Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυριο ερχεται η τηλεοραση 4κ που αγορασα και αυτη η τηλεοραση δεν εχει Σκαρτ που χρησημοποιυσα τοσο καιρο με την παλια μου τηλεοραση και η νοβα ναι μεν εχει HDMI συνδεση αλλα θελω να ρωτησω. ενω εχω το HD πακετο της νοβα. θα τρεχουν ολα τα καναλια στο 4κ η θα κατεβει σε ποιοτητα η εικονα οταν βλεπω νοβα?

Δημοσ.

Τιποτα δεν θα τρεχει σε 4κ. Ολα θα τρεχουν στην ποιοτητα που σου δινει το προγραμμα σου, HD δηλαδη η SD αναλογα το καναλι.

Δημοσ.

Τιποτα δεν θα τρεχει σε 4κ. Ολα θα τρεχουν στην ποιοτητα που σου δινει το προγραμμα σου, HD δηλαδη η SD αναλογα το καναλι.

αληθεια ? δηλαδη τωρα εγω που κατεβαζω κατι 4κ ταινιες οπως το deadpool που ειναι 2160 ? θα τρεχει χαλια και αυτο ?

Δημοσ.

Οχι βεβαια κανονικα θα παιζει σε 4κ αναλυση εφοσον το αρχειο ειναι 4κ αλλα να ξερεις οτι ειναι συμπιεσμενο, θα βρεις ταινιες 4κ σε 10γιγα αλλα και σε 50γιγα η διαφορα τους θα ειναι εμφανης σε ποιοτητα.

Σημασια εχει τι αναλυσης ειναι το υλικο που προβαλεις. Αν κατεβασεις μια ταινια σε hd αναλυση θα παιξει σε hd αναλυση. Τα καναλια εκπεμπουν σε 480p η 720p σε οτι τηλεοραση και να τα δεις σ αυτη την αναλυση θα ειναι. Πχ το youtube και το netflix υποστηριζει εγγενη 4κ βιντεο.

Μαλλον το μπερδευεις με το upscale που κανουν οι τηλεορασεις για να βελτιωσουν το οπτικο αποτελεσμα. Ο upscaler δεν αλλαζει την αναλυση του original αρχειου απλα το βελτιωνει. Googlaρε να δεις τι ακριβως κανει ο upscaler.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...