life is music Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 για φίλο σου; oxi ειναι γ εναν γειτονα !
life is music Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 δεν είστε φίλοι? οχι απλος του ειπα οτι ασχολουμε με τα pc γτ παρακολουθω το it essentials της cisco και μ λεει ψαχνω ενα μικρο pc g to saloni kai toy λεω θα σας δωσω μια προσφορα . την ειδε και μ ειπε προχωρά !
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 οχι απλος του ειπα οτι ασχολουμε με τα pc γτ παρακολουθω το it essentials της cisco και μ λεει ψαχνω ενα μικρο pc g to saloni kai toy λεω θα σας δωσω μια προσφορα . την ειδε και μ ειπε προχωρά ! Άνοιξε λοιπόν ένα θέμα με το ποσό που θέλει να δώσει ο φίλος σου και τη χρήση που θα κάνει και άσε τις μόντες για άλλη φορά
Drake27 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ένα μικρό update σχετικά με το κάλυμμα του τροφοδοτικού και τα καλώδια, έβγαλα αυτό το άθλιο αυτοκόλλητο και το έφτιαξα λίγο καλύτερα χάρις σε ένα tutorial που είδα στο YouTube. Πείτε μου εντυπώσεις. 2
Whitefanged Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Φιλαράκι καλή προσπάθεια αλλά το φινίρισμα δεν είναι καλό. Αν εσένα σου αρέσει πάσο, αλλά για να ρωτάς εντυπώσεις μάλλον έχεις τις αμφιβολίες σου.... Αν θες να κόψεις το αυτοκόλλητο χρειάζεσαι κάποιο οδηγό. Για να το κάνεις με ελεύθερο χέρι πρέπει να ΄σαι καλιτέχνης. Γνώμη μου, αφού θες αυτοκόλλητο με σχέδια πήγαινε σε ένα μαγαζί με επιγραφές να σου φτιάξει ότι γουστάρεις. Είναι δύσκολο να έχεις άρτιο αποτέλεσμα αισθητικά χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία.
Drake27 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Φιλαράκι καλή προσπάθεια αλλά το φινίρισμα δεν είναι καλό. Αν εσένα σου αρέσει πάσο, αλλά για να ρωτάς εντυπώσεις μάλλον έχεις τις αμφιβολίες σου.... Αν θες να κόψεις το αυτοκόλλητο χρειάζεσαι κάποιο οδηγό. Για να το κάνεις με ελεύθερο χέρι πρέπει να ΄σαι καλιτέχνης. Γνώμη μου, αφού θες αυτοκόλλητο με σχέδια πήγαινε σε ένα μαγαζί με επιγραφές να σου φτιάξει ότι γουστάρεις. Είναι δύσκολο να έχεις άρτιο αποτέλεσμα αισθητικά χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία. Συμφωνώ σε αυτά που λες,το προσπάθησα σε ελεύθερο χέρι να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ, ζήτησα γνώμες για να μου πείτε και να διορθώσω τυχόν λάθη.Αυτό που έφτιαξα είναι beta ας πούμε,έχω στα σκαριά ένα δεύτερο που πιστεύω θα σας αρέσει ποιό πολύ από αυτό ;)
denis_kos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Αν θες σε πμ μπορώ να σε στείλω σε μαγαζί με αυτοκόλλητα. Εκεί έκανα το δικό μου και είχε πολύ λεπτοδουλειά με τα λογότυπα. Στο τοποθετεί και αυτός και είσαι κομπλέ απο φυσαλίδες κτλ. Αν θες βοήθεια με το σχέδιο στο κάνω εγώ στο photoshop. 2
Drake27 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Αν θες σε πμ μπορώ να σε στείλω σε μαγαζί με αυτοκόλλητα. Εκεί έκανα το δικό μου και είχε πολύ λεπτοδουλειά με τα λογότυπα. Στο τοποθετεί και αυτός και είσαι κομπλέ απο φυσαλίδες κτλ. Αν θες βοήθεια με το σχέδιο στο κάνω εγώ στο photoshop. Ουοα,αυτό είναι γαμάτο αυτό που έχεις φτιάξει.Έχω άνθρωπο εδώ στο Βόλο που κάνει πολύ καλή δουλειά,με το δεύτερο που θα φτιαξω θα του ρίξω μία επίσκεψη να μου φτιάξει κάνα δυό αυτοκόλλητα. Ευχαριστώ πάντως για όλα 3
Dinosfan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Παίδες, καλημέρα θέλω κάποιον απο Αθηνα με τρυπανι για μια δουλιτσα 5 λεπτών γτ μου χάλασε το δικο μου...ποιος μπορεί να βοηθήσει? Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2017 από Dinosfan
F117 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 ερώτηση.... τετοιο λάστιχο εδώ Ελλάδα πού βρίσκουμε? και πώς το ζητάμε? για το πλαϊνό του κουτιού και την "ένωση" με το plexy
Whitefanged Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 http://www.benos.com.gr/e-Shop/Extruded-Rubber-Profiles.aspx 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 ερώτηση.... τετοιο λάστιχο εδώ Ελλάδα πού βρίσκουμε? και πώς το ζητάμε? για το πλαϊνό του κουτιού και την "ένωση" με το plexy Το παραπάνω δεν ξέρω κατά πόσο θα κάνει δουλειά Το u channel συνήθως το βάζουμε για να κρύψουμε μικρο ατέλειες στο κόψιμο και το πλεξι το κολλάμε μέσα από τι καπάκι με ταινία διπλή όψης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα