Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποια digitizer δεν εφαρμοζουν σωστα κ ειναι faulty απο ""την μανα τους"" που λεμε. Ειναι και λιγο λαχειο το θεμα ανταλλακτικο σε κινητα.

Θεωρω θα δεχτουν επιστροφη κ αλλαγη με ακριβως ιδιο (εξαρτημα) κ οχι επιστροφη χρηματων αλλα δοκιμασε κ ζητησε αλλο αφου δεν κανει καλη εφαμοργη το συγκεκριμενο - δεν κουμπωνει κ ως αποτελεσμα δεν δουλευει 100% αλλα μερικως κανει επαφη.

Νομιζω ολα τα μαγαζια δινουν 90 μερες εγγυηση (3 μηνες) χρησης καλης λειτουργιας στα περισσοτερα ανταλλακτικα ειδικα τα lcd/digitizer που ειναι και αυτα που εχουν τη μεγαλυτερη φθορα.

Δημοσ.

Θεωρω θα δεχτουν επιστροφη κ αλλαγη με ακριβως ιδιο (εξαρτημα) κ οχι επιστροφη χρηματων αλλα δοκιμασε κ ζητησε αλλο αφου δεν κανει καλη εφαμοργη το συγκεκριμενο - δεν κουμπωνει κ ως αποτελεσμα δεν δουλευει 100% αλλα μερικως κανει επαφη.

Ασχετως δηλαδη που το ανοιξα απο τις ζελατινες του και το τοποθετησα?Επειδη ειμαι απο επαρχια πως θα τους αποδειξω οτι δεν δουλευει?(μονο αν το ξαναβγαλω κα ιτο στειλω?)

Δημοσ.

Ασχετως δηλαδη που το ανοιξα απο τις ζελατινες του και το τοποθετησα?Επειδη ειμαι απο επαρχια πως θα τους αποδειξω οτι δεν δουλευει?(μονο αν το ξαναβγαλω κα ιτο στειλω?)

αναγκαστικα επρεπε να το ανοιξεις για να δεις οτι δεν κανει επαφη (κανει μεν επαφη αλλα οχι οπως πρεπει αφου τα κατω κουμπια cap.buttons δεν κανουν επαφη) παντως για ανταλλακτικα δινουν εγγυηση απο οσο ξερω.

Πολλα digitizer/lcd ειναι ελατωμματικα σαν ανταλλακτικα απο το εργοστασιο by default. Κ απο εξωτερικο περιπου ενα 30% στα digitizer-lcd εχει μικρο-προβληματα επαφης κατι σαν το δικο σου αρα δεν δουλευει 100%. Γενικα ειναι το ανταλλακτικο με τη μεγαλυτερη φθορα οποτε ζητησε αλλαγη αν ειναι εφικτη. 

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι.Λοιπον αφου το εβγαλα το digitizer το αποτελεσμα ειναι αυτο http://s33.postimg.o...0529_131107.jpg

Το θεμα ειναι ειναι λαθος δικο μου κατα το βγαλσιμο της αρχικης ζελατινας η ελλατωματικο ειναι ετσι οπως φενεται στην φωτογραφια?.Επισης εκανα δοκιμη πιεζωντας λιγο(αυτο που φενεται ξεκολλημενο) να κολλησει,ναι μεν κολλαει(δεν ξερω κατα ποσο θα κρατησει κολλημενο αν το βαλω κανονικα παλι στο κινητο)και δουλευουν κανονικα ολα.

Δημοσ.

Άρα αν κατάλαβα καλά το ξανακούμπωσες και σου δουλεύει οκ τώρα? Χρειάζεσαι πιστόλι θερμού αέρα (ή με πιστολάκι για μαλλιά αλλά πολύ προσεκτικά μην κάψεις την οθόνη) ώστε η κόλα του digitizer να λιώσει λίγο και να το κολλήσεις. Στη φωτογραφία έχεις βάλει δική σου κόλα?

Αυτό τό "μαύρο" λιωμένο λογικά δεν υπήρχε όταν το αγόρασες. Αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω τί έχεις κάνει.

Δημοσ.

Oχι δεν το κουμπωσα κανονικα ,ενω το ειχα βγαλει το digitizer το δοκιμασα χωρις να το βαλω παλι μεσα στο κινητο.Ναι η κολλα ειναι δικια μου διπλης οψεως.Οχι οταν πηρα το digitizer καινουργιο δεν υπηρχε κολλα μονο ζελατινα προστασιας που την εβγαλα.Αυτο που εχω απορια ειναι αυτο το ξεκολλημα εγινε απο δικο μου λαθος η ηταν ετσι?Να το ξανακουπμωσω παλι η να περιμενω και απο το καταστημα τι θα πουν?

Για να μην υπαρξει μπερδεμα στην φωτο εδω ,εκει που ειναι με κοκκινο σημειωμενο ,εκει ειναι το ξεκολλημα

http://s33.postimg.org/vplpf8zdr/20160529_131107.jpg

Δημοσ.

Αυτό εννοούσα κολα,νόμιζα ότι το χες βάλει εσύ. Δεν ξέρω πως ήταν όταν το αγόρασες,αλλά δεν έπρεπε να είναι έτσι. Δύσκολο μου φαίνεται να ήταν εξαρχής έτσι και να το τοποθετησες χωρίς να το παρατηρήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...