Νυσταγμένος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καμια σχέση Thermaltake Core X71 Καλα γραψε λαθος.
Chocobo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλό φαίνεται.Αυτό το εξόγκωμα μπροστά είναι για να βάλεις καμιά αντλία.?
Chocobo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 btw καλό κουτάκι αν είναι κάποιος απο Περιστέρι να το δει. http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/pccases/752243-corsair-carbide-clear-400c-white/ το κοιτούσα για μένα αλλά είμαι απο Κρήτη και αν δεν το δω απο κοντά δεν μπορώ.
Dinosfan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλό φαίνεται.Αυτό το εξόγκωμα μπροστά είναι για να βάλεις καμιά αντλία.? λογικα ναι.... αν οχι εκει στο κενο π δημιουργητε στην φατσα θα μπει διπλο η τριπλο και οι σωληνες θα πηγαινουν ευθια στην καρτα....δοκιμαστικα ειναι τα σχεδια γιαυτο το ανεβασα να μ πειτε γνωμες btw καλό κουτάκι αν είναι κάποιος απο Περιστέρι να το δει. http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/pccases/752243-corsair-carbide-clear-400c-white/ το κοιτούσα για μένα αλλά είμαι απο Κρήτη και αν δεν το δω απο κοντά δεν μπορώ. πανεμορφο οντως
Νυσταγμένος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδες ματ μαυρο αυτοκολλητο που μπορω να βρω?(Ειτε internet ειτε σε μαγαζι,σε τι μαγαζια πωλειται??)
Vasilis 07 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ρώτησα για plexi ένα τοπικό κατάστημα. Δεν θυμόμουν διαστάσεις είπα στο περίπου 35*35 και μου είπε 25Ε. Καλά είναι ? Στα praktiker έχω ακούσει για άλλες τιμές. Το θέμα είναι αν το πάρω από εκεί θα μπορέσω να του κάνω τις 16 τρύπες που έχει ή θα έχω καμιά αστοχία ?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ρώτησα για plexi ένα τοπικό κατάστημα. Δεν θυμόμουν διαστάσεις είπα στο περίπου 35*35 και μου είπε 25Ε. Καλά είναι ? Στα praktiker έχω ακούσει για άλλες τιμές. Το θέμα είναι αν το πάρω από εκεί θα μπορέσω να του κάνω τις 16 τρύπες που έχει ή θα έχω καμιά αστοχία ?Πολλά μου φαίνονται 25χ35 μαύρο ματ (τα έγχρωμα είναι κάνα 10-15%επάνω σε λεφτά) μου είχε πάρει 8 ευρώ για 5μμ πάχος σίγουρα ασχολείται μόνο με πλεξι? Τα μαγαζιά που έχουν τζάμια και απλά πουλάνε και κανένα κομμάτι μια στο τόσο τα δίνουν πολύ ακριβά
Mpiftekis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ρώτησα για plexi ένα τοπικό κατάστημα. Δεν θυμόμουν διαστάσεις είπα στο περίπου 35*35 και μου είπε 25Ε. Καλά είναι ? Στα praktiker έχω ακούσει για άλλες τιμές. Το θέμα είναι αν το πάρω από εκεί θα μπορέσω να του κάνω τις 16 τρύπες που έχει ή θα έχω καμιά αστοχία ? Παιδιά ψάχτε να βρείτε κανέναν χονδρέμπορα για το plexiglass. Εγώ πήρα 10 κομμάτια 30χ30 εκ. με πάχος 2 χιλ. και τα πλήρωσα 20€ όλα μαζί. Το μαγαζί που τα αγόρασα λέγεται pleximarket και είναι Μόλας 189, Αχαρνές.
gazp Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδες ματ μαυρο αυτοκολλητο που μπορω να βρω?(Ειτε internet ειτε σε μαγαζι,σε τι μαγαζια πωλειται??) Δεν ξερω αν κανει για τη δουλεια που το θελεις, για το shroud μου εγω χρησιμοποιησα αυτο https://www.leroymerlin.gr/gr/diakosmisi/diakosmisi-toihou/diakosmitika-autokollita-/rolo-autokollito-mauro-monohromo-m150xp45cm-61974066/ 1
Vasilis 07 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Πολλά μου φαίνονται 25χ35 μαύρο ματ (τα έγχρωμα είναι κάνα 10-15%επάνω σε λεφτά) μου είχε πάρει 8 ευρώ για 5μμ πάχος σίγουρα ασχολείται μόνο με πλεξι? Τα μαγαζιά που έχουν τζάμια και απλά πουλάνε και κανένα κομμάτι μια στο τόσο τα δίνουν πολύ ακριβά Δεν είπα μαύρο ματ. Για διαφανές ρώτησα. Η αλήθεια είναι ότι το μαγαζί ασχολείται με επιγραφές και διάφορα άλλα πχ τύπωμα σε κούπες. Είδα στην βιτρίνα ότι γράφει για plexi και είπα να ρωτήσω.
Chocobo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Νέο S340 με tempered glass.Φυσικά και άλλα έξτρα όπως περισσότερα usb μπροστά, dust filter κάτω.Έξτρα ssd bay λπ κλπ.Αριστούργημα απλά.100 δολλάρια οπότε κάνα 120ρι εδώ.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είπα μαύρο ματ. Για διαφανές ρώτησα. Η αλήθεια είναι ότι το μαγαζί ασχολείται με επιγραφές και διάφορα άλλα πχ τύπωμα σε κούπες. Είδα στην βιτρίνα ότι γράφει για plexi και είπα να ρωτήσω.Σου ανέφερα το μαύρο γιατί όλα τα έγχρωμα είναι πιο ακριβά από που είσαι? Αν είσαι Θεσσαλονίκη πες να σου προτείνω μαγαζιά
Νυσταγμένος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξερω αν κανει για τη δουλεια που το θελεις, για το shroud μου εγω χρησιμοποιησα αυτο https://www.leroymerlin.gr/gr/diakosmisi/diakosmisi-toihou/diakosmitika-autokollita-/rolo-autokollito-mauro-monohromo-m150xp45cm-61974066/ Καλο μοιαζει.Θελω να κανω νεα μοντα στο pc γι αυτο το θελω.
life is music Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα να ρωτησω κάτι albilosha έχω πάρει ένα κουτί το aerocool qs-240 και θέλω να βάλω ασπρους φωτιζομενους ανεμεστιρες λεες να ταιριάζουν με το κουτί ?
Chocobo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα να ρωτησω κάτι albilosha έχω πάρει ένα κουτί το aerocool qs-240 και θέλω να βάλω ασπρους φωτιζομενους ανεμεστιρες λεες να ταιριάζουν με το κουτί ? Αν σου αρέσει εσένα η γνώμη μου δεν έχει σημασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα