panoskir Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Πάντως και το zbox έχει ωραία πραγματάκια για τα λεφτά του.
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 το ΖΙΤμποξ πακέτο είναι ένα πακέτο..το πακέτο είναι ένα πακέτο..Το πακέτο ω πακέτο! Το βίντεο μας ήρθε κουτί..Σα να μας διάβασε εδώ και να ανέβασε το βίντεο σήμερα
vangelisb Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) το ΖΙΤμποξ πακέτο είναι ένα πακέτο..το πακέτο είναι ένα πακέτο..Το πακέτο ω πακέτο! Το βίντεο μας ήρθε κουτί..Σα να μας διάβασε εδώ και να ανέβασε το βίντεο σήμερα Καλά κάνει το παιδί και κάνει την παρουσίαση, αλλα λέει "πακετο" 150 φορές. Cute το Τshirt, θα θελα να παω Asgard tbh. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2016 από vangelisb
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Καλά κάνει το παιδί και κάνει την παρουσίαση αλλα λέει "πακετο" 150 φορές. Cute το Τshirt, θα θελα να παω Asgard tbh. καλέ δεν είπα τίποτα. Για το πακέτο είπα,ότι παραλίγο να πάμε να βρούμε την Χατζηβασιλείου στο τέλος
vangelisb Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 καλέ δεν είπα τίποτα. Για το πακέτο είπα,ότι παραλίγο να πάμε να βρούμε την Χατζηβασιλείου στο τέλος Ναι συμφωνώ μαζι σου, έβαλα και κόμμα για να μαι σαφής To LootCrate μου φαίνεται καλύτερο για την ώρα πάντως!
panoskir Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Εννοείται ότι το Loot Crate είναι καλύτερο, αλλά και το zbox είναι πολύ αξιόλογο. 1
panoskir Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Το zbox έχει διάφορα boxes. Αυτό είναι το Marvel Mystery Zbox Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2016 από panoskir
mike299 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Λίγο χαζομάρα μου φαίνεται, λογικό βέβαια, εδώ δεν μου αρέσει το random lot στα RPG, θα μου άρεσε IRL? Συμπλήρωσα το survey πάντως για να υποστηρίξω όσους τους αρέσει η ιδέα. Ελπίζω να συμπεριλάβουν και την Ελλάδα σύντομα και να σας γίνει το κέφι 2
nikos032 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σύμφωνα με το παραπάνω ΖΒΟΧ unboxing video που είδαμε. Πώς ακριβώς τα έβγαλε τα λεφτά του το κουτί αυτό ? Αυτός διάλεξε τι ήθελε περίπου να έχει μέσα το κουτί ? Εκτός από την superman εγκυκλοπαίδεια που είναι ενδιαφέρον, τα υπόλοιπα ? Οι 2 φιγούρες είναι για να διακοσμήσεις κανένα ράφι ή την βιβλιοθήκη ? Την συγκεκριμένη μπλούζα, τα bag tags και το ενημερωτικό φυλλάδιο δε νομίζω να τον ευχαρίστησαν απ' ότι κατάλαβα απ' τον τρόπο που μιλούσε. Λέει ότι έκανε 20 ευρώ (13 σε προσφορά), όντως άξιζε αυτό το πακέτο τόσα ευρώ ? Είδα ένα παρόμοιο βίντεο που ο τύπος είχε μέσα στο κουτί PS controller, cables όπως hdmi, 1 video game cd. Τι παίζει με αυτή την μόδα των bundles ?
panoskir Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σύμφωνα με το παραπάνω ΖΒΟΧ unboxing video που είδαμε. Πώς ακριβώς τα έβγαλε τα λεφτά του το κουτί αυτό ? Αυτός διάλεξε τι ήθελε περίπου να έχει μέσα το κουτί ? Εκτός από την superman εγκυκλοπαίδεια που είναι ενδιαφέρον, τα υπόλοιπα ? Οι 2 φιγούρες είναι για να διακοσμήσεις κανένα ράφι ή την βιβλιοθήκη ? Την συγκεκριμένη μπλούζα, τα bag tags και το ενημερωτικό φυλλάδιο δε νομίζω να τον ευχαρίστησαν απ' ότι κατάλαβα απ' τον τρόπο που μιλούσε. Λέει ότι έκανε 20 ευρώ (13 σε προσφορά), όντως άξιζε αυτό το πακέτο τόσα ευρώ ? Είδα ένα παρόμοιο βίντεο που ο τύπος είχε μέσα στο κουτί PS controller, cables όπως hdmi, 1 video game cd. Τι παίζει με αυτή την μόδα των bundles ? Κάθε μήνα το εκάστοτε box έχει ένα θέμα και περιέχει κάποια αντικείμενα σχετικά με αυτό το θέμα.Τα αντικείμενα είναι κοινά για όλους στο πακέτο του ίδιου μήνα ,το μόνο που αλλάζει είναι το μέγεθος της μπλούζας.(Το επιλέγεις κατά την παραγγελία). Βεβαία όλα τα boxes έχουν μέσα φιγούρες διακοσμητικές και συλλεκτικές. Το πακέτο που γράφεις τα έβγαλε τα λεφτα του γιατι μονο η εγκυκλοπαιδεια εχει 10€ αμαζον βαλε και το t-shirt. Δες εδω διαφορα πακετα: https://www.lootcrate.com/ https://1upbox.com/ zbox http://www.thebambox.com/ Marvel Collector Corps (αυτό να έρθει Ελλάδα) Geek Fuel (Φαίνεται πολύ καλό αυτό) 1
vangelisb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Τις περισσότερες φορές αξίζουν τα χρήματα τους ακόμη κι αν δεν είναι όλα τα items επιτυχημένα με δεδομένο ότι σε ενδιαφέρουν φιγούρες και geek t-shirts. Αυτό ειναι και το target group άλλωστε. Ιδανικά, εάν δε σου αρέσει κάτι το ανταλλάζεις ή το βάζεις αγγελία/ebay/amazon αλλά για Ελλάδα που ναι μικρή η αγορά η ανταλλαγή δεν ξέρω κατά ποσο είναι εύκολη. Το theme του bundle στο αποκαλύπτουν ώστε αν ακολουθείς μηνιαία συνδρομή να ξέρεις κατά ποσο σε ενδιαφέρει. 2
GjokerR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Τώρα βγήκε και ελληνικό κουτί. http://dumb-box.com/ Για προμο έστειλαν σε πολλούς youtubers οπότε διαλέξτε όποιον προτιμάτε απ αυτούς για να δείτε πως είναι. Φαίνεται να τα αξίζει τα 25
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Τώρα βγήκε και ελληνικό κουτί. http://dumb-box.com/ Για προμο έστειλαν σε πολλούς youtubers οπότε διαλέξτε όποιον προτιμάτε απ αυτούς για να δείτε πως είναι. Φαίνεται να τα αξίζει τα 25 ποοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλες πληροφορίες λείπουν .. και δεν υπάρχουν θεματικές ενότητες.. Όταν τα καταφέρουν σε αυτό,τα ξαναλέμε ακόμα είναι πολύ νωρίς ----------------- έχω βάλει κοντά 10 φίλους που ασχολούνται πολύ με το gaming να φτιάξουν την αίτηση για το lootcrate.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 εγω παντως που ειδα Unboxing του χαζοκουτου απο ενα καναλι γνωστο δεν με τρελανε και πολυ...και μαλιστα τα παιδια που καναν το Unbox ειπαν οτι το κουτι αξιζει κοντα 100 και παραπανω αλλα το παιρνεις 25/μηνα...(δεν ξερω αν τους το ειπε η εταιρια η το λεει καπου κτλπ) αλλα εμενα ουτε του 50αρικου δεν μ φανηκε...
GjokerR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ποοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλες πληροφορίες λείπουν .. και δεν υπάρχουν θεματικές ενότητες.. Όταν τα καταφέρουν σε αυτό,τα ξαναλέμε ακόμα είναι πολύ νωρίς ----------------- έχω βάλει κοντά 10 φίλους που ασχολούνται πολύ με το gaming να φτιάξουν την αίτηση για το lootcrate. Ισχύει οτι είναι νωρίς ακόμα και θέλει πολύ για να πλησιάσει lootcrate εγω παντως που ειδα Unboxing του χαζοκουτου απο ενα καναλι γνωστο δεν με τρελανε και πολυ...και μαλιστα τα παιδια που καναν το Unbox ειπαν οτι το κουτι αξιζει κοντα 100 και παραπανω αλλα το παιρνεις 25/μηνα...(δεν ξερω αν τους το ειπε η εταιρια η το λεει καπου κτλπ) αλλα εμενα ουτε του 50αρικου δεν μ φανηκε... Το λένε και στην σελίδα οτι υποτίθεται οτι είναι 100 ευρώ αλλά ουτε έμενα μου φαίνονται για 100, σίγουρο ομως είναι αρκετά πάνω από τα 25
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα