Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Vertu την είδε Σαμμυ...Επίπεδα τιμής Vertu να μην πιάσει και όλο και κάποιος κολλημένος με τη Νυχτερίδα θα το πάρει. Για τους υπόλοιπους πιστεύω είναι αδιάφορο.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

λεει ο καθε @$@/! οτι Μ @$*#&! του κατεβει.Το injustice εχει αφησει ιστορια και αλλαξε την ροη των beat em up games,ας μην ξεχναμε πως ο ιδιος ed boon εχει πει πως τεσταρανε πολλες ιδεες στο injustice και τις βαλανε μετα και στο MK X . To feeling του game και ποσο πιστο ειναι στο DC universe δεν περιγραφετε και ναι σαν gamer και samsung και injustice lover που ειμαι πραγματικα μου δινει the chills αυτο το κινητο.Για μας βγηκε αυτο το κινητο,για να υποστηριξει την τρελλα μας,την πορωση μας και τα λοιπα.Και αυτο ειναι ολο. τωρα οι συγκρισεις με την apple και κατι αλλα που διαβασα δεν εχουν καμια σημασια και δεν ειναι και επι του θεματος στην τελικη.Αμαν πια με αυτην την ημιμαθεια και αυτην την γνωμη..που ολοι εχουν για ολα. :P :P :)

Δημοσ.

Πάντως, αν το βγάζανε χωρίς το σήμα πίσω και το άθλιο (για εμένα) θέμα, θα πωλούσε πολύ. Απίστευτο το blackout + χρυσό.
Τώρα θα πωλήσει μόνο σε πολύ λίγους batman fans, και άμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...