renaxan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 5 hours ago, leros2004 said: +4 για Arctic Fan γιατί 4 έχω Τελικά μου έφαγε σχεδόν όλη τη μέρα και καπάκια δεν έκλεισα ... Έπρεπε να σκεφτώ πως θα στηρίξω το 2ο fan μπροστά, τελικά με 4 πλαστικάκια έγινε δουλειά: Κούμπωσαν μια χαρά ενώνοντας τον πάνω με τον κάτω: Τουλάχιστον πρόλαβα να bootαρω : Και μια πλαϊνή: Περιμένω μαύρα sata καλώδιο για να τα αλλάξω όλα, δυστυχώς μακρυά αυτή τη στιγμή είχα μόνο κόκκινα και κίτρινα. Με το που παραλάβω τα καλώδια έχει σειρά το συμμάζεμα Πολύ ωραία δουλειά, με μεράκι και τέχνη. Έγινε πραγματική ανανέωση!! Μπράβο! 😃 1
TakisGoutsis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΑΣ ΘΈΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΩ Η ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΆΣΩ ΓΡΑΦΕΊΟ GAMING ... 1) ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ.. 2) ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΤΆΝΤΑΡ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ??
Νυσταγμένος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα. 1) είναι υποκειμενικές οι προτάσεις και οι προτιμήσεις του καθενός. 2) Δεν υπάρχει κάποια τυποποίηση για μήκος ύψος πλάτος. Όσο σε βολεύει το κάνεις. Γενικά είναι μια αρκετά δύσκολη διαδικασία αν θέλεις να το κάνεις μόνος σου. Αν όμως έχεις μεράκι μπορείς να κάνεις κάτι αξιόλογο. 1 1
TakisGoutsis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε Καλημέρα. 1) είναι υποκειμενικές οι προτάσεις και οι προτιμήσεις του καθενός. 2) Δεν υπάρχει κάποια τυποποίηση για μήκος ύψος πλάτος. Όσο σε βολεύει το κάνεις. Γενικά είναι μια αρκετά δύσκολη διαδικασία αν θέλεις να το κάνεις μόνος σου. Αν όμως έχεις μεράκι μπορείς να κάνεις κάτι αξιόλογο. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΟΣ Μ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ..
Νυσταγμένος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Ωραία άρα? Θέλεις να σου προτείνουμε κάποιο έτοιμο? 1
TakisGoutsis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε Ωραία άρα? Θέλεις να σου προτείνουμε κάποιο έτοιμο? ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ
Νυσταγμένος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Γιατί γράφεις με κεφαλαία? Δεν το συνηθίζουμε εδώ. Τώρα σχετικά με τις προτάσεις, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι έτοιμο. Δεν το έχω ψάξει. Δεν πιστεύω να υπάρχει. 1
TakisGoutsis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 ξεχασα να βγαλω το caps lock ... κοιταω στη google αλλα δεν εχει τπτ ενδιαφερον 1
Νυσταγμένος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Ναι σε τέτοια φάση πρέπει να το κάνεις ιδιοκατασκευή.
VagosM Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω έχω δει κάτι plexiglass τα οποία είναι σαν καθρέφτης το ωραίο είναι ότι αν έχει φως από την μια πλευρά λειτουργεί σαν καθρέφτης ενώ αν δεν έχει μπορείς να δεισ στο εσωτερικό αν δεν κάνω λάθος. Που μπορώ να βρω και πως να το ζητήσω; Σας ευχαριστώ
Sheogorath Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Στις 25/10/2018 στις 12:57 ΜΜ, VagosM είπε Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω έχω δει κάτι plexiglass τα οποία είναι σαν καθρέφτης το ωραίο είναι ότι αν έχει φως από την μια πλευρά λειτουργεί σαν καθρέφτης ενώ αν δεν έχει μπορείς να δεισ στο εσωτερικό αν δεν κάνω λάθος. Που μπορώ να βρω και πως να το ζητήσω; Σας ευχαριστώ Infinity mirror, μήπως αυτό λες; 1
VagosM Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 @Sheogorath Αυτό ακριβός θέλω, ευχαριστώ πολύ, που μπορώ να το βρω; Στις 27/10/2018 στις 12:52 ΠΜ, Sheogorath είπε Infinity mirror, μήπως αυτό λες;
Sheogorath Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, VagosM είπε @Sheogorath Αυτό ακριβός θέλω, ευχαριστώ πολύ, που μπορώ να το βρω; Δες στο YouTube, το φτιάχνεις ανετα στο μέγεθος και σχήμα που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα