Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το κακο ειναι οτι δεν εχει αλλο μαγαζι εκτος απο τον τυπο που ηθελε να με γδυσει, θελει αμαξι μετα (που δεν εχω) :(

απο  οτι ειδα στο youtube to plasti dip το βαζουν αρκετοι σε vrm/ram sticks

Όπως θες αλλα πάλι θα σου βγεί κοντά στο τριαντάρι με μεταφορικά και αντικαταβολές όλα μαζί. Αξίζει λές;

Μόνο κουτί max 15.

Πάρε ένα λεωφορείο ρε τρελέ http://www.vrisko.gr/search/%CE%A7%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%B6%CF%89%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%85/

• Απαντ. 632
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Θέλω μια μικρή βοήθεια για κάτι που θέλω να κάνω στο κουτί μου.Έχω το Aerocool Aero-1000 σε λευκό.Όλα είναι πανέμορφα σε αυτό το κουτί,αλλά το μόνο που με χαλάει είναι ότι το παράθυρο που έχει είναι πολύ μικρό και σκέφτομαι να κόψω το σίδερο στο side panel και να το κάνω plexi glass...Τι λέτε;;Έχετε καμιά άλλη ιδέα;;

• Like 1
Δημοσ.

Χθες το τελείωσα. Πλεξι μπρος και πλάι. Κόψιμο μς σεγα όλα τα κομματια. Πλεξι απο το πρακτικερ. 50χ100cm στα 14€.

Το κουτί είναι ενα Aerocool StrikeX One στα 36€ τοτε αγορασμενο. Το πλαϊνό το έβαλα με αποσπωμενους μεντεσέδες 2 κομματιων και το βιδωσα πανω στο κουτί με 2 βίδες στην δεξια μεριά.

post-339341-0-69621700-1476206763_thumb.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Χθες το τελείωσα. Πλεξι μπρος και πλάι. Κόψιμο μς σεγα όλα τα κομματια. Πλεξι απο το πρακτικερ. 50χ100cm στα 14€.

Το κουτί είναι ενα Aerocool StrikeX One στα 36€ τοτε αγορασμενο. Το πλαϊνό το έβαλα με αποσπωμενους μεντεσέδες 2 κομματιων και το βιδωσα πανω στο κουτί με 2 βίδες στην δεξια μεριά.

Γαμάτος.Μια ερώτηση όμως γιατί σκεφτόμουν και γω για μεντεσέδες.Πως και δεν πήγες σε κάτι μαύρο.? 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Θέλω μια μικρή βοήθεια για κάτι που θέλω να κάνω στο κουτί μου.Έχω το Aerocool Aero-1000 σε λευκό.Όλα είναι πανέμορφα σε αυτό το κουτί,αλλά το μόνο που με χαλάει είναι ότι το παράθυρο που έχει είναι πολύ μικρό και σκέφτομαι να κόψω το σίδερο στο side panel και να το κάνω plexi glass...Τι λέτε;;Έχετε καμιά άλλη ιδέα;;

Αν εχεις πρακτικερ κοντα πηγαινε εκει.Κοψιμο θα το κανεις ειτε μονος αν εχεις τα καταλληλα εργαλεια,αν οχι σε καποιο φανοποιειο.

Δημοσ.

Αν εχεις πρακτικερ κοντα πηγαινε εκει.Κοψιμο θα το κανεις ειτε μονος αν εχεις τα καταλληλα εργαλεια,αν οχι σε καποιο φανοποιειο.

Εγώ θέλω να κοπεί το σίδερο και να βάλω ένα πλαστικό για να καλύψει όλο το χώρο.

post-352200-0-30226700-1476211271_thumb.jpg

Δημοσ.

Γαμάτος.Μια ερώτηση όμως γιατί σκεφτόμουν και γω για μεντεσέδες.Πως και δεν πήγες σε κάτι μαύρο.?

Στο τοπικό μαγαζι βρήκα μονο χρυσούς, θα τους βαψω μαύρους ουτως ή αλλιως με σπρέι, στο πρόγραμμα το εχω
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ θέλω να κοπεί το σίδερο και να βάλω ένα πλαστικό για να καλύψει όλο το χώρο.

Μην το κόψεις. Βάλε απλά ένα πλέξι στης διαστάσεις αυτού που έχεις τώρα. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mιας και μιλαμε για Case Mod βρηκα την καλητερη και σωστη λυση για τοποθετηση της καρτας γραφικων σε οριζοντια διαταξη.Υπαρχει αυτο εδω:

2_PCIIO.jpg

το βιδωνεις στο πισω μερος του κουτιου σε συνδιασμο με  PCI-Express 16X 3.0 Riser

και βουαλα

Παραθετω βιντεο

https://www.youtube.com/watch?v=zoR6VlDzQUA

και Link

IO bracket

PCI-Express 16X 3.0 Riser

Επεξ/σία από Dinosfan
  • Like 1
Δημοσ.

Mιας και μιλαμε για Case Mod βρηκα την καλητερη και σωστη λυση για τοποθετηση της καρτας γραφικων σε οριζοντια διαταξη.Υπαρχει αυτο εδω:

2_PCIIO.jpg

το βιδωνεις στο πισω μερος του κουτιου σε συνδιασμο με  PCI-Express 16X 3.0 Riser

και βουαλα

Παραθετω βιντεο

https://www.youtube.com/watch?v=zoR6VlDzQUA

και Link

IO bracket

PCI-Express 16X 3.0 Riser

Διαβάζω πολλά για τα PCI-Express 16X 3.0 Riser. Ήθελα βλέπεις να βάλω και εγώ την κάρτα στο δικό μου έτσι κάποια στιγμή. Για να πάρεις ένα καλό 3m riser θέλει 100+. Το  Thermaltake CORE P5 PCI-Express 16X 3.0 Shielded Black Riser Flexible Extension Cable, δεν βγήκε καλό, το βλέπεις εξάλλου και από της reviews. Και φαντάσου αν το branded Thermaltake είναι χάλια, τα oem του ebay θα είναι βόμβες...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Χάνεις 2 FPS σε απόδοση υπάρχει άλλο ενα Riser πολύ καλό μόλις το βρω θα στείλω λινκ

Δεν είναι μόνο η απόδοση, σε ενεργοβορες κάρτες γραφικών επειδή τραβάνε αρκετά παραπάνω ρεύμα βγάζουν προβλήματα με συνήθως καταστροφικα αποτελέσματα από καμμενες pci θύρες έως καμμενες κάρτες γραφικών (λιώνει η μόνωση και βραχυκυκλωνει το σύμπαν)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...