Ntinaras Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 εγω θα σου προτεινα αυτο http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_204428.html η μπαταρια του δε θα τελειωσει ποτε
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Παιδιά μην το ψάχνετε, τα windows για τεχνολογικά αναλφάβητους είναι κουτί. Με τα android θα σας ζαλήσουν τον έρωτα για το ότιδήποτε όπως: - Γιατί άλλαξε θέση το εικονίδιο; - Που είναι η επαφή που έσωσα; Δεν είναι στη sim. - Τι είναι αυτή η ειδοποίηση που μου βγάζει; (συχνότατο φαινόμενο και θα σας ζαλίζουν για την κάθε μια από αυτές) - Τι είναι αυτά τα κουμπάκια στις φωτογραφίες; - Γιατί πατάω να πάρω τηλέφωνο και αργεί; Μερικά από αυτά που θα σας πρήξουν για όσο ζείτε. Παθών και μαθών από τον πατέρα μου που η πρώτη συσκευή που του πήρα ήταν το moto e. Ε ήθελα να την πάρω και να του την πετάξω από το παράθυρο. Τελικά το δώσαμε σε ξάδερφο μου (που ούτε από αυτόν γλύτωσα μιας και εκείνος είναι τεχν. αναλφάβητος αλλά καλύτερα από πριν) και πήρα στον πατέρα μου ένα lumia 435. Εχω το κεφάλι μου ήσυχο πλέον.
haHa Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μεγαλυτερα θεματα υπαρχουν σε wp. - Που ειναι το google maps; - Που ειναι το youtube; - Γιατι πρεπει να παταω 2 κουμπια για να απαντησω μια κληση; - Γιατι εχουν κομμενες λεξεις στα μενου και στις εφαρμογες; - Αυτο ειναι κουμπι ή κειμενο; - Δεν καταλαβα οτι ειχε ερθει μηνυμα/whatsapp κλπ. Μονο κ μονο λογω interface και typography(μπορει να ειναι ομορφα, αλλα δεν ειναι ευκολα κατανοητα) δεν κανουν για αρχαριους. Αυτο εδω δεν ειναι ευκολα κατανοητο(κομμενες λεξεις, το κειμενο απο τους τιτλους δεν ξεχωριζει ευκολα, δεν ειναι προφανες οτι το "unread" και το "flag" ειναι clickable): Και μετα υπαρχει το προβλημα των συσκευων, οπου ειναι χειροτερες , με μικροτερη αντοχη στο χρονο, χειροτερες οθονες κλπ σε σχεση με συσκευες παρομοιων χρηματων σε android. Τελος, υπαρχει το μεγαλο προβλημα των εφαρμογων. Καμμια σχεδον ειδικη ελληνικη εφαρμογη για δικηγορους δεν βγαινει για την (σχεδον νεκρη) πλατφορμα των wp. Ενδεκτικα: Nobilis για Δικηγόρους ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ειναι τρομερη εξυπηρετηση να μπορει ανα πασα στιγμη να εχει προσβαση σε ενα αρθρο ευκολα, πχ απο την παραπανω εφαρμογη: 1
ziaba Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 στα windows δυσκολεύομαι μέχρι και γω να βγάλω άκρη είναι πραγματικά gtp.... τα πιο ευκολα στην χρήση είναι android (άλλα τα αφήνω γιατί τα χρησιμοποιώ χρονιά και καθημερινά και εννοείται μου φαίνονται παιχνίδι) και τα ios.. αν δεν έχει εμπειρία από συσκευές αφής εννοείται θα δυσκολευτεί και θα ρωτήσει οποίο λειτουργικό και θα του παρει...
tasos-e Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μεγαλυτερα θεματα υπαρχουν σε wp. - Που ειναι το google maps; - Που ειναι το youtube; - Γιατι πρεπει να παταω 2 κουμπια για να απαντησω μια κληση; - Γιατι εχουν κομμενες λεξεις στα μενου και στις εφαρμογες; - Αυτο ειναι κουμπι ή κειμενο; - Δεν καταλαβα οτι ειχε ερθει μηνυμα/whatsapp κλπ. Μονο κ μονο λογω interface και typography(μπορει να ειναι ομορφα, αλλα δεν ειναι ευκολα κατανοητα) δεν κανουν για αρχαριους. Αυτο εδω δεν ειναι ευκολα κατανοητο(κομμενες λεξεις, το κειμενο απο τους τιτλους δεν ξεχωριζει ευκολα, δεν ειναι προφανες οτι το "unread" και το "flag" ειναι clickable): Και μετα υπαρχει το προβλημα των συσκευων, οπου ειναι χειροτερες , με μικροτερη αντοχη στο χρονο, χειροτερες οθονες κλπ σε σχεση με συσκευες παρομοιων χρηματων σε android. Τελος, υπαρχει το μεγαλο προβλημα των εφαρμογων. Καμμια σχεδον ειδικη ελληνικη εφαρμογη για δικηγορους δεν βγαινει για την (σχεδον νεκρη) πλατφορμα των wp. Ενδεκτικα: Nobilis για Δικηγόρους ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ειναι τρομερη εξυπηρετηση να μπορει ανα πασα στιγμη να εχει προσβαση σε ενα αρθρο ευκολα, πχ απο την παραπανω εφαρμογη: σταματα την παραπληροφορηση εχω και wp και αντροιτ και ολα οσα γραφεις δεν ειναι σωστα.
Nimda075 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Καλησπέρα σε όλη την παρέα , Μου είπε μια φίλη μου ότι ο πατέρας της έχει γενέθλια και αυτή θέλει να του πάρει καινούριο κινητό γιατί έχει μια μπακατελα . Λέει πως διαθέτει μέχρι 200 αλλά και πιο κάτω δεν την πειράζει κιόλας . Λέει ας έχει και μια ωραία κάμερα . Πέρα από αυτό δε τη νοιάζει τίποτα άλλο . Λογικά συμπεραίνει ότι μεγάλος άνθρωπος ( 46-47 ) υπολόγιζω θα θέλει και καλή μπαταρία . Σκέφτομαι εγώ xiaomi Redmi και λοιπά αλλά μετά λέω τι να το κάνει τέτοιο κινητό ... Δε ξέρω ρε παιδιά , τι να της προτείνω ;; Από Ελλάδα έτσι ... αν ο ανθρωπος δεν χρειαζεται smartphone μαλλον πατε να του βαλετε μπελα στο κεφαλι αν ισχυει το παραπανω προτεινω http://www.skroutz.gr/s/6305750/Alcatel-OneTouch-2004G.html αλλιως windows phone που ειναι απλα λιτα κ ευκολα χωρις κολληματα ,αρκει να μην του βαλετε 10αρια http://www.skroutz.gr/s/7904418/Microsoft-Lumia-532-8GB.html
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μεγαλυτερα θεματα υπαρχουν σε wp. - Που ειναι το google maps; - Που ειναι το youtube; - Γιατι πρεπει να παταω 2 κουμπια για να απαντησω μια κληση; - Γιατι εχουν κομμενες λεξεις στα μενου και στις εφαρμογες; - Αυτο ειναι κουμπι ή κειμενο; - Δεν καταλαβα οτι ειχε ερθει μηνυμα/whatsapp κλπ. Αυτά θα στα πει τεχνολογικά αναλφάβητος άνθρωπος; Ρε σε λέω από moto e περάσαμε σε 435 και ησύχασε και η αδερφή μου και εγώ. Αυτοί τηλέφωνο θέλουν να παίρνουν κατά κύριο λόγο, mail, whats up και λοιπές μπούρδες είναι πολυτέλειες και του "διαβόλου" και δεν θέλουν να έχουν σχέση και ούτε έχουν και διάθεση να μάθουν.
SuPerMaNrE Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Αλλάζουν τα πράγματα παιδιά Εμαθα ότι προέρχεται από παλιό smartphone και ξέρει μια χαρά να το χειρίζεται Συνεπώς προτείνεται ανδροιδ καλό μέχρι 200
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δεν υπάρχει καμιά σύγκριση τότε με τίποτα. Moto X second gen και τέλειωσες. 1
haHa Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Αλλάζουν τα πράγματα παιδιά Εμαθα ότι προέρχεται από παλιό smartphone και ξέρει μια χαρά να το χειρίζεται Συνεπώς προτείνεται ανδροιδ καλό μέχρι 200 Πας για moto x 2nd gen. https://www.skroutz.gr/s/5578987/Motorola-Moto-X-2nd-Gen-16GB.html Τα αντιστοιχης τιμης wp δεν ειναι τοσο ποιοτικα, εχουν χειροτερες οθονες, ειναι πιο αργα, εχουν μικροτερη αντοχη στο χρονο κ εχουν κ ελλειψη εφαρμογων.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Αλλάζουν τα πράγματα παιδιά Εμαθα ότι προέρχεται από παλιό smartphone και ξέρει μια χαρά να το χειρίζεται Συνεπώς προτείνεται ανδροιδ καλό μέχρι 200 Απο Κίνα στα 170€ το letv x800. 4GB Ram 64GB χωρος , Snap 810 , 5.5 οθονη με ανάλυση 2000τόσο.
Belisarius Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Πραγματικά γελάω με όσους προτείνουν wp. Μάλλον πρόκειται για νεκρόφιλους, δεν εξηγείται διαφορετικά. Έμαθε η μάνα μου να χρησιμοποιεί android στα 60 της που ήξερε μόνο να ανοίγει το laptop της και το παρουσιάζουν ορισμένοι ως πυρηνική φυσική. Και ο πατέρας ενός φίλου δεν είχε ποτέ του smartphone και του πρότεινα (παρασυρόμενος) ένα lumia 640 αφού δεν ήθελε υποτίθεται να μπαίνει ούτε καν ίντερνετ. Το είδε και προτίμησε να πάρει android αυξάνοντας και τα λεφτά του budget του για να αποφύγει τα wp.. Δεν πρόκειται να υποτιμήσω ξανά ανθρώπους μεγάλης ηλικίας και να τους προτείνω wp. Το android με την παραμετροποίηση που έχει μπορεί πολύ εύκολα να σεταριστεί και να χρησιμοποιηθεί από ανθρώπους οποιασδήποτε ηλικίας. Μάλιστα μιλάμε και για budget στα 200 ευρώ, ούτε καν στα 100 που να πεις άντε να το συζητήσουμε. 2
AntiCambeR Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Αν ήταν το budget μέχρι 100€ ας προτείνατε WP.Τώρα ποιός ο λόγος;Αλλά εντάξει,έχω διαβάσει να προτείνουν WP και με budget 500€ οπότε δεν εκπλήσσομαι. Επίσης άνθρωπο 46-47 χρονών τον βαφτίσατε γέρο... 1
tasos-e Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Πραγματικά γελάω με όσους προτείνουν wp. Μάλλον πρόκειται για νεκρόφιλους, δεν εξηγείται διαφορετικά. Έμαθε η μάνα μου να χρησιμοποιεί android στα 60 της που ήξερε μόνο να ανοίγει το laptop της και το παρουσιάζουν ορισμένοι ως πυρηνική φυσική. Και ο πατέρας ενός φίλου δεν είχε ποτέ του smartphone και του πρότεινα (παρασυρόμενος) ένα lumia 640 αφού δεν ήθελε υποτίθεται να μπαίνει ούτε καν ίντερνετ. Το είδε και προτίμησε να πάρει android αυξάνοντας και τα λεφτά του budget του για να αποφύγει τα wp.. Δεν πρόκειται να υποτιμήσω ξανά ανθρώπους μεγάλης ηλικίας και να τους προτείνω wp. Το android με την παραμετροποίηση που έχει μπορεί πολύ εύκολα να σεταριστεί και να χρησιμοποιηθεί από ανθρώπους οποιασδήποτε ηλικίας. Μάλιστα μιλάμε και για budget στα 200 ευρώ, ούτε καν στα 100 που να πεις άντε να το συζητήσουμε. Θα σε παρακαλέσω να μην προσβάλεις ανθρώπους που έχουν πει μια άποψη.Δεν ξέρεις κάποιους και η ευγένεια είναι προτέρημα που μάλλον εσύ δεν έχεις.
@topos Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Το windows phones πρεπει να εκλαβανοντε ως feature phones που εχουν δυνατοτητα για λιγο surfαρισμα/fb/skype/viber και καποια αλλα. Απο εκει και περα εαν σε καποιον του αρκουν αυτα δεν θα βρει πιο ευκολο, καλοφτιαγμενο και συνολικα τιμιο κινητο απο το 550 στα 75 ευρω απο Ελλαδα, η με καλυτερη φωτογραφικη μηχανη/μεγαλη οθονη απο το 640xl στα 120 ευρω. Προφανεστατα αυτα δεν αρκουν σε ολους(ουτε και σε μενα προσωπικα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα