GiwrgosNvidia Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Με Stock ψήκτρα. Απλά θα ήθελα να μάθω τις τιμές καθώς δεν μπορώ να καταλάβω τα όρια απο το site της intel. Με 30-40% χρήση cpu είναι κάπως έτσι: Υ.Γ: Απο πάνω ειναι οι θερμοκρασιες της mobo.
Ghost007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Με Stock ψήκτρα. Απλά θα ήθελα να μάθω τις τιμές καθώς δεν μπορώ να καταλάβω τα όρια απο το site της intel. Με 30-40% χρήση cpu είναι κάπως έτσι: 1.PNG Υ.Γ: Απο πάνω ειναι οι θερμοκρασιες της mobo. ε νταξ νορμαλ φενονται...μη περιμενεις και θαυματα απο τι στοκ...
GiwrgosNvidia Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 ε νταξ νορμαλ φενονται...μη περιμενεις και θαυματα απο τι στοκ... Επειδη ειναι καινουργιος πιστευω οτι καλα ειναι ακομη. Μπορει να αλλαξω αργότερα η να προσθεσω ενα ανεμιστηρακι. Ευχαριστω πάντως για την απαντηση. 1
Ghost007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Επειδη ειναι καινουργιος πιστευω οτι καλα ειναι ακομη. Μπορει να αλλαξω αργότερα η να προσθεσω ενα ανεμιστηρακι. Ευχαριστω πάντως για την απαντηση. ε καλο θα ηταν γιατι ερχεται καλοκαιρι και θα ανεβουν κατα πολυ η ηδη σχετικα ανεβασμενες θερμοκρασιες που εχει με τι στοκ...οπως επισης και ο θορυβος...
GiwrgosNvidia Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Σε idle τι θερμοκρασίες έχεις? 28-29. H Stock δεν κανει καθολου θορυβο σε πληροφορω. Αλλα μπορει να αλλαξω αργοτερα.
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Τότε νορμαλ είναι θερμοκρασίες με την χρήση που αναφέρεις. Εαν δεν έβαλες άλλη πάστα από αυτή που είχε πάνω η ψύκτρα καλό θα ήταν να έπαιρνες μια καλή(http://www.skroutz.gr/s/7577988/Arctic-MX-2-4gr.html). Θα μειώσεις μερικούς βαθμούς. Φθηνές είναι. Καθαρίζεις την παλιά με ένα χαρτομάντηλο. Μπορείς φυσικά να κάνεις καλύτερο καθαρισμό αν χρησιμοποιήσεις ισοπροπυλική αλκοόλη την οποία μπορείς να βρεις σε κάποιο φαρμακείο όση ποσότητα θέλεις. Ένα μικρό μπουκαλάκι είναι αρκετό.
GiwrgosNvidia Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Τότε νορμαλ είναι θερμοκρασίες με την χρήση που αναφέρεις. Εαν δεν έβαλες άλλη πάστα από αυτή που είχε πάνω η ψύκτρα καλό θα ήταν να έπαιρνες μια καλή(http://www.skroutz.gr/s/7577988/Arctic-MX-2-4gr.html). Θα μειώσεις μερικούς βαθμούς. Φθηνές είναι. Καθαρίζεις την παλιά με ένα χαρτομάντηλο. Μπορείς φυσικά να κάνεις καλύτερο καθαρισμό αν χρησιμοποιήσεις ισοπροπυλική αλκοόλη την οποία μπορείς να βρεις σε κάποιο φαρμακείο όση ποσότητα θέλεις. Ένα μικρό μπουκαλάκι είναι αρκετό. Ωραία ευχαριστώ. Μπορεί αργότερα όταν μπει για καλά το καλοκαίρι να αλλάξω πάστα αν όχι ψήκτρα καθώς στην Ελλάδα είμαστε.
pano Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Γιώργο να συνδέσεις τον 92άρη πίσω και αν χρειαστεί βάλε τον 80άρη στα πλάγια να βάζει άερα,για την αλλαγή πάστας εγώ δεν είμαι σύμφωνος. 1
tsofras Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Και εμένα ο 6500 σε idle με την μαμά ψύχτρα ήταν 28-30 βαθμούς, με την corsair H55 είναι στους 16 :S
GiwrgosNvidia Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Γιώργο να συνδέσεις τον 92άρη πίσω και αν χρειαστεί βάλε τον 80άρη στα πλάγια να βάζει άερα,για την αλλαγή πάστας εγώ δεν είμαι σύμφωνος. Αρχικά θα συνδέσω τον 8αρη και αργότερα που θα αγοράσω molex θα συνδεσω το 9 fan. Απλά ήθελα να δω τα όρια για να δω κατα πόσο είμαι μέσα ή όχι. Για την πάστα θα το ψάξω αργότερα αλλά προς το παρόν δεν με καίει. Σε περίπτωση που αλλάξω ψύκτρα ποια να βάλω; Το Systin τι είναι? δεν εχω ιδεα, οι θερμοκρασίες αυτες ειναι της μητρικης.
Ghost007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Το Systin τι είναι? πιθανων το chipset κλπ της μητρικης ειναι αυτα τα τρια εκει...αν δε κανω λαθος... και ειναι αρκετα υψηλα επισης αλλα τεσπα...αναλογως τη μητρικη και το airflow του κουτιου...
pano Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Αρχικά θα συνδέσω τον 8αρη και αργότερα που θα αγοράσω molex θα συνδεσω το 9 fan. Εμ βάλτα ρε συ και θα πέσουν αισθητά οι θερμοκρασίες,αυτή τη στιγμή δεν λεχεις κανένα ανεμιστήρα να βγάζει τον θερμό αέρα από το κουτί. 2
GiwrgosNvidia Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Εμ βάλτα ρε συ και θα πέσουν αισθητά οι θερμοκρασίες,αυτή τη στιγμή δεν λεχεις κανένα ανεμιστήρα να βγάζει τον θερμό αέρα από το κουτί. Είχα απλά ξεχάσει να συνδέσω τον 8αρη να βγάζει τον θερμό αέρα έχεις δίκιο. Τώρα είναι κάπως έτσι. Η θερμοκρασία της μητρικής έπεσε αρκετά και του cpu 5 μονάδες περίπου. πιθανων το chipset κλπ της μητρικης ειναι αυτα τα τρια εκει...αν δε κανω λαθος... και ειναι αρκετα υψηλα επισης αλλα τεσπα...αναλογως τη μητρικη και το airflow του κουτιου... Το airflow λογικά ήταν. Τώρα είναι στα 28-30 idle. Η μητρική είναι η Asus h110m-k ddr4. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα