Joshua21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Το 6άρι εφόσον πιάσει σε μπετό είναι υπεραρκετό.
thanasisxask Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, nosstrom είπε Καλησπέρα παιδιά εχω 2 βάσεις ηχείων που θέλω να βάλω στο ταβάνι , το συνολικό βάρος του ηχείου με τη βάση είναι 3.5 κιλα , αν χρησιμοποιήσω 6ρια ούπα είναι οκ ; Η να βάλω 8ρια ; Ευχαριστώ Πόσες τρύπες έχουν οι βάσεις;
gioren Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Από τα καλύτερα ουπα που υπάρχουν : Duopower της Fischer Δειτε τα .Είναι κορυφή ! Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από gioren
nosstrom Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 12 ώρες πριν, thanasisxask είπε Πόσες τρύπες έχουν οι βάσεις; 4ρις η κάθε μια
papoys1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 15 ώρες πριν, nosstrom είπε Καλησπέρα παιδιά εχω 2 βάσεις ηχείων που θέλω να βάλω στο ταβάνι , το συνολικό βάρος του ηχείου με τη βάση είναι 3.5 κιλα , αν χρησιμοποιήσω 6ρια ούπα είναι οκ ; Η να βάλω 8ρια ; Ευχαριστώ Συνήθως τα ταβάνια είναι από μπετό.Αν όντως είναι έτσι και 6άρια να βάλεις δεν έχουν πρόβλημα γιατί στο μπετό το ούπα όταν πιάσει δεν τραβιέται ακόμη και εσύ να κρεμαστείς πάνω.Προσοχή μόνο μην το βάλεις με τρυπανάκι μπετού μεγαλύτερο από 6άρι πιάσει χαλαρά και όχι όπως πρέπει. 1
player_xyz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Συνήθως τα ταβάνια είναι από μπετό.Αν όντως είναι έτσι και 6άρια να βάλεις δεν έχουν πρόβλημα γιατί στο μπετό το ούπα όταν πιάσει δεν τραβιέται ακόμη και εσύ να κρεμαστείς πάνω.Προσοχή μόνο μην το βάλεις με τρυπανάκι μπετού μεγαλύτερο από 6άρι πιάσει χαλαρά και όχι όπως πρέπει. Σωστά! Στο ταβάνι το πρόβλημα είναι να βρεις μπετόν. Διότι πριν το μπετόν υπάρχει σοβάς 1-2 cm. Το βάρος των ηχείων είναι στατικό και ελάχιστο. Οι περισσότερες της μιας βίδας χρειάζονται απλώς για να σταθεροποιησουν τη βάση (κι όχι το ηχείο) 1
papoys1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 19 λεπτά πριν, player_xyz είπε Σωστά! Στο ταβάνι το πρόβλημα είναι να βρεις μπετόν. Διότι πριν το μπετόν υπάρχει σοβάς 1-2 cm. Το βάρος των ηχείων είναι στατικό και ελάχιστο. Οι περισσότερες της μιας βίδας χρειάζονται απλώς για να σταθεροποιησουν τη βάση (κι όχι το ηχείο) Όπως τα λες αλλά συνήθως τα ταβάνια έχουν ελάχιστο σοβά και όχι όπως οι τοίχοι.Συνήθως στο 1 εκατοστό στο ταβάνι βρίσκεις μπετό εκτός και έχει μονωτικό αν είναι ταράτσα οπότε εκεί το μπετό είναι σε μεγάλο βάθος. 1
player_xyz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, papoys1 είπε Όπως τα λες αλλά συνήθως τα ταβάνια έχουν ελάχιστο σοβά και όχι όπως οι τοίχοι.Συνήθως στο 1 εκατοστό στο ταβάνι βρίσκεις μπετό εκτός και έχει μονωτικό αν είναι ταράτσα οπότε εκεί το μπετό είναι σε μεγάλο βάθος. Στο δικό μου είχα τραβήξει μεγάλη νίλα όταν προ δεκαετίας πια έπρεπε να βιδώσω τους γάντζους των φωτιστικών. Μου είχε βγει ο κ#λ#ς... Για να φτάσω στο μπετό έπρεπε να περάσω σοβά (1cm), μονωτικό (3 cm; ) + 5 cm για το γάντζο.... 😅
xsterg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) προσοχη με τις πορτες. οι περισσοτερες εργολαβικες αλλα και αρκετες τοποθετημενες εκ των υστερων στερεωνωνται με απλο αφρο πολυουρεθανης. αυτο σημαινει οτι σε τρανταγματα η σε δυνατα κλεισιματα η πορτα φευγει μαζι με το κασωμα! εχει τυχει σε φιλο μου να του κλεισει αποτομα η πορτα απο ρευμα αερα και να φυγει οπως ηταν με το κασωμα! προσοχη με τα μονοζυγα λοιπον που ειναι στην κασα! Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2020 από xsterg 1
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Τα ηχεία έχουν και κραδασμούς.έχε το υπόψη σου.
nosstrom Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Τα ηχεία έχουν και κραδασμούς.έχε το υπόψη σου. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. ναι έχουν κάποιους κραδασμούς γι αυτό και τα έδεσα πάνω στη βάση με καλωδίο ήχου 2.5ρι 🤪, δε φαίνεται άσχημο Πχ σε σεισμό μια έξτρα ασφάλεια, γιατί το στιλαρακι στις ταλαντωσεις δε το εμπιστεύτηκα πολύ , δεν εχω συρματόσχοινο που είναι γι αυτή τη δουλειά να γινει οπως πρέπει αλλά το καλωδιο που εχω με προσεχτικό δέσιμο είναι μια χαρα . Οι βίδες έχουν πιάσει και στο βίδωμα τερματίζουν... το ηλεκτρικό κατσαβίδι τερματίζει στη δύναμη τρία ας πούμε με το κλασικό κράκ. Μπετό εχει τρυπισει έμπαινε με δυσκολία όταν τρύγαγα δε βρηκα σοφά πολύ, 1 cm και εννοείτε πως εβαλα δράπανο από την αρχή . Στις 22/3/2020 στις 5:16 ΠΜ, papoys1 είπε Συνήθως τα ταβάνια είναι από μπετό.Αν όντως είναι έτσι και 6άρια να βάλεις δεν έχουν πρόβλημα γιατί στο μπετό το ούπα όταν πιάσει δεν τραβιέται ακόμη και εσύ να κρεμαστείς πάνω.Προσοχή μόνο μην το βάλεις με τρυπανάκι μπετού μεγαλύτερο από 6άρι πιάσει χαλαρά και όχι όπως πρέπει. 6ρι τρυπάνι έβαλα και μάλιστα το ουπα μπήκε με δυσκολία μέχρι μέσα .. Σε ευχαριστώ 😀 Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από nosstrom 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα