Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέω και στον τίτλο θα ήθελα να κάνω update από Windows 7 σε Windows 10 απλά τα 7 που έχω είναι σπασμένα,θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα?......Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν δεν έχεις serial θα σου προκύψουν προβλήματα στην πορεία. Καλύτερα μείνε με τα 7.

Δημοσ.

Όπως λέω και στον τίτλο θα ήθελα να κάνω update από Windows 7 σε Windows 10 απλά τα 7 που έχω είναι σπασμένα,θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα?......Ευχαριστώ.

Πήγαινε και αγόρασε Νόμιμη Άδεια.     Απαγορεύεται να μιλάμε για παράνομο λογισμικό.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν έχεις serial θα σου προκύψουν προβλήματα στην πορεία. Καλύτερα μείνε με τα 7.

Σαν τι προβλήματα εννοείς?

Δημοσ.

Αν θες την αναβαθμιση ( γνωμη μου ΟΧΙ) ,καν' την. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα,απολυτως. Αν χρειαστεις φορματ,θα πρεπει να δωσεις κλειδι, που δεν εχεις. Οποτε πας παλι σε 7αρια. Ας με διορθωσουν. Επισης,το να μιλαμε για πειρατικο λογισμικο εδω μεσα,αντικειται στους ορους χρησης,οπως εγραψε ο φιλος πιο πανω

Δημοσ.

Αυτή την απορία την έχω καιρό τώρα.Δηλαδή?

Όσοι έχουν μη γνήσια win 7/8.1 και αναβαθμίσουν σε win 10 μετά τη λήξη της δωρεάν αναβάθμισης θα έχουν πρόβλημα ενεργοποίησης ή όχι?

Δημοσ.

Απ'ο,τι εχω καταλαβει ,δεν θα εχουν προβλημα. Το προβλημα θα υπαρξει σε περιπτωση φορματ... Που δεν θα εχει κλειδι να δωσει.... Νομιζω....

Δημοσ.

Απ'ο,τι εχω καταλαβει ,δεν θα εχουν προβλημα. Το προβλημα θα υπαρξει σε περιπτωση φορματ... Που δεν θα εχει κλειδι να δωσει.... Νομιζω....

Αν παρακάμψει την είσοδο κλειδιού κατά την εγκατάσταση, όταν συνδεθεί στο internet θα γίνει αυτόματα η ενεργοποίηση.

Για την παράκαμψη εισόδου κλειδιού, δες εδώ (ισχύει και για Windows 10):

https://www.pcsteps.gr/63155-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-windows-8-1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AF/

Δημοσ.

Τα περισσότερα σπασμένα Windows κάνουν κανονικά τα Update σε Windows 10. Δεν έχετε να χάσετε κάτι από το να δοκιμάσετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...