Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειτα απο το επιτυχημενο reflow της παραπανω καρτας, την βαζω στο συστημα, εγκαθιστω drivers, ολα κανονικα. Αφησα το πισι ανοικτο οση ωρα ετρωγα για μεσημερι, επιστρεφω σε αυτο ολα καλα, ανοιγω το gpuz, βλεπω θερμοκρασιες ολες τελειες (35 idle) και μετα απο μισο λεπτο freezαρει το πισι και ξεκολλαει μονο με reset. Τι παιζει εδω? Πρωτη φορα το κανει.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξερω, οπως βλεπω πολλοι εχουν τετοια freezes σε windows 10 αλλα τωρα πραγματικα δεν ξερω και δεν θελω να την ξανακανω reflow, αλλα αν χρειαστει θα το κανω

Δημοσ.

Δεν ξερω, οπως βλεπω πολλοι εχουν τετοια freezes σε windows 10 αλλα τωρα πραγματικα δεν ξερω και δεν θελω να την ξανακανω reflow, αλλα αν χρειαστει θα το κανω

πολλα μπορει να πεζουν και να μην ειναι καν θεμα καρτας αλλα τεσπα...δοκιμασε και τπτ αλλους οδηγους μπας και ....

και αν εχεις τπτ οβερκλοκ κλπ βαλτα default στο βιος...

windows τα εχεις περασει με καθαρο συστημα η μεσο update ?

Δημοσ.

Με update τα windows, θα βαλβ τα παντα στοκ στο bios και θα ξαναπροσπαθησω, αν δεν, θα βαλω τον ssd και θα βαλω με clean install τα 10αρια

• Like 1
Δημοσ.

Με update τα windows, θα βαλβ τα παντα στοκ στο bios και θα ξαναπροσπαθησω, αν δεν, θα βαλω τον ssd και θα βαλω με clean install τα 10αρια

το καλυτερο που εχεις να κανεις να σιγουρεψεις το θεμα software...γιατι μεσο update εχουν θεματα πολλα...

Δημοσ.

Άρα να κάνω ένα clean install σε έναν δίσκο;

ε ναι αν εχεις λειτουργικο και κανα στικακι τπτ κανε ενα φορματ και βαλτα καθαρα να εισαι σιγουρος οτι ειναι οκ απο θεμα software...

και αν μετα απο αυτο στο ξανακανει τοτε παμε αλλου...

δοκιμασε πρωτα ομως να βαλεις καταρχας ολα στοκ απο το βιος κανε ενα  restore default κλπ...και αν στο ξανακανει ..τοτε καλο θα ηταν ενα φορματ να ξεμπερδευουμε εντελως με το θεμα λειτουργικου...

φυσικα μπορει να ειναι και θεμα καρτας  με το reflow κλπ...

αλλα τεσπα ειναι πιθανον να βρισκεται και αλλου το προβλημα και θελει ψαξιμο...

Δημοσ.

Ωραια θα δοκιμασω και θα ενημερωσω. Εχω στικακι δημιουργημενο πριν 5 μερες και δισκο δημιουργημενο πριν 7 μηνες, οποτε μαλλον με στικακι θα εγκαταστησω στον ssd και ενημερωνω!

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα στο bios load τα default και επαιξε κανονικα ( wtf?). Βεβαια επαιξα λιγη ωρα farcry3 και πεταξε καποια artifacts οποτε παει για πιστολακι ή downclock (θα δειξει). Εγω απορω πως γυρνοντας τα ολα στοκ επαιξε,ενω πριν με τα μη στοκ επαιζε σε δυο διαφορετικες καρτες. Απο ποτε αρχισαν να επηρεαζουν οι καρτες το oc του cpu?

Δημοσ.

Εκανα στο bios load τα default και επαιξε κανονικα ( wtf?). Βεβαια επαιξα λιγη ωρα farcry3 και πεταξε καποια artifacts οποτε παει για πιστολακι ή downclock (θα δειξει). Εγω απορω πως γυρνοντας τα ολα στοκ επαιξε,ενω πριν με τα μη στοκ επαιζε σε δυο διαφορετικες καρτες. Απο ποτε αρχισαν να επηρεαζουν οι καρτες το oc του cpu?

δεν επηρεαζει η καρτα...αλλα μπορει λογω οβερκλοκ η κατι που ειχες πειραξει να σου εκανε τα κολληματα...ισως και οταν ζοριζεται το τροφοδοτικο να κανει τπτ κουλα ..τι να σου πω...εχεις θεματακια παντως...

φορματ εκανες τελικα η οχι ακομα ?

Δημοσ.

Να σημειωσω οτι για τροφοδοτικο εχω το evga g2 750w οποτε δυσκολα να φταιει αυτο. Φορματ δεν εχω κανει, αλλα δεν εχει βγαλει και τιποτα ακομα. Αν ξαναβγαλει θα κανω clean install στον 850 evo 250gb. Για τα μικροαρτιφακτς αξιζει να την ξαναβαρεσω με ζεστο αερα? Ή να της κανω ενα downclock μπας και στρωσει?

Δημοσ.

Να σημειωσω οτι για τροφοδοτικο εχω το evga g2 750w οποτε δυσκολα να φταιει αυτο. Φορματ δεν εχω κανει, αλλα δεν εχει βγαλει και τιποτα ακομα. Αν ξαναβγαλει θα κανω clean install στον 850 evo 250gb. Για τα μικροαρτιφακτς αξιζει να την ξαναβαρεσω με ζεστο αερα? Ή να της κανω ενα downclock μπας και στρωσει?

α εβλεπα αυτο της υπογραφης σου....τι να σου πω..αυτο το θεμα δε τοχω καθολου...

Δημοσ.

Λοιπον, εβαλα το furmark να τσεκαρω την καρτα και στο 10 λεπτο αρχισε τα artifacts και κρασαρανε συνεχεια οι οδηγοι. Οταν εκλεισα το furmark τα αρτιφακτς συνεχιζοταν και δεν φτιαχναν. Οποτε την εβγαλα απο το συστημα και το απογευμα θα την ξανακανω με το πιστολακι, αυτην την φορα 10-13 λεπτα μπας και γινει. Την προηγουμενη φορα την εκανα 7,30λεπτα αλλα αποτι φαινεται παραηταν προσωρινο. Θα ενημερωσω για την εξελιξη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...