Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.amazon.co.uk/SanDisk-PLUS-Sata-2-5-inch-Internal/dp/B018X8LB2G/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1464349755&sr=8-2&keywords=sandisk+480gb

Δε θα κρατήσει για πολύ η προσφορά, γιατί είναι pricematch για τη μέρα για το DABS / BT Shop που τον έβγαλε με voucher στην τιμή αυτή.

Θεωρώ είναι καλή τιμή κι ένας σχετικά καλός SSD και σίγουρα VFM.

Ελλάδα ξεκινάει από 133 ευρώ με τα μεταφορικά.

Update:

Πρωτού αγοράσετε, ρίξτε μια ματιά στα αρνητικά Amazon reviews (1 star), τα οποία μόλις τώρα είδα, προσπαθώντας να βρώ το αν υπάρχουν μελανά σημεία για τον SSD.

Ορισμένοι θίγουν την αξιοπιστία του εν λόγω δίσκου. Προσωπικα δε μπορώ να πιστέψω ότι ένας Sandisk MLC είναι χειρότερος σε αξιοπιστία από έναν TLC Patriot, PNY και γενικά entry level TLC SSD κλπ...

Έχοντας αγοράσει πρόσφατα κάποια κομμάτια για δοκιμές, δε μπορώ ακόμα να αποδείξω ακόμα το αν ισχύει ή όχι.

Θα δείξει η νεκροψία για την ώρα.

Επεξ/σία από plpapadopoulos
  • Like 2
Δημοσ.

μια χαρα τιμη ειναι και μονο οτι ειναι και mlc ειναι ακομα ενα +

προσωπικα απλα δεν ασχολουμε με αγορες απο αμαζον δε το εχω ψαξει και ιδιαιτερα το θεμα για να δω τι πεζει και με εγγυησεις κλπ...

αλλα τα αποφευγω για να μην μπλεξω ..ισως να ειναι και λαθος μου αλλα τεσπα..οπως ειπα δε το εχω ψαξει και πολυ...

οσο για το ενα ποστ αρνητικο οτι του χαλασε μετα απο κατι βδομαδες γινεται και στους καλυτερους..δεν σημαινει κατι αυτο...

Δημοσ.

Προσοχή

125€ έχει ο Ultra II που είναι καλύτερος αν δε κάνω λάθος και απο Ελλάδα.

http://www.skroutz.gr/s/5358261/Sandisk-Ultra-II-SSD-480GB.html

τωρα το καλυτερος χειροτερος σε ssd ειναι αρκετα συζητισιμο θεμα...

παντος ο υλτρα ειναι με tlc οποτε αναθεμα παλι...

αλλα δεν εχω βρει και κανα σοβαρο review για τον plus οποτε δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη...

αυτο που ξερω ειναι οτι προσφατα διαβασα οτι την sandisk την πηρε η western digital οποτε πιθανον συντομα θα δουμε κανα νεο μοντελο και θα ανεβει και σε εκτιμηση σαν εταιρια γιατι ισως και αδικα τους υποτιμαμε αυτους τους δισκους...αλλα τεσπα..θα δειξει...

Δημοσ.

Προσοχή

125€ έχει ο Ultra II που είναι καλύτερος αν δε κάνω λάθος και απο Ελλάδα.

http://www.skroutz.gr/s/5358261/Sandisk-Ultra-II-SSD-480GB.html

Κάνεις λάθος.

Καλύτερος δεν είναι, είναι TLC o Ultra II, οπότε κατά πολύ χειρότερο VFM (και σαφώς ακριβότερος).

τωρα το καλυτερος χειροτερος σε ssd ειναι αρκετα συζητισιμο θεμα...

παντος ο υλτρα ειναι με tlc οποτε αναθεμα παλι...

αλλα δεν εχω βρει και κανα σοβαρο review για τον plus οποτε δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη...

αυτο που ξερω ειναι οτι προσφατα διαβασα οτι την sandisk την πηρε η western digital οποτε πιθανον συντομα θα δουμε κανα νεο μοντελο και θα ανεβει και σε εκτιμηση σαν εταιρια γιατι ισως και αδικα τους υποτιμαμε αυτους τους δισκους...αλλα τεσπα..θα δειξει...

Η WD έχει εξαγοράσει το κομμάτι της Toshiba με τις μνημες εδώ και καιρό.

Η Sandisk χρησιμοποιεί Toshiba μνήμες, οπότε δε μου κάνει εντύπωση να τα περάσουν όλα υπό την ίδια umbrella, αρκεί να είναι umbrella κι όχι σαμπρέλα (βλέπε όμιλο OCZ)...

Δημοσ.

Η προσφορά έλαβε τέλος.

Τον άλλο μήνα πάλι :)

Ο plus είναι tlc από ότι είδα... Ο ultra 2 είναι mlc όπως και ο extreme pro

Δημοσ.

απο οσο ξερω ο plus ειναι mlc και ο ultra tlc κατα 99%

Όντως δίκιο έχετε... αλλά ο plus είναι χαμηλότερος σε κατηγορία τιμής και ταχύτητες... Ότι να ναι τα έχουν κάνει...

Δημοσ.

Ο plus είναι tlc από ότι είδα... Ο ultra 2 είναι mlc όπως και ο extreme pro

Ο Extreme Pro είναι MLC.

O Plus είναι MLC.

Ο Ultra II είναι TLC.

Όντως δίκιο έχετε... αλλά ο plus είναι χαμηλότερος σε κατηγορία τιμής και ταχύτητες... Ότι να ναι τα έχουν κάνει...

Έχει άλλο controller κι άλλες μνήμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...