιον λόγο να το κάνει αυτό; 

Έτσι κι αλλιώς αν δεν τελειώσουν τα διαδικαστικά και δεν γίνει πελάτης ο υποψήφιος αυτή δεν θα πάρει ούτε €.

Δημοσ.

η wind έχει 2 μοντέλα και η hol vodafone 1 

άλλα μέχρι το 2018 το αργότερο 2020 θα το δίνουν με χρησιδανεισμό γιατί θα έχουν voip τηλεφωνία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...