Alevritis Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Απεκτησα πριν 3 μερες το wa801nd και το συνδεσα σαν ap ολα καλα αλλα ενω μετραω 11mbps στο καλωδιο απο το ap ασυρματα παιρνω 3mbps περιπου σκεφτομαι να το επιστρεψω δεν μπορω να βγαλω ακρη εχω δοκιμασει ολα τα καναλια και τυπους κλειδωματος δεν αλλαζει τιποτα εχω κανει και update το firmware.Παρακαλω αν ξερει καποιος κατι δεν ξερω αν πρεπει να τοεπιστρεψω η να δοκιμασω καποια αλλη ρυθμιση.
madrivermadonus Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μαλλον είναι προβληματικό.Δεν εξηγείται τέτοια ταχύτητα. Δοκίμασες με περισσότερες απο μια ασύρματες συσκευές;
Alevritis Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Φυσικα και δοκιμασα.πολυ περιεργο παντως εχω καει στα test και στις αλαγες ρυθμισεων.
Alevritis Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Επανερχομαι με νεα δοκιμη.το δοκιμασσ σε ρουτερ ενος φιλου μου και παιζει κανονικα!!!!!Θα τρελαθω.
tsakonas Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 αρα το κολλημα ειναι στις συσκευες σου. μονο 11 στο καλωδιο; κατι παιζει με το pc σου ή τα καλωδια σου
Alevritis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Τα 11 και τα 3 ειναι ταχυτητα internet και οχι δικτυου!
tsakonas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Τα εχεις μπερδεψει φιλε και μπερδευεις και εμας... Η ταχυτητα του ιντερνετ ειναι μια, δεν εχει σχεση ασυρματο η ενσυρματο τοπικα... Προφανως και εννοεις την ταχυτητα δικτυου, ή εκανες κανα speedtest και νομισες οτι αυτες ειναι οι ταχυτητες σου...
Alevritis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 μπορει και να τα εχω μπερδεψει.Με speed test μετραω 11 mbps με lan καλωδιο ταχυτητα internet οσο κλειδωνει και o router μου συνδεω σε αυτο το καλωδιο το 801 σε ap mode να κανω ασυρματο το δικτυο μου και ξανα κανω speed test και εχω ακριβως τα μισα 5 με 5.5 δηλαδη (συγνωμη για το 3 που εργραψα )θα στειλω και τοπολογια δικτυου καποια στιγμη γιατι ειναι πολυπλοκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα