nomikab Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Παρουσιάστηκε σε φίλο το εξής πρόβλημα : Έχει στην κατοχή του ένα Acer Aspire 5742g και κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού του έβγαλε το παραπάνω σφάλμα ( TDR Failure ). Αμέσως μετά η οθόνη έκανε κάτι χιονάκια και έκλεισε. Κάθε φορά που το ανοίγει το λάπτοπ φαίνεται πως δουλεύει κανονικά αλλά η οθόνη είναι μαύρη (ούτε καν ανοιχτή - σαν να είναι κλειστό ). Ξέρει κανείς τι γίνεται ? Ευχαριστώ !!! Επεξ/σία 27 Μαΐου 2016 από nomikab
ss13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ποια κάρτα γραφικών έχει ; Σύνδεσε το με εξωτερική οθόνη , πάτα FN και το κουμπί όπως αυτό http://pctvcables.com/images/toshiba-monitor-key.jpg δες εαν δίνει σήμα στην οθόνη , μήπως είναι αυτό το φορητό ; http://www.skroutz.gr/s/339378/Acer-Aspire-5742G-484G75Mnkk-i5-480M-4GB-750GB.html
coolerman Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, Παρουσιάστηκε σε φίλο το εξής πρόβλημα : Έχει στην κατοχή του ένα Acer Aspire 5742g και κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού του έβγαλε το παραπάνω σφάλμα ( TDR Failure ). Αμέσως μετά η οθόνη έκανε κάτι χιονάκια και έκλεισε. Κάθε φορά που το ανοίγει το λάπτοπ φαίνεται πως δουλεύει κανονικά αλλά η οθόνη είναι μαύρη (ούτε καν ανοιχτή - σαν να είναι κλειστό ). Ξέρει κανείς τι γίνεται ? Ευχαριστώ !!! συνδεσέ το (Θύρα Vga laptop) σε εξωτερικό μόνιτορ,ΑΝ δεν έχει εικόνα στο μόνιτορ(εξωτερικό)...η κάρτα κατά 99.9% παρέδωσε πνεύμα.
nomikab Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 μήπως είναι αυτό το φορητό ; http://www.skroutz.gr/s/339378/Acer-Aspire-5742G-484G75Mnkk-i5-480M-4GB-750GB.html Ναι, αυτό έχει. Αν μετά το τεστ με το εξωτερικό μόνιτορ δεν αλλάξει κάτι τότε πάει για καινούρια μητρική ?
coolerman Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 όχι δεν χρειάζεται αλλαγή μητρικής..έχει αφαιρούμενη κάρτα γραφικών reballing με το ανάλογο κόστος..reflow δεν το συνιστώ(γνώμη μου), καλό καθάρισμα εσωτερικά,ίσως εκεί υπήρχε πρόβλημα και έγινε αυτό που έγινε. 1
faklan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Καλημέρα παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα σε ένα HP 6830s κάρτα γραφικών καπουτ ; Δεν κάνει με τίποτα BOOT στα Windows, δοκίμασα φορματ, άλλο σκληρό, άλλες μνήμες αλλά τίποτα...
nomikab Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Στην περίπτωση που ανέφερα εγώ ... ούτε καν σήμα δίνει στην οθόνη :/ πρώτη φορά το βλέπω και δεν το έχω ψάξει ακόμα ... και το αστείο είναι ότι δεν δουλεύουν και τα πλήκτρα F για να το δοκιμάσω σε εξωτερικό monitor.
faklan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Το δικό μου παίζει μόνο σε εξωτερική οθόνη αλλά αφού κάνει και αυτές τις κάθετες γραμμές δε νομίζω να σώζεται η κατάσταση... Το δικό σου πρόβλημα το έχω συναντήσει πάλι σε ACER με ξεχωριστή κάρτα γραφικών και με αλλαγή της κάρτας έπαιζε κανονικά...
ss13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Το δικό μου παίζει μόνο σε εξωτερική οθόνη αλλά αφού κάνει και αυτές τις κάθετες γραμμές δε νομίζω να σώζεται η κατάσταση... Το δικό σου πρόβλημα το έχω συναντήσει πάλι σε ACER με ξεχωριστή κάρτα γραφικών και με αλλαγή της κάρτας έπαιζε κανονικά... Τι κάρτα γραφικών έχει ;
faklan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Έχει ATI 43xx (δεν είμαι κοντά στο πισι) τελικά εψησα το τσιπ γραφικών το μεσημέρι με υπέρυθρες και δουλεύει μια χαρά τώρα... (για καμιά βδομάδα φαντάζομαι και μετά πάλι τα ίδια... θα δείξει! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα