Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παντως που ειδα Unboxing του χαζοκουτου απο ενα καναλι γνωστο δεν με τρελανε και πολυ...και μαλιστα τα παιδια που καναν το Unbox ειπαν οτι το κουτι αξιζει κοντα 100 και παραπανω αλλα το παιρνεις 25/μηνα...(δεν ξερω αν τους το ειπε η εταιρια η το λεει καπου κτλπ) αλλα εμενα ουτε του 50αρικου δεν μ φανηκε...

Πες μου οτι δεν εννοεις τους Gramers :P

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

to geek fuel στέλνει Ελλάδα. Έχει πάντα μπλουζάκι το οποίο είναι καλό τις περισσότερες φορές. Βάζει και κάτι τσίπικα βέβαια του στυλ ...πορτοφόλι για pokemon go.

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι!
Έφτασα σε αυτό το πόστ,ψάχνοντας για εταιρείες που στέλνουν Ελλάδα.
Όλες οι πληροφορίες μπορώ να πω ότι ήταν εξαιρετικά βοηθητικές,εκτός από ένα θέμα που το έχω πάρει με φόβο.
Οι εταιρείες που στέλνουν από Αμερική,πως στέλνουν?θα έχω να πληρώσω και δασμούς/εκτελωνισμό?
Επίσης το DumpBox είναι ελληνική εταιρεία?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων φίλοι μου

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για όσους ενδιαφέρονται το zbox του τρέχοντος μήνα με θέμα Star Wars Dark vs Light κοστίζει συνολικά 14,09€ μαζί με τα μεταφορικά. Τρέχει ένα promotion το zavvi με αγορά του 1ου κουτιού με 10 GBP (=11,70€) με Κωδικό κουπονιού ZBOXBF + 2,39€ μεταφορικά standard delivery.

http://www.zavvi.com/offers/black-friday/zbox-offers.list?widget_id=443172 

Επιπλέον για όσους ενδιαφέρονται μπορείτε να πάρετε 2 zbox από τα παρακάτω

http://www.zavvi.com/offers/zbox/offer/past-zbox.list?widget_id=436740

και να πληρώσετε μόνο ένα (23,59€ + μεταφορικά). 

Για κάποιον που θέλει να κάνει εισαγωγή στο κόσμο των κουτιών με random items από games, sci-fi, etc νομίζω είναι μία καλή ευκαιρία.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...