Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ τα πλεξι μ τα φτιάχνω σε μαγαζί με επιγραφές σκέφτητε καλύπτρα πατώματος 18Χ11 το πανω και το κατω 18Χ5 μαζι με ματ αυτοκόλλητο δίνω ενα 20αρι...καλά δεν ειναι?

• Like 1
  • Απαντ. 632
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ τα πλεξι μ τα φτιάχνω σε μαγαζί με επιγραφές σκέφτητε καλύπτρα πατώματος 18Χ11 το πανω και το κατω 18Χ5 μαζι με ματ αυτοκόλλητο δίνω ενα 20αρι...καλά δεν ειναι?

Καλα μοιαζει να ναι.

Δημοσ.

Ισως λιγο Oftopic παιδια δωστε μ λιγο τα φωτα σας εχω το Thermalate Core X71

Thermaltake_Core_X71_4th.png

μποστα εβαλα τετραπλο ψυγειο το EK-CoolStream RAD XT (480) εχω αλλο ενα τριπλο ψυγειο το EK-CoolStream PE 360 κανονικα ηθελα να το βαλω στην οροφη αλλα το κουτι δεχετε εως 30mm ενω αυτο ειναι 39 οποτε μαζι με τα φανακι δεν θα χωρα. Οποτε σκεφτηκα να το δουλεψω με παθητικη ψυξη. Η διαταξη θα πηγαινει απο ρεζερβουαρ --> τετραπλο--> τριπλο -->cpu-->gpu. Τι λετε θα χω θεμα με temps ?? 

Δημοσ.

Ισως λιγο Oftopic παιδια δωστε μ λιγο τα φωτα σας εχω το Thermalate Core X71

Thermaltake_Core_X71_4th.png

μποστα εβαλα τετραπλο ψυγειο το EK-CoolStream RAD XT (480) εχω αλλο ενα τριπλο ψυγειο το EK-CoolStream PE 360 κανονικα ηθελα να το βαλω στην οροφη αλλα το κουτι δεχετε εως 30mm ενω αυτο ειναι 39 οποτε μαζι με τα φανακι δεν θα χωρα. Οποτε σκεφτηκα να το δουλεψω με παθητικη ψυξη. Η διαταξη θα πηγαινει απο ρεζερβουαρ --> τετραπλο--> τριπλο -->cpu-->gpu. Τι λετε θα χω θεμα με temps ?? 

Δεν πιστευω να χεις θεμα με temps.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση , γιατί θεωρώ οτι ο κρυος αέρας θα μεταφερετε στο ψυγειο και μετα Hardware και οτι ζέστη που θα μεταφερετε στους σωλήνες απο καρτα-cpu θα πηγαινει πρωτα στο τετραπλό αρα πριν παει στο τριπλο θα το χει κρυώσει... Ας περιμένουμε και αλλες απαντησεις

Δημοσ.

Δεν είναι καλή ιδέα η παθιτική ψύξη.Για μένα ή βρές ψυγείο στα mm που θές ή βάλε το 3πλό κάτω.

Το να κάνεις ένα τόσο κοστοβόρο loop για να μην πάρεις κάν το max αυτού που προσφέρει είναι κακή επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω και αλλη λύση τα Φανακια εξω απο το κουτι :)... Δυστυχώς το ψυγείο κάτω απαιτεί τρυπημα της καλυπτρας για να περάσουν οι σωλήνες και ήθελα να το αποφεύγω...

Δημοσ.

Καταλαβαίνω αλλά καλύτερα λίγη προσπάθεια παραπάνω.

Αλλιώς σκέψου και slim fans.Ναι προφανως δεν θα είναι static pressure αλλά απο το καθόλου σίγουρα καλύτερα.

Αλλιώς άλλο ψυγείο πιο λεπτό΄.

Δημοσ.

Ο albilosha έχει ένα δίκιο βάζεις πολλά λεφτά για να έχεις και το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα και σε απόδοση και σε εμφάνιση.

Ψυγείο πιο λεπτό δεν παίζει έ;

Απο την άλλη βέβαια δεν φαντάζομαι οτι οι θερμοκρασίες στο δεύτερο σενάριο θα είναι τόοσο τραγικές, οπότε κινήσου ανάλογα με τα μέσα που διαθέτεις.

Δημοσ.

Πανω απολα βλεπω reviews του εν λογω κουτιου και δεν βλεπω πουθενα περιορισμο για 30mm rad. Εχεις καποιο αλλο θεμα π.χ περιεργη μητρικη και βρισκει.??

https://s22.postimg.org/kvghlon7l/1475307798375.jpg

Βλεπω περνει μεχρι και 2x200mm fans top. Που σημαινει πως για 360 ψυγειο εχει κοντα 8 εκατοστα χωρο για ψυκτρες μητρικης η ραμ.

Δημοσ.

Πανω απολα βλεπω reviews του εν λογω κουτιου και δεν βλεπω πουθενα περιορισμο για 30mm rad. Εχεις καποιο αλλο θεμα π.χ περιεργη μητρικη και βρισκει.??

https://s22.postimg.org/kvghlon7l/1475307798375.jpg

Σωστός, μόνο σε push-pull θα έβρισκε σε high profile ram αλλα κι αυτό διορθώνεται φέρνοντας το ψυγείο προς τα πλαϊνό. Τυχαίνει να έχω το core v51 με ek και το έχω ακριβώς έτσι.

Ο dinos είναι παλαίουρας νόμιζα τα έψαξε αυτά εκτός άν έχει άλλο στο νού του και μας διαφεύγει.

Δημοσ.

Σωστός, μόνο σε push-pull θα έβρισκε σε high profile ram αλλα κι αυτό διορθώνεται φέρνοντας το ψυγείο προς τα πλαϊνό. Τυχαίνει να έχω το core v51 με ek και το έχω ακριβώς έτσι.

Ο dinos είναι παλαίουρας νόμιζα τα έψαξε αυτά εκτός άν έχει άλλο στο νού του και μας διαφεύγει.

Kατα πασα πιθανοτητα θα εχει θεμα με τα heatsink της μητρικης. Δεν νομιζω να του ξεφυγε, οπως λες ειναι παλιος.

Και στην εικονα που ανεβασα αυτος εχει βγαλει το πανω heatsink της μητρικης. Σε μερικες μητρικες τα εχουν κανει υπερβολικα μεγαλα η αληθεια να λεγεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...