Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα κι εγω σημερα μια δευτερη d5. Αλλα οχι δεν θα μπει σε σειρα :P . Ψαχνω να δω τι παιζει με την εγγυηση απο Asus για την 1080 σε περιπτωση που μπει block και μετα παμε για dual loop.

• Απαντ. 632
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Η διαφορα ειναι ελαχιστη ισως και μη μετρισιμη ειδικα οταν μιλαμε για μια καρτα γραφικων  , αν βαλουμε στην εξισωση και το κοστος για εξτρα ρεζερβουαρ κτλ τοτε δεν υπαρχει λογος

Δημοσ.

Βασικα κατεληξα με τα παρακατω rads και μιλαω για dual loop... 2x480, 1x360 και 1x140. Εφοσον πηρα και την 2η αντλια σημερα, μονο το 2ο res και το block της καρτας λειπουν. Αλλα ναι παιζει αν βγει το stock cooler, δηλαδη να σκιστει το αυτοκολητο στο backplate να μου βγαλουν την καρτα εκτος εγγυησης.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Βασικα κατεληξα με τα παρακατω rads και μιλαω για dual loop... 2x480, 1x360 και 1x140. Εφοσον πηρα και την 2η αντλια σημερα, μονο το 2ο res και το block της καρτας λειπουν. Αλλα ναι παιζει αν βγει το stock cooler, δηλαδη να σκιστει το αυτοκολητο στο backplate να μου βγαλουν την καρτα εκτος εγγυησης.

ακομα και τα 2 480 ειναι overkill  φτανουν για επεξεργαστη μητρικη και 2-3 καρτες

Απο ενα σημειο και μετα το "κερδος" απο τα παραπανω ψυγεια ειναι ειτε να μπορεις να παιζεις με ελαχιστους ανεμηστηρες ενεργους οταν κανεις broswing η ελαφριες εργασιες , και βλεπεις διαφορα στο ποσο γρηγορα θα φτασει το υγρο στην κατωτερη θερμοκρασια που μπορει (συνηθως 1-3 βαθμουςπανω απο την θερμοκρασια περιβαλοντως

• Moderators
Δημοσ.

Και εγω το loop που εχω στο core x9 ειναι τελειως overkill ακομα και για setup με cpu+gpu

Αυτη την στιγμη ειναι 2 D5 σε σειρα με 3*360μμ ψυγεια 60μμ παχος στο cpu , το δευτερο ψυγειο μπηκε καθαρα για αισθιτικο λογο γιατι με ενα ψυγειο το κουτι εδιχνε "αδειο" βαζοντας μονο 1 ψυγειο πανω απο την μητρικη

Οπως ειπα παραπανω τζαμπα λεφτα για 2ο ρεζερβουαρ χωρις πρακτικο κερδος

Παλιοτερα σε setup με ι7 980 + trifire 5970 +5870 η αλλαγη απο single loop σε dual loop μου κερδισε μολις 1 βαθμο σε load που εγω προσωπικα δεν το θεωρω διαφορα ικανη να δικαιολογησει τα εξοδα του 2ο loop

• Moderators
Δημοσ.

Εσύ είσαι σαν εμένα και εγώ τα περισσότερα κομμάτια τα είχα κάτι ψιλά ρακορ πήρα μονο

Σπάνια πουλάω πράγματα υπολογιστή γενικότερα οπότε μαζεύονται

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!
Σημερα μετα απο καιρο εφτασε ενα τερας(Sapphire R9 Fury) για να μπει στο m-Atx phanteks evolv κουτακι μου. Για αυτο θελω να τελειωσω με οτι αφορα το εσωτερικο του κουτιου μου. Γενικα στα πραγματα μεσα στο κουτι εχω κρατησει ενα theme κοκκινο-ασπρο-μαυρο και θα θελα συμβουλες στο πια υδροψηξη θα ταιριαζε επανω αλλα και αν εχετε αλλη ιδεα εκτος απο την πετονια και πιασιμο πανω, για το οτι η gpu γερνει.

cxNpCLo.jpg

oj457Gs.jpg

Ολα θα βγουν και θα καθαριστει εντελως το κουτακι γιατι ειχα καιρο και περιμενα να ερθει η gpu οποτε sorry για την σκονη. Αρχες Ιανουαριου το build θα εχει τελειωσει και ελπιζω να γινει πανεμορφο γιατι εφαγα πολυ ωρα στο ψαξιμο μεχρι να βρω το καθε κομματι.

Απο εκει που τελειωνει η τροφοδοσια της GPU το κουτι εχει ενα μαυρο εσωτερικο πανελ(θα βαλω απο κατω φωτο) πανω στο οποιο εχω βιδομενο εναν HDD ενω ο SSD ειναι πισω απο την μητρικη σε κλασσικη θηκη. Επισης να πω οτι το κουτι εχει ενα μικρο παραθυρο οποτε οτι ειναι δεξια των ram δεν φενεται αρα προς το παρον δεν θα παρω extensions για το 24πινο. Για την GPU θα χρειαστω 2 8πινα και σκεφτομαι να παρω ασπρα με 2-3 καλωδιακια κοκκινα. Πειτε γνωμες για χρωμματα-ακομα και για αλλαγη του πισω fan αν δεν σας αρεσε, ειναι ο stock της Phanteks και δεν ειναι pwm αν και πισω το κουτι εχει pwm hub.

Για υδροψηξη μου περα απο τις κλασσικες και δοκιμασμενες(nepton και corsair) μου φενεται αρκετα ενδιαφερουσα και η Deepcool Captain η οποια βγαινει και σε κοκκινη εκδοση και σε ασπρη.

http://www.gamerstorm.com/product/CPULIQUIDCOOLER/2016-04/1286_5201.shtml

http://www.gamerstorm.com/product/CPULIQUIDCOOLER/2016-04/1286_5090.shtml

Aν παω για κοκκινη νομιζω θα πρεπει να φυγει το ασπρο εντελως απο το build και να αλλαχθει το πισω fan με ενα μαυρο. Η ασπρη λετε θα φενεται ΟΚ με τις κοκκινες ram διπλα και το vrm της gene?

Φωτο εσωτερικου με το πανελ:

DSC_1211b-2-Large.jpg

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.youtube.com/watch?v=YTn32Cfzjl8

Ασχετα με το παραπανω ξερετε αν η βιοτεχνια εδω θεσσαλονικη βγαζει και εχρωμους σωληνες εκτος απο διαφανο ?

Τελικά σε μικρές διαστάσεις μόνο διάφανο έχουν 1,9 το μέτρο είναι αρκετά καλή τιμή

Επεξ/σία από Inuyasha
Δημοσ.

Καλημερα σε ολους ειδα στο ΕΣΟΠ αυτα τα καλωδια, μπορειτε να μου πειτε εαν ειανι καλα/συμφερουν ή εαν επηρεαζουν την αποδοση του τροφοδοτικου ? Και φυσικα εαν εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο ! Σας ευχαριστω !

http://www.e-shop.gr/phanteks-extension-cable-set-500mm-red-p-PER.817338

• Moderators
Δημοσ.

Καλημερα σε ολους ειδα στο ΕΣΟΠ αυτα τα καλωδια, μπορειτε να μου πειτε εαν ειανι καλα/συμφερουν ή εαν επηρεαζουν την αποδοση του τροφοδοτικου ? Και φυσικα εαν εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο ! Σας ευχαριστω !

http://www.e-shop.gr/phanteks-extension-cable-set-500mm-red-p-PER.817338

Δεν θα έχεις θέμα, βέβαια τα συγκεκριμένα είναι πάρα πολύ μεγάλα, οπότε πρέπει να βρεις που τα τα κρύψεις
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...