Προς το περιεχόμενο

lumia 640 white dot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Έχω το Lumia 640 ds με wp8.1 και ξαφνικά, χωρίς να έχει πέσει η το οτιδήποτε, εμφανίστηκε μια μικρή άσπρη κουκίδα στην οθόνη και φαίνεται γενικά. Τι μπορεί να ειναι και τι μπορώ να κάνω στην προκειμένη περίπτωση?

• Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν έχει καμια σχέση με την λειτουργία του κινητού. Ειναι ένα νύχι πάνω από την charm bar και δεξιά ένα νύχι από το τέλος του βελακιου. Δηλαδή κάτω αριστερά στην οθόνη. Σαν σκουπιδακι φαίνεται. Μέγεθος μύτης ενός καλοξυσιμενου μολυβιού.

Δημοσ.

Όχι δεν έχει καμια σχέση με την λειτουργία του κινητού. Ειναι ένα νύχι πάνω από την charm bar και δεξιά ένα νύχι από το τέλος του βελακιου. Δηλαδή κάτω αριστερά στην οθόνη. Σαν σκουπιδακι φαίνεται. Μέγεθος μύτης ενός καλοξυσιμενου μολυβιού.

Αν είναι στην εγγύηση πήγαινε να το δουν.

Δημοσ.

Συμβαίνει στις lcd χωρίς να φταις εσύ, δεν πρόκειται να σου πουν ότι φταις. Αλλά μπορεί αν είναι μόνο ένα να μη στο καλύψουν. Ρώτα το σέρβις.

Δημοσ.

Ψαξε στο store για καποιο προγραμματακι "stuck pixel".

Εαν δεν εχει λογικα θα βρεις και video και στο youtube που θα κανει αντιστοιχη δουλεια.

Edit-> https://www.google.gr/search?q=stuck+pixel+fixer&biw=360&bih=560&prmd=vin&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=0ahUKEwix4ZzRn_7MAhUqD8AKHRIcD9UQ_AUIBigB

Δημοσ.

Δεν μου έχουν δουλέψει ποτέ και σε καμία οθόνη (pc ή κινητού) αυτά τα προγράμματα. Ίσως είμαι άτυχος, ή απευθύνονται σε πολύ μικρή μερίδα οθονών που όντως εμφανίζουν κολλημένα κι όχι καμμένα pixel.

Δημοσ.

Δεν μου έχουν δουλέψει ποτέ και σε καμία οθόνη (pc ή κινητού) αυτά τα προγράμματα. Ίσως είμαι άτυχος, ή απευθύνονται σε πολύ μικρή μερίδα οθονών που όντως εμφανίζουν κολλημένα κι όχι καμμένα pixel.

Εμενα μου ειχαν εξαφανισει κολλημενο πρασινο pixel σε lg monitor/tv -για καποιο διαστημα τουλαχιστων-.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το ίδιο έχω κι εγώ σε Lumia 550 που πήρα σήμερα. Επειδή πραγματικά βαριέμαι να ασχοληθώ με εγγύηση κτλ, υπάρχει περίπτωση να μεγαλώσει περισσότερο από όσο ήδη είναι; Αν κάποιος το έχει καιρό, θα ήθελα να μου επιβεβαιώσει ότι δεν μεγαλώνει όσο περνάει ο καιρός.

Αν όντως μένει ως έχει, τότε δεν είναι δα και τόσο ενοχλητικό. Για την ακρίβεια φαίνεται αρκετά μόνο όταν η οθόνη δείχνει άσπρο χρώμα σε εκείνο το σημείο, ίσως ελάχιστα να φαίνεται και σε κάποια ανοιχτά χρώματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...