pcos Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 το ιντερνετ και οι εφαρμογες του ειναι απλα εργαλεια. αν τα χρησιμοποιεις σωστα, εισαι οκ. αν οχι, τοτε αστα για αυτους που ξερουν. ο καθενας επιλεγει και η καθε περιπτωση ειναι μοναδικη. οσο για τα παιδακια, πεινανε για μορφωση και ελευθερια σκεψης-εκφρασης. 1
Kostasspil Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 εφτιαξε λογαριασμο FB και σωθηκε απο την καταθλιψη-αυτοκτονια! Αμφιβάλλω αν αυτός είναι ο λόγος. Σε κάθε περίπτωση μην εφησυχάζεσαι και μην τον παραμελείς. Το "πρόβλημα" παραμένει
DrStein Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Φημες λενε οτι Microsoft και Facebook πηραν αδεια απο τον πΟΤΕ για να ξεκινησουν το ΜΑREA, μιας και χρηματοδοτει το εργο 90% ωστε να προσφερει ταχυτητες στους χρηστες 100Gbps μεχρι τις 31 Φεβρουαριου του 2099
Psaris Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Για να φακελωνουν την υποθαλάσσια ζωή του Ατλαντικού. ΔΙΑΔΩΣΤΑΙ Edit: Ξέχασα να πω, ότι έσβησα το Facebook κι έχασα όλο το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς Απο τοτε που εσβησα το facebook εχω χρονο για να ασχολούμαι με τις κατσίκες μου και τωρα κανουν πολυ καλύτερο γαλα. 2
Retromaniac Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Τόσο προτιμότερο ήταν να πάει στο Bilbao κί όχι κάπου στην Πορτογαλία που λογικά ήταν πιο κοντά? Μπορεί να έχει κάποια υποθαλλάσια χαράδρα.... 1
nickmanak Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Εχω 2 αποριες: α. Ποσο θα κοστισει το εργο. β. Ποσο παχος εχει ενα τετοιο καλωδιο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 εφοσον δεν εποφελει εμας τι μας νοιαζει Νομίζεις δλδ ότι αυτό θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από κατοίκους της Virginia και του Bilbao? 7
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Εχω 2 αποριες: α. Ποσο θα κοστισει το εργο. β. Ποσο παχος εχει ενα τετοιο καλωδιο; α. Στο adslgr αναφέρθηκε κάπου στα 300m...
Lolias2121 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 με τις γραμμες που εχουμε εδω στην ελλαδα δεν πιστευω να μας οφελισει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 με τις γραμμες που εχουμε εδω στην ελλαδα δεν πιστευω να μας οφελισει Εδώ υπάρχει ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για όποιον έχει όρεξη να διαβάσει: http://arstechnica.com/information-technology/2016/05/how-the-internet-works-submarine-cables-data-centres-last-mile/ Διάβασε, είναι χρήσιμο... 1
D.Luffy Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Ποσο παχος εχει ενα τετοιο καλωδιο; Φήμες λένε ότι θα πλησιάζει τη διάμετρο της ζώνης του παντελονιού του Gabe Newel. Δηλαδή μιλάμε για πάρα πολύ μεγάλο έργο γενικά. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω, αλλά συνήθως είναι κάπως έτσι 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα