Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς καλύτερο case modding με ανεμηστήρες.? Θες να βάλεις περισσότερους απλά.? Δεν χρειάζεσαι full tower.Kαι τα midi πέρνουν απο 4-6 με πολύ χώρο για να βάλεις μεγάλο cpu cooler.

Τώρα αν έχεις κάποιο άλλο λόγο και θές μεγάλο κουτί το Enthoo είναι πολύ καλό,προσωπικά δεν μου έρχεται κάποιο καλύτερο σε αυτό το έυρος τιμής.

• Like 1
  • Απαντ. 632
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι δεν το εθεσα σωστα με το cm k380 δεν εχω πολλα περιθωρια για καλο air flow οποτε σκοπευω να παω σε μεγαλυτερο κουτι ωστε να εχω καλυτερο air flow

Δημοσ.

λογω που θα το παρω απο το e-shop, και απο οτι βλεπω εχει μονο 2€ διαφορα(παραπανω) θα προτιμησω με το τζαμακι.

Επισης σε ενος φιλου που εχει το corsair το 200r , τι μπορει να κανει για καλυτερο air flow?  προς το παρον ειναι με τους προεγκατεστημενους ανεμιστηρες, σκεφτεται να βαλει 2 πανω και εναν στο πλάι, και ισως αν μπορεσει να βαλει στην θεση του hdd cage, εναν ακομα , ωστε να μεταφερει τον hdd στο cd - dvd cage 

Δημοσ.

Αν βγάλει το HDD cage και ελευθερώσει χώρο στην ουσία για να βάζει αέρα απο μρποστά θα είναι ότι πρέπει.2 120mm τα πέρνει έτσι μπροστά.Μπορεί να βάλει και κάτω στο πάτωμα έναν έχει θέση για 1 120mm.

Tώρα να δει να έχει ισορροπία π.χ 3 να βάζουν 3 να βγάζουν.Αν τώρα δεν έχει αρκετά φανάκια για να το πετύχει τότε προτιμότερο να έχει περσσότερα να βάζουν αέρα ώστε να έχει μικρότερο θέμα με σκόνη.

Οπότε αν δεν βγάλει το hdd cage να έχει να βάζουν αέρα μέσα το ένα μπροστά , ένα κάτω και ένα στο πλάι να βαράει πάνω στη gpu.Και κλασσικά ένα πίσω και τα 2 πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Ο ekans έκανε backplate απο πλέξι νομίζω.Στείλε του ένα μήνυμα</p>

Καλημερα παιδια. Σκεφτομαι να κανω και εγω ενα μικρο window στο case μου και εχω σχεδον οτι χρειαζεται η ερωτηση μου ειναι ξερει καποιος που θα μπορουσα να βρω λαστιχο με αυλακι σε σχημα u που βαζουν γυρω γυρω απο την κομμενη λαμαρινα πριν τοποθετηθει το plexiglass? Αν ξερει καποιος ιδιαιτερα γ Θεσσαλονικη θα του ημουν ευγνωμων!

Δημοσ.

Καλημερα παιδια. Σκεφτομαι να κανω και εγω ενα μικρο window στο case μου και εχω σχεδον οτι χρειαζεται η ερωτηση μου ειναι ξερει καποιος που θα μπορουσα να βρω λαστιχο με αυλακι σε σχημα u που βαζουν γυρω γυρω απο την κομμενη λαμαρινα πριν τοποθετηθει το plexiglass? Αν ξερει καποιος ιδιαιτερα γ Θεσσαλονικη θα του ημουν ευγνωμων!

Καλημέρα θα πάς σε κάποιον με τζάμια κοντά σου. Ενδέχεται να βρείς και στην Διοικητηρίου σε μαγαζιά με ανταλλακτικά.

Ιντερνετικά μπορείς να ρωτήσεις εδώ http://www.benos.com.gr/Products-on-Demand/Rubber-Profiles/SO-U-RP-5019.aspx

Επίσης

http://koutroukis.gr/elastikaprofil/

http://www.alexandris.gr/gr/product_pr.php?Id=272

αλλα δεν ξέρω άν πουλάνε λιανική.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετα απο αρκετο καιρο οικονομιας και αποταμιευσης αναβαθμισα το παλιοπισο μου. Ολα καλα και ολα ανθηρα αλλα εχω καποια θεματακια και θελω τα φωτα σας.

Το κουτι ειναι το corsair carbide spec - 03 και φωτογραφιες του πως ειναι τωρα εχω ανεβασει στο αντιστοιχο τοπικ

Τα θεματα που εχω ειναι τα εξης:

1) Τα blue led φουρφουρια του κουτιου δεν ειναι pwm και δε μπορω να κανω ελεγχο στροφων με αποτελεσμα να με ενοχλει ο θορυβος. Υπαρχει τροπος να λυσω το προβλημα χωρις να ξηλωθω για καινουρια?

2) Στο μπροστινο μερος του case εχει 2 ανεμιστηρακια για εισαγωγη αερα αλλα η γλυκυτατη corsair ειπε να κανει οικονομια στα φιλτρα και μπροστα δεν εβαλε με αποτελεσμα καθε 5 μερες να θελει καθαρισμα το κουτι...τι μπορω να κανω?

3) Τωρα που ικανοποιηθηκε ο ψυχαναγκασμος μου να φτιαξω το πισι σε μαυρο - ασπρο - μπλε θεμα, το side window μου φαινεται μικρο....Θα μπορουσα να κοψω το πλαινο με τροχο και να βαλω ενα μεγαλυτερο η δεν υπαρχει τροπος να κοπει ομοιομορφα και θα δειχνει ασχημο? Σκεφτομουνα και αυτο που εκανε ο @Albilosha να κανω ετσι ολο το πλαινο αλλα δεν εχω εμπειρια και ψιλοσκιαζομαι :P

Δημοσ.

Μετα απο αρκετο καιρο οικονομιας και αποταμιευσης αναβαθμισα το παλιοπισο μου. Ολα καλα και ολα ανθηρα αλλα εχω καποια θεματακια και θελω τα φωτα σας.

Το κουτι ειναι το corsair carbide spec - 03 και φωτογραφιες του πως ειναι τωρα εχω ανεβασει στο αντιστοιχο τοπικ

Τα θεματα που εχω ειναι τα εξης:

1) Τα blue led φουρφουρια του κουτιου δεν ειναι pwm και δε μπορω να κανω ελεγχο στροφων με αποτελεσμα να με ενοχλει ο θορυβος. Υπαρχει τροπος να λυσω το προβλημα χωρις να ξηλωθω για καινουρια?

2) Στο μπροστινο μερος του case εχει 2 ανεμιστηρακια για εισαγωγη αερα αλλα η γλυκυτατη corsair ειπε να κανει οικονομια στα φιλτρα και μπροστα δεν εβαλε με αποτελεσμα καθε 5 μερες να θελει καθαρισμα το κουτι...τι μπορω να κανω?

3) Τωρα που ικανοποιηθηκε ο ψυχαναγκασμος μου να φτιαξω το πισι σε μαυρο - ασπρο - μπλε θεμα, το side window μου φαινεται μικρο....Θα μπορουσα να κοψω το πλαινο με τροχο και να βαλω ενα μεγαλυτερο η δεν υπαρχει τροπος να κοπει ομοιομορφα και θα δειχνει ασχημο? Σκεφτομουνα και αυτο που εκανε ο @Albilosha να κανω ετσι ολο το πλαινο αλλα δεν εχω εμπειρια και ψιλοσκιαζομαι :P

1) Κότσαρέ τα στη  μητρική στα 4pin headers

2) Καλσόν

3) Άν κοπεί με dremel μπορείς να βάλεις ελαστικό προφίλ για να μη φαίνεται το κόψιμο. Αλλιώς go for Albilosha's λύση η οποία νομίζω είναι και η καλύτερη. Μπορεί κάποια στιγμή να το σπρώξεις και να πας για καινούργιο να μην είναι σακατεμένο το πλαϊνό.

Δημοσ.

1) Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο:

http://www.e-shop.gr/phanteks-pwm-fan-hub-retail-black-p-PER.814720

https://www.skroutz.gr/c/680/diafora-fans.html?from=catspan&keyphrase=fan+hub

Προσωπικά έχω το Phanteks και με βόλεψε πολύ για το HTPC της υπογραφής μου. Τα NZXT δεν τα έχω χρησιμοποιήσει.

2) Όπως είπε ο radiohead μπορείς να βάλεις καλσόν στα fans. Η άλλη λύση είναι αν μπορέσεις να πάρεις μια απλή σίτα για κουνούπια (ακόμη και αυτό που πουλάει το Jumbo και άλλα καταστήματα, που δεν κοστίζει τίποτα) να την κόψεις στα μέτρα του κουτιού εσωτερικά και να την περάσεις με Scratch περιμετρικά για να μπορείς να την βγάζεις/βάζεις εύκολα.

• Like 1
Δημοσ.

1) Κότσαρέ τα στη  μητρική στα 4pin headers

2) Καλσόν

3) Άν κοπεί με dremel μπορείς να βάλεις ελαστικό προφίλ για να μη φαίνεται το κόψιμο. Αλλιώς go for Albilosha's λύση η οποία νομίζω είναι και η καλύτερη. Μπορεί κάποια στιγμή να το σπρώξεις και να πας για καινούργιο να μην είναι σακατεμένο το πλαϊνό.

Χαζη ερωτηση αλλα θα μπορω ετσι να κανω ελεγχο στροφων? Τα φουρφουρια εχουν 3 θυληκα για pin Και το 4ο μενει στον αερα....

Οσο για το τις λυσεις για φιλτρα που προτεινατε μ αρεσουν και οι δυο, θα δω τι ειναι πιο ευκολο, θενκς! :)

Δημοσ.

Nαι απο bios ή software. Tώρα τα έχεις τροφοδοτικό;

Δημοσ.

Nαι απο bios ή software. Tώρα τα έχεις τροφοδοτικό;

Oχι, τα ειχα στη μητρικη κανονικα, στα 4 - pin headers οπως ειπες αλλα νομιζα οτι επειδη το 4ο pin ηταν στον αερα οτι δεν ηταν δυνατος ο ελεγχος στροφων κι ειχα αρχισει να ψαχνω για pwm ανεμιστηρακια. Τελικα μια χαρα ελεγχος γινεται, εφτιαξα fan curves απο το ΑΙ Suite της Asus και ησυχασε το κεφαλι μου (και γλυτωσα και λεφτα). Χιλια ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...