Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν είμαι fan του suite τα κάνω χειροκούνα απο uefi αφού σε βολεύει πάσο.

• Απαντ. 632
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τελικα το θεμα  με το φιλτρο λυθηκε με αυτα εδω, τα οποια θα βιδωσουν πανω στα 2 120mm φουρφουρια που χω μπροστα:

Ebay

Το ποσταρω εδω σε περιπτωση που καποιος εχει παρομοιο προβλημα και χρειαζεται κατι τετοιο

Δημοσ.

Τελικα το θεμα  με το φιλτρο λυθηκε με αυτα εδω, τα οποια θα βιδωσουν πανω στα 2 120mm φουρφουρια που χω μπροστα:

Ebay

Το ποσταρω εδω σε περιπτωση που καποιος εχει παρομοιο προβλημα και χρειαζεται κατι τετοιο

Τέτοια παίζουν κι εδώ πιο ακριβά εννοείται. Μεγειές

https://www.skroutz.gr/c/681/aksesouar-case.html?from=catspan&keyphrase=fan+filter

http://www.e-shop.gr/ypologistes-case-modding-fan-filters-list?table=PER&category=FAN+FILTERS

Δημοσ.

Εχω πάρει εναν ssd pcie κ δεν εχει backplate κ φαίνεται ασχημο, με τι θα μπορούσα να καλύψω το pcb;

δες αυτό και τα επόμενα 4-5 μηνύματα μέχρι το αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Καλησπερα, θα ηθελα τα φωτα σας στο να στηριξω ενα PCI Riser στο Midplate του κουτιου το οποιο ειναι φτιαγμενο απο πλεχι. Στην αρχη σκεφτηκα να το κανω με αυτες τις σιδερενιες γωνιες που θα δειτε παρακατω αλλα το αποτελεσμα δεν ηταν ισιο και οσο σταθερο θα ηθελα. Να σημειωσω πως εχω προσβαση σε 3d printer οποτε keep that in mind.

post-371524-0-06874300-1480860715_thumb.jpg

post-371524-0-18080400-1480860716_thumb.jpg

post-371524-0-04175300-1480860717_thumb.jpg

post-371524-0-72983800-1480860717_thumb.jpg

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως άν κάνεις κάτι τέτοιο δε θα σε προβληματίζει καθόλου το riser.

Δεν ξέρω βέβαια άν σε βοηθά το πίσω μέρος του κουτιού σου.

https://www.youtube.com/watch?v=zoR6VlDzQUA

Δημοσ.

Εχω τσεκαρει το συγκεκριμενο βιντεο. Δεν θα με βολεβε αυτη η πατεντα διοτι η GPU θα ερχοταν πολυ πισω και ετσι δεν θα φαινοταν απο το παραθυρο του κουτιου ολοκληρη. Επισης δεν μπορω να εφαρμοσω αυτο το bracket διοτι το ιδιο σημειο στο κουτι μου ειναι διατρητο. 

Δημοσ.

Tότε θα έβρισκα ένα τρόπο να υποστηρίξω την ίδια την gpu με κάποιου είδους βάση-υποδοχή-αγκαλιά όπως θες πές τo και όχι αυτό το μαραφέτι.

Δεν ξέρω.. λέω.

• Moderators
Δημοσ.

Θα κάνω αλλαγές στο κουτί μου και θα αλλάξω σωλήνες στην υδροψυξη, Μιας και αποφάσισα να περιμένω το επόμενο socket της ιντελ αντικατάστατη του 2011-3 σκέφτηκα ν πάω σε rigid tubing το θέμα είναι ότι ότι έχω στήσει σε γνωστούς όλα ήταν με acrylic πλέον βλέπω ότι Παίζει και petg, τι διάφορες έχουν σε τι από τα να πάω

Δημοσ.

Θα κάνω αλλαγές στο κουτί μου και θα αλλάξω σωλήνες στην υδροψυξη, Μιας και αποφάσισα να περιμένω το επόμενο socket της ιντελ αντικατάστατη του 2011-3 σκέφτηκα ν πάω σε rigid tubing το θέμα είναι ότι ότι έχω στήσει σε γνωστούς όλα ήταν με acrylic πλέον βλέπω ότι Παίζει και petg, τι διάφορες έχουν σε τι από τα να πάω

Δέν είναι εύθραυστο σάν το ακρυλικό και μπορείς να το κόψεις ακόμα και με ψαλίδα.Επίσης να το ξαναζεστάνεις/επαναφέρεις σε περίπτωση που κάνεις κάποιο λάθος στην κούρμπα,χωρίς να χαλάει η δομή του σωλήνα.Γενικότερα είναι πιο μαλακό υλικό,συγχωρεί και έχεις πολλά περιθώρια να πιθηκιάσεις.

Το μόνο αρνητικό που έχω ακούσει, είναι οτι θολώνει σε βάθος χρόνου.

Δέν έβρισκα 13/10 σε petg πρίν ένα χρόνο (και είχα αγοράσει ήδη ένα shitload of fittings) ,οπότε και έμεινα σε ακρυλικό.

• Like 1
Δημοσ.

Δέν είναι εύθραυστο σάν το ακρυλικό και μπορείς να το κόψεις ακόμα και με ψαλίδα.Επίσης να το ξαναζεστάνεις/επαναφέρεις σε περίπτωση που κάνεις κάποιο λάθος στην κούρμπα,χωρίς να χαλάει η δομή του σωλήνα.Γενικότερα είναι πιο μαλακό υλικό,συγχωρεί και έχεις πολλά περιθώρια να πιθηκιάσεις.

Το μόνο αρνητικό που έχω ακούσει, είναι οτι θολώνει σε βάθος χρόνου.

Δέν έβρισκα 13/10 σε petg πρίν ένα χρόνο (και είχα αγοράσει ήδη ένα shitload of fittings) ,οπότε και έμεινα σε ακρυλικό.

Κατι ακυρο αλλα τον ακρυλικο τον εκοβες με πριονακι? Σκεφτηκα οτι με σωληνοκοφτι θα σπασει.

Δημοσ.

Κατι ακυρο αλλα τον ακρυλικο τον εκοβες με πριονακι? Σκεφτηκα οτι με σωληνοκοφτι θα σπασει.

Με πριονάκι η dremel.Οτιδήποτε άλλο είναι σάν να πετάς λεφτά στα σκουπίδια.

• Moderators
Δημοσ.

Eυχαριστω πολυ απο τι νεα χρονια θα γινει οποτε εχω χρονο ακομα
για λιγο παραπανω ψαξιμο , ισως παρω κανενα σωληνα για να δω την συμπεριφορα στο λυγισμα

Κοιταω σωληνες βλεπω οτι σε arcylic (στο eshop ) paizoyn mexri 60εκατοστα , ενω petg μεχρι 90

και εχει κυριως 10/13 και ρακορ της primochill

Μετα βλεπω οτι απο σε 12/16  (eworld) και arcylic και petg μεχρι 50 εκατοστα με ρακορ της ΕΚ

Λογο κουτιου και μερικων διαδρομων φοβαμαι οτι ισως τα κομματια τον 50 εκατωστων ισως ειναι μικρα για 1-2 απο της διαδρομες που σκεφτομαι

Δημοσ.

Eυχαριστω πολυ απο τι νεα χρονια θα γινει οποτε εχω χρονο ακομα

για λιγο παραπανω ψαξιμο , ισως παρω κανενα σωληνα για να δω την συμπεριφορα στο λυγισμα

Κοιταω σωληνες βλεπω οτι σε arcylic (στο eshop ) paizoyn mexri 60εκατοστα , ενω petg μεχρι 90

και εχει κυριως 10/13 και ρακορ της primochill

Μετα βλεπω οτι απο σε 12/16  (eworld) και arcylic και petg μεχρι 50 εκατοστα με ρακορ της ΕΚ

Λογο κουτιου και μερικων διαδρομων φοβαμαι οτι ισως τα κομματια τον 50 εκατωστων ισως ειναι μικρα για 1-2 απο της διαδρομες που σκεφτομαι

Το 16/12 είναι σαφώς πιο επιβλητικό.

Ο περιορισμός των 50cm είναι ένα θέμα,ειδικά αν θέλεις να κάνεις 2 ή περισσότερες κούρμπες με ένα κομμάτι σωλήνα.

Θα μπορούσες βέβαια να πάρεις κάποιο L connector της Alphacool (αν πάρεις τελικά απο eworld),άλλα εσύ κρίνε καλύτερα βάση των αναγκών σου.

Προσωπικά δέν έχω κομμάτι διαδρομής μεγαλύτερο απο 30cm,γιατί δέν είχα το κουράγιο να μπώ σε αυτή τη διαδικασία.Ένα λύγισμα στις 90°,ρακόρ με διπλή γωνία για να μαζέψω το offset και τέλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...