Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Γιατι θα αλλάξω το μπροστα πλαίσιο με μαύρο πλεξιγκλάς. Οποτε θελω να βάλω κ καινούργιους διακόπτες. Έτσι ok.
matheostsik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Άν έχεις παλιό κουτί θα κόψεις ένα κομμάτι απο το πίσω μέρος του cage των σκληρών στο σημείο της κάρτας. Μπροστά δεν χρειάζεται. Ποιο είναι δεν μας είπες. Ευχαριστώ πολύ btw είναι το gz-x8 της gigabyte
ekans Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ btw είναι το gz-x8 της gigabyte αν δεν εχεις κατι σε 3.5 ξυλωσε ολες τις βασεις των 3.5 να ανοιξει και ο χωρος.. ετσι ειχα κανει σε ενα thermaltake soprano που ειχα.. δισκους μπορεις να βαλεις και κατω χυμα με κανενα ποδαρακι κατι να φαινεται και πιο ωραιο.. κοβεις και στο πλαι το καπακι βαζεις και ενα plexi και γινεται κουκλα 1
matheostsik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 αν δεν εχεις κατι σε 3.5 ξυλωσε ολες τις βασεις των 3.5 να ανοιξει και ο χωρος.. ετσι ειχα κανει σε ενα thermaltake soprano που ειχα.. δισκους μπορεις να βαλεις και κατω χυμα με κανενα ποδαρακι κατι να φαινεται και πιο ωραιο.. κοβεις και στο πλαι το καπακι βαζεις και ενα plexi και γινεται κουκλα χαχαχ μαρεσεις αλλα στο δευτερο σε εχω προλαβει ηδη 1
ekans Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 χαχαχ μαρεσεις αλλα στο δευτερο σε εχω προλαβει ηδη προχωρα τοτε θελουμε να δουμε το αποτελεσμα
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ btw είναι το gz-x8 της gigabyte Όπως σου είπα. Από την άλλη αν έχεις διάθεση για ολική αλλαγή και δεν έχεις δίσκους εκεί κάνε αυτό που σου είπε ο ekans. Ρίξε και ένα βάψιμο μαύρο χρώμα μέσα κι ετοιμος.
ekans Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 εχω ψηθει και εγω να πειραξω κανα κουτι.. εχω ενα δευτερο soprano και ενα thermaltake gandalf θα τα δω τα χριστουγεννα 2
Inler Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Σε Phanteks P400S αξιζει λετε να βαλω το phanteks led stripe 1m ή θα ειναι καπως;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Σε Phanteks P400S αξιζει λετε να βαλω το phanteks led stripe 1m ή θα ειναι καπως; Άν θέλεις φωτισμό μέσα γιατί να μην αξίζει; 5 χρόνια εγγύηση με μειονέκτημα οτι δεν έχει μαγνήτη αλλα ταινία σε περίπτωση που θες να το βγάλεις.
Dinosfan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Αλλαξα κουτι πηγα στο 600C εντυπωσιακο minimal απλο και λυτο μπορω να πω. Με τρομερη δυνατοτητα για cable management και υδροψυξη.Το ψαχνω να δω με case mod τι θα μπορουσα να κανω
Chocobo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Παίζει να είναι το μόνο κουτί που δεν μου αρέσει.Τι έγινε το Thermaltake.? Mε τα mods που ξέρω ότι κάνεις κάνα Core P5 πιστεύω θα σου ήταν γάντι.
Dinosfan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μπα πολύ μεγάλο ηταν...μου αρεσε το Inverse Layout ειναι ενα ρίσκο αυτο το κουτί και ήθελα κάτι διαφορετικο 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μπα πολύ μεγάλο ηταν...μου αρεσε το Inverse Layout ειναι ενα ρίσκο αυτο το κουτί και ήθελα κάτι διαφορετικοΕτοιμαζεις κανα προτζεκτ να χαζεψουμε ή μπα? Επισης το παιδι ππυ εφτιαχνε το δικο του κουτι (μεταλλικο μεγαλο κομματι πλεξι σε ενα παραξενο σχημα) που πηγε?
Dinosfan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ετοιμαζεις κανα προτζεκτ να χαζεψουμε ή μπα? Επισης το παιδι ππυ εφτιαχνε το δικο του κουτι (μεταλλικο μεγαλο κομματι πλεξι σε ενα παραξενο σχημα) που πηγε? Tο ψαχνω απλα αυτο το κουτι δεν μου δινει και πολλες επιλογες για μοντα. Σιγουρα θα μπει Custom Watercooling 1
afairesths Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 εχω το κουτι coolermaster k380 και θελω να παω σε ενα κουτι full tower για να του κανω καλυτερο case modding με ανεμιστηρες και σκεφτομαι για το κουτι Phanteks Enthoo Pro(120€) , το εχει κανεις να μου πει αν αξιζει αυτη η μεταβαση και γενικα σαν κουτι ;ή μπορειτε να μου προτεινετε κατι σε αυτο το μπατζετ (εως 120€) Υ.Γ. στο κουτι που εχω τωρα επειδη του εχω κατσει τον 212 coolermaster evo , δεν εχει πολυ χωρο για ανεμιστηρια , και φοραει 1 μονο απο την μανα του μπροστα ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα