kleo1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) ακούω τις γνώμες σας. θέλω να πάρω ένα dual boot tablet στις 8 ίντσες. το ποσό που διαθέτω είναι γύρω στα 80€. κοιτώντας στα γνωστά κινέζικα sites έχω βρει μερικές προτάσεις. Onda V820W Teclast X80 Chuwi Hi8 Pro Cube iwork8 από specs είναι πάνω κάτω ίδια. ίδια cpu (Intel Atom x5-Z8300), 2GB RAM, 32 ROM, ανάλυση κάμερας. κάποιες διαφορές υπάρχουν στην ανάλυση της οθόνης, μιας και βρίσκω και με 1920*1200 (Chuwi Hi8 Pro). δε ξέρω πόση διαφορά θα έχει σε σχέση με μία 1280*800 στα mah της μπαταρίας. στο πόσο μεγάλη micro SD δέχονται. για το Chuwi που είναι αρκετά γνωστό κι έλεγα να το πάρω (είχε μπει και στις προσφορές παλαιότερα στο Insomnia) διαβάζω αρκετά αρνητικά. στα χαρτιά φαίνεται καλό όμως. μετά σκέφτηκα το teclast X80 στα 75€ φοβάμαι θέματα αξιοπιστίας και διαφόρων προβλημάτων που εμφανίζουν τι προτείνετε; υπάρχει καμιά καλύτερη πρόταση που δεν έχω εντοπίσει; σε δεύτερη φάση θα με ενδιέφερε και κανένα πληκτρολόγιο, ποντίκι για το συγκεκριμένο Tablet. εκεί τι λύσεις έχουμε; ξέρετε γνωστά προβλήματα που έχουν εμφανιστεί σε αυτά τα tablets; Επεξ/σία 27 Μαΐου 2016 από kleo1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 http://techtablets.com/ Δες εδώ. Είναι ένας τύπος και ανεβάζει review από όλα αυτά, και έχει και forum για κάθε συσκευή για να δεις γνώμες αγοραστών, προβλήματα κλπ. Το Chuwi 8 πάντως ακούγεται ότι ήταν πολύ πιο σταθερό από το καινούριο Pro. Γενικά, τα θεωρώ όλα ίδια, αλλά θα έλεγα λίγο καλύτερα τα Cube, και χειρότερα τα Onda. Στη μέση μαζί τα Teclast/Chuwi.Για να εξηγήσω το "τα θεωρώ όλα ίδια". Είναι κινεζιές με ανύπαρκτο Quality Control. Ζητούν πολύ λίγα λεφτά για αρκετά καλές συσκευές (εμφανισιακά, specs, καμιά φορά build quality), αλλά αναξιόπιστες. Μπορεί να το πάρεις να σου έρθει με οθόνη που να μην ανοίγει, στη δεύτερη μέρα να σου χαλάσει το ηχείο ή το touch. Μπορεί όμως να πάρεις κάτι και να σου κρατήσει 5 χρόνια. Βέβαια θα μου πεις αυτό μπορεί να σου συμβεί αγοράζοντας το οτιδήποτε, και θα συμφωνήσω, αλλά άλλο να το τρέχεις σε μια ελληνική ή ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία, και άλλο Κίνα..Δεν προσπαθώ να σε φοβίσω/αποτρέψω από την αγορά, απλά όπως και να το κάνουμε, η αγορά τέτοιων tablet κρύβει ένα ρίσκο, που για εμένα προσωπικά μεγάλο στα Onda, μικρό στα Cube, μεσαίο προς μικρό στα Chuwi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasileios1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 για δες και αυτο Teclast X80 Pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Παιδια ολα εχουν το θεματακι τους αυτο καταλαβα που εψαξα χθες και σημερα. Επισης η τιμες ειναι υψηλες. κατι onda 820 κλπ θα επρεπε σημερα να τα βρισκουμε 40-50 ευρω στα γνωστα site.To teclast x80 εχει δεμα με το wifi διαβαζω. Σε αλλους δεν αναβε. Το cube iwork8 και αυτο εχει πολλα θεματα. Γενικα ολα εχουν τα θεματακια τους. Και σαν να μη φτανει αυτο ολα εχουν χαλια αυτονομια. Κανενα διαμαντι αραγε υπαρχει μεχρι 100ευρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleo1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 το διάβασα και σε σχόλια μερικών για το wifi του teclast. οπότε δε το σκέφτομαι καν, με ενδιαφέρει το καλό wifi. κάποιες υποχωρήσεις θα γίνουν σίγουρα γιατί όντως σε αυτά τα λεφτά κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ειμαι στην ιδια φαση και εγω.Αλλα δεν ξερω.Για το Teclast X89 εχεις διαβασει τιποτα; http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_349613.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceblazer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Να σου πω και εγω την συντομη εμπειρια μου. Εχω το Chuwi Hi8, η επιλογη του εγινε καθως το pro ακουσα οτι υπερθερμαινεται. Στα Θετικα: Dual boot Γρηγογορο android Kαλη αναλυση και ποιοτητα ηχου Αρκετο καλο quality build Στα αρνητικα: Η μπαταρια αν χρησιμοποιεις συνεχεια πεφτει αρκετα γρηγορα ,σε αναμονη κραταει πολυ ωρα Μικρος χωρος για dual boot ,θες οπωσδηποτε μια sd καρτα Τα windows δεν εχουν lag αλλα ουτε πανε και σφαιρα Η καμερα αν και δεν την εχω πολυχρησιμοποιισει δεν ειναι κατι αξιολογο, για skype ειναι αρκετη. Μετα απο πολυ ωρα χρησης με βαριες εφαρμογες το νιωθεις λιγο ζεστο στο κεντρο του. Γενικα ειναι ενα απλο tablet ,τα κανει ολα εγω που το ηθελα για χρηση serf ,messenger,skype,reddit,twitch,ebook reader,emulator (σπανια), music station σε ενισχυτη με εχει καλυψει πληρως. Πιστευω να βοηθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasileios1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) υπαρχει και το παλιο (τελευταια ρομ 1/8/2014) ifive x2 το οποιο στο banggood εχει 90$ με το κουπονι ξερει κανεις τιποτα για αυτο? Model Ifive MX2 Windows 10 Tablet CPU Intel Z3735F Quad Core 1.83 GHz GPU Intel HD Graphics Gen7 System Windows 10 RAM 2GB Capacity 32GB Screen 8.9 inch IPS 10 points capacitive touch screen Resolution 1920*1200 Extend Card Support,up to 64GB Camera Front:2.0MP Back:5.0MP ακυρο τελικα ειναι μονο win10, νομιζα οτι με την τελευταια rom μπορουσες να το κανεις dual παντως και για μονο win10 καλο ειναι! Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2016 από vasileios1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 To εχω βρει με 61 ευρω. http://www.ebay.com/itm/231954294930?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITΠρεπει να ρωτησω τον πωλητη αν το στελνει με tracking number ομως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleo1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 μετά από λίγη μελέτη κατέληξα στο Cube iwork8 Ultimate. το μόνο θέμα που έχω τώρα είναι κάποια πρόταση για πληκτρολόγιο / ποντίκι. υπάρχει κάτι γι αυτό το tablet η κάτι universal; θα ήθελα να το χρησιμοποιώ σαν netbook. αλλά δε ξέρω τι θα ήταν καλύτερο να πάρω. τι λύσεις έχουμε; προφανώς bluetooth πληκτρολόγιο/ποντίκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killbillkill Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 έχει τελωνείο ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleo1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 όσες φορές έχω αγοράσει κάτι (και μεγαλύτερης αξίας) δεν είχα ποτέ πρόβλημα. αρκεί να ακολουθούμε τα σωστά βήματα. πχ όχι courier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Mε nl post λετε να παιζει θεμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα