Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεω να κανω custom made φιλτρα για να μην μπαινει σκονη.Εχετε να πρωτεινετε καποιο υλικο??

πολλα υλικα μπορεις να χρησιμοποιησεις,απο απλες σιτες μεχρι φιλτρα για αποροφητηρες η μοτερ σκουπας.

το θεμα ειναι πιο θα σε καλυψει αισθητικα και πρακτικα.

να ξερεις οτι οσο πιο πυκνο το φιλτρο κανει καλυτερη κατακρατηση σκονης αλλα αυξανεις το εργο των fan και μειωνεις την ροη αερα στο κουτι.

εν ολιγεις την σκονη δεν μπορεις να την αποφυγεις και να προβλεψεις να μπορεις να καθαρισεις τα φιλτρα συχνα.

κατι που βοηθαει επισης ειναι η δημιουργεια συνθηκων θετικης πιεσης στο κουτι (εισαγωγη fan μεγαλυτερη απο εξαγωγη)

Απο το e-xantra δεν ειναι καλα??

αν και εχω καιρο να παρω μια φορα που ειχα παρει καλα ηταν.

• Like 1
  • Απαντ. 632
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς πάνω σε ledoταινία να βάλει μαγνήτη; Επειδή αυτές οι διπλής που έχουν είναι για τ'ανάθεμα.

Σκεφτόμουν κομματάκια μαγνήτη ανα 6-7cm ξέρω'γω αλλα θα πιάνει σε όλα τα κουτιά;

Δημοσ.

μια χαρα θα πιάνει πάνω στα κουτιά εκτός απο τα φουλ αλουμίνιο άλλα απο την μεριά που ειναι η λεντοταινια παλι αυτοκόλλητο θα έχει 

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς πάνω σε ledoταινία να βάλει μαγνήτη; Επειδή αυτές οι διπλής που έχουν είναι για τ'ανάθεμα.

Σκεφτόμουν κομματάκια μαγνήτη ανα 6-7cm ξέρω'γω αλλα θα πιάνει σε όλα τα κουτιά;

Πιθανοτατα δεν θα εχεις θεμα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

άλλα απο την μεριά που ειναι η λεντοταινια παλι αυτοκόλλητο θα έχει 

αυτό το τελευταίο δεν το έπιασα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

κάτι θα βρώ.. Μαγνήτες που βρίσκουμε;

απ'το ψυγείο; :P

Δημοσ.

Ωραια.Ευχαριστω.

ψαχνω και εγω σε χειροποιητο φιλτρο για οροφη να φτιαξω

βρηκες τελικα κατι?

Δημοσ.

ψαχνω και εγω σε χειροποιητο φιλτρο για οροφη να φτιαξω

βρηκες τελικα κατι?

Δεν εψαξα πολυ,αλλα μπορεις να κανεις ενα search στο Google εχει αρκετους τροπους.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδες χρειαζομαι εναν ανεμιστηρα 120 αρι αλλα λεπτοτερο απο το κλασσικο 2,5 cm κατι οπως εδω https://www.skroutz.gr/s/2272224/Scythe-Slip-Stream-120mm-Slim-800rpm.html

αν γνωριζει καποιος και καναν αλλον λεπτο να προτεινει αλλα σε φθηνο θα ηταν πολυ εξυπηρετικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...