Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα ,

Μου είπε μια φίλη μου ότι ο πατέρας της έχει γενέθλια και αυτή θέλει να του πάρει καινούριο κινητό γιατί έχει μια μπακατελα . Λέει πως διαθέτει μέχρι 200 αλλά και πιο κάτω δεν την πειράζει κιόλας . Λέει ας έχει και μια ωραία κάμερα . Πέρα από αυτό δε τη νοιάζει τίποτα άλλο . Λογικά συμπεραίνει ότι μεγάλος άνθρωπος ( 46-47 ) υπολόγιζω θα θέλει και καλή μπαταρία .

Σκέφτομαι εγώ xiaomi Redmi και λοιπά αλλά μετά λέω τι να το κάνει τέτοιο κινητό ...

Δε ξέρω ρε παιδιά , τι να της προτείνω ;;

Από Ελλάδα έτσι ...

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα widnows phone μου φαίνεται ότι έχουν ωραία κάμερα τα περισσότερα και θα τον βολέψει πολύ και το λειτουργικό αν δεν ασχολείται πολύ με κινητά.

Δημοσ.

Windows phone ότι πρέπει για "μπαμπάδες". Η σταθερότητα των windows λειτουργεί θετικά γι αυτούς. Τα πολλά πολλά τους μπερδεύουν και τους τη σπάνε. Να φανταστώ ότι θέλει και δίκαρτο ναι; Ενα 640 ή ένα 730 είναι αυτό που πρέπει και θα ευχαριστηθεί για να έχει και αυτή το κεφάλι της ήσυχο.

• Like 2
Δημοσ.

Λέτε ρε παιδιά;

Μήπως όμως δεν αξίζει και είναι πιο καλά να πάρει ανδρόιδ; Γιατί σχετικά με τα χαρακτηριστικά υπάρχουν ανδροιδ στην ίδια τιμή με σαφώς καλύτερα χαρακτηριστικά.

Για το δίκαρτο δεν έχω ιδέα φίλε...

Δημοσ.

Επειδή είμαι παθών και μαθών μείνε μακριά από Android για "μεγάλους". Πραγματικά θα σε ζαλήσουν τα αφτιά για το κάθε τι που συμβαίνει. Τη μια αργεί λίγο, την άλλη πετάει το τάδε μήνυμα, την άλλη δεν ξέρει που έβαλε το όνομα και άλλαξε που πηγαίνει κτλ κτλ. Πάρτε του windows και τους είναι υπερ αρκετό για να έχετε και εσείς το κεφάλι σας ήσυχο.

Δημοσ.

Απεφυγε τα windows , ειδικα για μεγαλους.

Προτεινε ενα moto x 2nd gen να ειναι ησυχος.

Οι εφαρμογες που κρυβουν επιλογες, κοβουν λεξεις κλπ τους μπερδευουν.

Ενδεικτικα εδω το mail client σε windows phone(πχ δες οτι δεν καταλαβαινει ευκολα καποιος ασχετος τι ειναι κειμενο, τι ειναι τιτλος και δες πως κοβει την λεξη flagged):

winphone-mail.jpg

Σε android ειναι πολυ πιο κατανοητα:

Screenshot_2014-11-02-11-39-41.jpg

Δημοσ.

Λέτε ρε παιδιά;

Μήπως όμως δεν αξίζει και είναι πιο καλά να πάρει ανδρόιδ; Γιατί σχετικά με τα χαρακτηριστικά υπάρχουν ανδροιδ στην ίδια τιμή με σαφώς καλύτερα χαρακτηριστικά.

Για το δίκαρτο δεν έχω ιδέα φίλε...

Το WP είναι αρκετά πιο σβέλτο απ'το Android "εκ γενετής", ακόμα και με υποδεέστερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Μη το φοβάσαι αυτό. Πόσο μάλλον όταν δίνεις και 200€. Να έδινες λίγα, ώστε να περιοριζόσουν στα low-end κινητά, να πω κοίτα και τα specs, λίγα MHz παραπάνω ίσως κάνουν διαφορά.

Κατά τ' άλλα συμφωνώ με τον ikaruga24. Android ίσον μπελάς, όταν μιλάμε για άτομα που δε το "πολυ-έχουν". Θα καταλήξεις να supportάρεις 24/7.

Δημοσ.

Χμμμ οκ..

Παρόλα αυτά αν ήταν να μου προτείνετε ένα ανδρόιδ μέχρι 200 για μπαμπά ποιό θα ήταν;

Τώρα θυμήθηκα ο μπαμπάς της είναι δικηγόρος ( άσχετο μάλλον)

Δημοσ.

Ακριβώς, εκτός του ότι είναι πιο απλό στη λειτουργία, με μεγάλα πλακίδια που θα τον διευκολύνουν πολύ, δεν κολλάνε κι όλας εύκολα. Πήρε η αδερφή μου πρόσφατα ένα wp με 90€ και δεν τρώει το παραμικρό κόλλημα ενώ έχει και πολύ ωραία κάμερα! μόνο μειονέκτημα η τραγική του μπαταρία...

Δημοσ.

Ακριβώς, εκτός του ότι είναι πιο απλό στη λειτουργία, με μεγάλα πλακίδια που θα τον διευκολύνουν πολύ, δεν κολλάνε κι όλας εύκολα. Πήρε η αδερφή μου πρόσφατα ένα wp με 90€ και δεν τρώει το παραμικρό κόλλημα ενώ έχει και πολύ ωραία κάμερα! μόνο μειονέκτημα η τραγική του μπαταρία...

Για την μπαταρία,εγώ έχω το Lumia 640ds,με 100€ καλή πίσω κάμερα WiFi δεδομένα συνέχεια ανοιχτά,ίντερνετ αρκετό και κρατάει τουλάχιστον μιάμιση μέρα.

Αν δεν τον προβληματιση το λειτουργικό (που δεν νομίζω)δεν κολλάει και είναι καλή και φθηνή επιλογή.

Δημοσ.

Προχθές πηρα κ εγω του πατήρ ενα lenovo p70, ότι ακριβώς χρειαζόταν

Τεράστια μπαταρία

Ηχειο

Οκ κάμερα

170 ευρώ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λογικά συμπεραίνει ότι μεγάλος άνθρωπος ( 46-47 ).

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . ________

. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,

. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,

. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,

. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,

. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}

. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}

. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./

. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./

. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./

. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/

. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}

. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../

. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../

. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”

. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\

. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__

,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,

. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`\

Δημοσ.

Χμμμ οκ..

Παρόλα αυτά αν ήταν να μου προτείνετε ένα ανδρόιδ μέχρι 200 για μπαμπά ποιό θα ήταν;

Τώρα θυμήθηκα ο μπαμπάς της είναι δικηγόρος ( άσχετο μάλλον)

Δες για moto x 2nd gen.

Οποιοδήποτε αλλο wo είναι αισθητα πιο αργο κ εχει εφαρμογές που θα τον μπερδευουν.

Δημοσ.

Πρωτα σιγουρεψε πιο κινητο εχει ηδη και μαθε οπωσδηποτε ποιες εφαρμογες χρησιμοποιει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...