Tsortis27 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Καλησπερα των τελευταιω καιρο εχω μπει στο τρυπακι για να παρω το lg g5 απλα δεν το εχω δει απο κοντα. Ξερω οτι ειναι πολυ καλο κινητό απλα το μονο που με ανησυχεί ειναι η μπαταρια του βλεπω οτι ειναι πολυ μικρή Αυτην την στιγμή εχω το note 5 ειναι άψογα αλλα μεγαλο
johnyboy Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 περίμενε κάνα μήνα να πέσει κάτω από 400 και τότε θα είναι λουκούμι.έχω πάθει πλάκα με την φωτογραφική του αλλά η αυτονομία είναι για κλωτσιές παρότι έχει εξαιρετική διαχείριση σε αναμονή.αν πρόκειται να το δουλεύεις με 4g μην περιμένεις να βγάλει μέρα.
mahone1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Απο οτι εχω δει και διαβασει 1) Μπαταρια χειροτερη απο το g4 .2) Χαλαρωνει το καπακι απο το βαλε-βγαλε την μπαταρια...Καταταλα παιζει να ειναι και λιγο πιο δυνατο απο το s7.
technology_guy Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Απο οτι εχω δει και διαβασει 1) Μπαταρια χειροτερη απο το g4 .2) Χαλαρωνει το καπακι απο το βαλε-βγαλε την μπαταρια...Καταταλα παιζει να ειναι και λιγο πιο δυνατο απο το s7. Πιο δυνατό από το s7 δεν είναι. Το g5 θα αξίζει όταν πάει κάτω από 400 ευρώ (μετά το καλοκαίρι). Μέχρι τότε η μόνες σου επιλογές είναι s7 και htc 10. Ανώτερα από το g5.
Tsortis27 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Το s7 δεν μου αρέσει Και το htc 10 650 που το εχουν ειναι λιγο ακριβο
technology_guy Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Το s7 δεν μου αρέσει Και το htc 10 650 που το εχουν ειναι λιγο ακριβο Σε αυτή την περίπτωση τότε, ναι, το g5 είναι το σωστό κινητό για σένα. Αρκεί να μην έχεις θέμα μπαταρίας και να μην βγάζεις την μπαταρία συχνά.
Fulgore Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Πιο δυνατό από το s7 δεν είναι. Το g5 θα αξίζει όταν πάει κάτω από 400 ευρώ (μετά το καλοκαίρι). Μέχρι τότε η μόνες σου επιλογές είναι s7 και htc 10. Ανώτερα από το g5. Απο το δικο μας S7 που ερχεται με exynos ναι ειναι δυνατοτερo το G5 που φοραει Snap 820.
technology_guy Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Απο το δικο μας S7 που ερχεται με exynos ναι ειναι δυνατοτερo το G5 που φοραει Snap 820. Σαν σύνολο όμως, καλύτερο είναι το s7.
Fulgore Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Πιο δυνατό από το s7 δεν είναι. Το g5 θα αξίζει όταν πάει κάτω από 400 ευρώ (μετά το καλοκαίρι). Μέχρι τότε η μόνες σου επιλογές είναι s7 και htc 10. Ανώτερα από το g5. Δεν θυμαμαι να ανεφερα καπου σαν συνολο. Για πιο δυνατο αναφερθηκε και σε αυτο απαντησα. Επισης αν συνεχισει να πεφτει η τιμη του g5 θα παει περιπατο το συνολο του S7 οσο μεγαλωνει η διαφορα.
ParhsG Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Παιδες για πιο λόγο καποιος να βγάζει τη μπαταρία συχνά;
Fulgore Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Παιδες για πιο λόγο καποιος να βγάζει τη μπαταρία συχνά; Προφανως θα εχει αγορασει και δευτερη μπαταρια και θα κανει εναλλαγες στην ημερα.Κοινως λιωνει στο Internet και δεν θελει power bank.
enigma84 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Σαν σύνολο όμως, καλύτερο είναι το s7. Η δύναμη με το σύνολο που κολλάει; Αν θέλουμε να είμαστε σωστοί ίσα ίσα που το g5 είναι το πιο δυνατό από όλα. Δεν ξέρω τι θα γίνει στα επόμενα update της HTC αλλά για την ώρα είναι και το πιο lag free. Τώρα για τα λεφτά του που έχει ήδη πάει στα 470€ είναι καλό και θα αξίζει ακόμα περισσότερο όταν πέσει λίγο ακόμα η τιμή. Στα ίδια λεφτά από την άλλη πάντως θα πήγαινα σε s7.
Dinos_12345 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μην λέμε ότι θέλουμε. Το S7 είναι καλύτερο, σαν σύνολο πάντα. Δεν ξέρω τι παίζει με τους επεξεργαστές, αλλά στο σημείο που είμαστε δεν έχει και πολύ διαφορά. Το S7 έχει, καλύτερη κατασκευή, καλύτερη κάμερα, καλύτερη οθόνη, είναι πιο όμορφο(miles ahead), και έχει καλύτερη διάρκεια μπαταρίας.
Fulgore Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μην λέμε ότι θέλουμε. Το S7 είναι καλύτερο, σαν σύνολο πάντα. Δεν ξέρω τι παίζει με τους επεξεργαστές, αλλά στο σημείο που είμαστε δεν έχει και πολύ διαφορά. Το S7 έχει, καλύτερη κατασκευή, καλύτερη κάμερα, καλύτερη οθόνη, είναι πιο όμορφο(miles ahead), και έχει καλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Ρε συ μιλησε κανεις σαν συνολο ποιο αξιζει και ποιο οχι?? 2 ατομα το εχουμε αναφερει αυτο και εκει ορισμενοι στον κοσμο σας. Απο οτι εχω δει και διαβασει 1) Μπαταρια χειροτερη απο το g4 .2) Χαλαρωνει το καπακι απο το βαλε-βγαλε την μπαταρια...Καταταλα παιζει να ειναι και λιγο πιο δυνατο απο το s7. Απο αυτο το το σχολιο ξεκινησαν ολα και μιλαει για πιο δυνατο οχι καλυτερο συνολικα...
johnyboy Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 όσες σελίδες και να γράψετε δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη τι είναι καλύτερο γιατί απλά δεν υπάρχει.ο κάθε ένας επιλέγει το κινητό σύμφωνα με τις ανάγκες του.Δεν μπορούμε να πούμε σε κανέναν πάρε αυτό γιατί είναι καλύτερο χωρίς να ξέρουμε τι θέλει να κάνει. όσο αναφορά τις επιδόσεις είναι ανούσιο και ανόητο να συζητάμε ποιο είναι πιο γρήγορο αφού οι διαφορές είναι απειροελάχιστες. η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή στα 500 ευρώ είναι το nexus 6p, γιατί android = nexus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα