Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Kατα πασα πιθανοτητα θα εχει θεμα με τα heatsink της μητρικης. Δεν νομιζω να του ξεφυγε, οπως λες ειναι παλιος. Και στην εικονα που ανεβασα αυτος εχει βγαλει το πανω heatsink της μητρικης. Σε μερικες μητρικες τα εχουν κανει υπερβολικα μεγαλα η αληθεια να λεγεται. Άν το πιάσει πρόσωπο με το πλαϊνό σε τέτοιο κουτί όσο και να είναι το heatsink αλοίμονό μας άν δεν μπαίνει Για να γίνω και πιο συγκεκριμένος άν το heatsink είναι μεγαλύτερο απο αυτή + 2-3mm που αφήνει κενό σε 'μένα το ψυγείο και 12mm ο ανεμιστήρας τότε ναι ίσως χρειαστεί να το βγάλει.
Dinosfan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Αυτο που είπατε βρίσκει το ψυχτρακι της μητρικής αλλη λύση ειναι να το βγάλω τι λετε?? Δεν έχω πάρει την μητρική ακομα αλλά το δοκιμασασα με αλλη και βρισκει... Υπάρχει και η δυνατότητα να μεταφερθεί λιγο προς τα εξω το ψυγείο αλλά δεν θα μπορω να κάνω σωστές κουρμπες για τους ακρυλικους σωλήνες Η μητρική που θα βάλω ειναι η MSI Z170 MPOWER TITANIUM: https://s16.postimg.org/xxi7ihsvp/MSI_Z170_A_MPower_Gaming_Titanium_1.jpg
Chocobo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Αφού έχεις την δυνατότητα να το πάσ πιο μπροστά κάντο και ας σε ζορίσει λίγο παραπάνω να κάνεις τις σωληνώσεις.Αν και με ακρυλικό φαντάζομαι πάνω απο μια στροφές είναι σπάσιμο νεύρων να το βρείς σωστά. Αλλά το να βγάλεις και τα heatsing δεν μου πολυαρέσει σαν ιδέα εκτός και αν είναι μόνο αυτό πάνω ακριβώς απο τον cpu socket.Το αριστερό που κρύβει και τις συνδέσεις είναι πανέμορφο για να φύγει.
Dinosfan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Πίστεψε με στον ακρυλικό θέλει ίσα ίσα αλλιως... Μονο το heatsing πανω απο την cpu πρεπει να βγει ούτως η άλλως θα κρυβετε απο το ψυγείο
Chocobo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ε βγάλτο τότε με κάθε επιφύλαξη όμως. Πάντος πως και σε αυτή τη μιτρική.?
Dinosfan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Γιατί το project ειναι λευκή μητρικη και αυτη ειναι η ομορφότερη
Chocobo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ρε παίδες για πείτε.Έχει αρχίσει να κάνει θόρυβο το φανάκι στο τροφοδοτικό.ΤΟ σύστημα είναι αθόρυβο και έτσι ακούγεται και με εκνευρίζει.Έχει εγγύηση 4 χρόνια+ και το σκέφτομαι να το ανοίξω ή όχι. Τι λέτε.? Btw κάνει ένα ελάχιστο φτερούγισμα.Δεν παίζει αν το πάω για service να το δεχτούν. Απλά εμένα με ενοχλεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μην το ανοίξεις. Πήγαινέ το και με την ευκαιρία ρίξε ένα καλό καθάρισμα. Είχα ίδιο θεμα με ανεμιστήρα και μου έφεραν καινούργιο με εκ νέου αρχική εγγύηση. Άπαξ και ανοίξεις τη χάνεις μην είσαι χαζός.
Chocobo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Απλα το κοβω απιθανο να του δουν ως προβλημα καθως μιλαμε για πολυ χαμηλο θορυβο. Πραγματικα πρεπει να ειναι νυχτα με παρα πολυ ησυχια για να ακουστει κατι. Και δσν λεει να το παω πισω και να παρει 1-2 βδομαδες να γινει ελεγχος και να μου πουν οτι δεν εντοπησαν προβλημα. Αν ειχα αλλο psu να βαλω να πω οκ αλλα τωρα ειμαι σε δυσκολη θεση. Πολυ χαζο το να χανεις εγγυηση αν θες να αλλαξεις ενα φανακι. Ας τα βαζοτν απεξω στη τελικη και να κανουν το psu χαμηλοτερο.
Inler Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Να ρωτησω ρε παιδια εχω την Asus V Gene(z77-s1155) εχει υποδοχη rgb header για να μπει μια phanteks led stripe; Λογικα οχι ετσι;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Να ρωτησω ρε παιδια εχω την Asus V Gene(z77-s1155) εχει υποδοχη rgb header για να μπει μια phanteks led stripe; Λογικα οχι ετσι; Με ένα γρήγορο ψάξιμο νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος, απευθύνεται σε μητρικές με aura ready που η δική σου προφανώς δεν έχει. Άν θες να βάλεις rgb ταινία έχουν προτείνει πολλά παιδιά αυτή http://www.eworld.com.gr/products/details/8793
Inler Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αυτη δεν ταιριαζει καλυτερα; http://www.e-shop.gr/phanteks-enthoo-luxe-multicolor-led-strip-1m-p-PER.814717
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αυτη δεν ταιριαζει καλυτερα; http://www.e-shop.gr/phanteks-enthoo-luxe-multicolor-led-strip-1m-p-PER.814717 Κουτί;
Inler Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αυτη θα αγοραστει αν παω σε Phanteks P400S....H δικη σου που προτεινες ταιριαζει σε ολα;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αυτη θα αγοραστει αν παω σε Phanteks P400S....H δικη σου που προτεινες ταιριαζει σε ολα; Αρκεί ένα molex.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα