THD Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Να και μια φωτο απο το δικο μου. (Απλα επειδη ειναι απο κινητο,φαινεται καπως). Μια ερώτηση, το μπροστά πλέγμα από πού το πήρες; Θέλω να βρω και εγώ κάτι τέτοιο (το ιδανικό θα ήταν διάτρητο αλουμίνιο), για ένα project που έχω στα σκαριά
THD Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Το πλέγμα το πήρα από σιδεράδικο. Χμμ, οκ. Θυμάσαι περίπου πόσο;
Dinosfan Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Φίλοι νερουλαδες μήπως έχει κανείς λευκό παστέλ υγρο γτ χρειάζομαι Επεξ/σία 12 Μαΐου 2017 από Dinosfan
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Φίλοι νερουλαδες μήπως έχει κανείς λευκό παστέλ γτ χρειάζομαιΦωτό φωτό φωτό! Ο λαός θέλει φωτός!!!! :P
Νυσταγμένος Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Έκανα τελικά την αλλαγή από το κυκλικό πλέξιγκλας σε full window πλέξιγκλας. Φωτογραφία αύριο γιατί αν βγάλω με το κινητό τώρα,δεν θα φαίνεται τίποτα.
Dinosfan Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Φωτό φωτό φωτό! Ο λαός θέλει φωτός!!!! :P Τι φωτό?
life is music Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Τι φωτό? cable combs που μπορώ να βρω μήπως ξέρεις ?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 cable combs που μπορώ να βρω μήπως ξέρεις ? Ρε αδερφέ μην κάνεις άκυρα quote πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις? Έχει και το eshop και τι eworld μπες ψάξε
life is music Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Ρε αδερφέ μην κάνεις άκυρα quote πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις? Έχει και το eshop και τι eworld μπες ψάξε ok σορρυ απλος δεν ηξερα σε ποια ενοτητα να ρωτησω και ειπα να ρωτησω εδω
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 ok σορρυ απλος δεν ηξερα σε ποια ενοτητα να ρωτησω και ειπα να ρωτησω εδωΗ ενότητα είμαι σωστή και το θέμα επίσης σωστό (για πρώτη ίσως φορά) το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται quote εφόσον δεν απαντάς στο Post που παραθέτεις
Dinosfan Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Από το build. Προχωράει; Αύριο στήνω την λούπα για επεξεργαστη 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα