Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους δε γνωρίζουν,το lootcrate είναι ότι λέει το όνομα του.

https://www.lootcrate.com/

loot-crate-service-delivery-nerd-geek-cu

Ένα μηνιαίο κουτάκι που περιέχει διάφορα random καλούδια,είτε από παιχνίδια,είτε από ταινίες,είτε anime,είτε για το κατοικίδιο κα.

Συνήθως γίνονται featured μεγάλες κυκλοφορίες του κάθε τρέχοντος μήνα ή κάποια surprised crates.

Ότι lootcrate διαλέξεις εσύ.

Διάφορα geek πραγματάκια δηλαδή.Από μπλούζες,αυτοκόλλητα,κάλτσες,σκουφιά, κουκλάκια μέχρι μπρελόκ και αγαλματάκια κτλ.

Σε κάποιους ίσως φαίνεται κουλό,σε κάποιους άλλους μπορεί να αρέσει.

Αφού φανταστείτε να έχετε 1-2 στολισμένα ράφια ή βιβλιοθήκες με τα καλούδια που δίνει,τί ωραίο ντεκόρ θα γίνει.

Είναι με μηνιαία συνδρομή.

1 μήνα από 28$ /3μηνο/6μηνο/12μηνο

η τιμή αλλάζει,και γίνεται πιο φθηνή στον μήνα,αν επιλεχτεί μεγαλύτερη συνδρομή.

Loot-Crate-Unboxed.png

Το θέμα είναι,ότι δεν στέλνουν σε Ελλάδα ακόμα,και σε επικοινωνία που είχα μαζί τους,μου είπαν να συμπληρώσω το survey για ποια χώρα θα ήθελα να μπει στην λίστα τους.

Έτσι σκέφτηκα αν το κάνουμε μαζικά,τουλάχιστον να μαζευτούν κάποια θέλω για την χώρα μας.Μήπως και το καταφέρουμε στο άμεσο μέλλον.

http://www.surveygizmo.com/s3/2661496/International-Survey

• Like 17
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το χάζευα το site εδώ και καιρό. Φτιάχνουν πανέμορφα πραγματάκια που είναι ότι πρέπει για διακόσμηση δωματίου. Ιδίως κάτι φιγούρες που έχει πάρει το μάτι μου από κάτι unboxing βιντεάκια στο youtube είναι κόλαση. Αν αναλογιστούμε και τις τιμές που παίζουν σε άλλα καταστήματα μια μηνιαία συνδρομή σε ένα loot της αρεσκείας μας συμφέρει. Δεν θέλω να ανοίξω τώρα κουβέντα για τις φιγούρες που μου τις πουλάνε χρυσό και συγχυστώ.

Αν δεν κάνω λάθος τα μεταφορικά είναι μέσα στη συνδρομή οπότε win win.

Άρε Xtrmsnpr ανάβεις φωτιές και κάνεις καταστροφές :-D

Ελπίζω να μην προσθέσουν την Ελλάδα διότι με βλέπω να φεύγουν τα λεφτά μου προς Αμέρικα μεριά.

Υ.Γ Douze points goes to Greece

• Like 1
Δημοσ.

Για όσους δε γνωρίζουν,το lootcrate είναι ότι λέει το όνομα του.

https://www.lootcrate.com/

loot-crate-service-delivery-nerd-geek-cu

Ένα μηνιαίο κουτάκι που περιέχει διάφορα random καλούδια,είτε από παιχνίδια,είτε από ταινίες,είτε anime,είτε για το κατοικίδιο κα.

Συνήθως γίνονται featured μεγάλες κυκλοφορίες του κάθε τρέχοντος μήνα ή κάποια surprised crates.

Ότι lootcrate διαλέξεις εσύ.

Διάφορα geek πραγματάκια δηλαδή.Από μπλούζες,αυτοκόλλητα,κάλτσες,σκουφιά, κουκλάκια μέχρι μπρελόκ και αγαλματάκια κτλ.

Σε κάποιους ίσως φαίνεται κουλό,σε κάποιους άλλους μπορεί να αρέσει.

Αφού φανταστείτε να έχετε 1-2 στολισμένα ράφια ή βιβλιοθήκες με τα καλούδια που δίνει,τί ωραίο ντεκόρ θα γίνει.

Είναι με μηνιαία συνδρομή.

1 μήνα από 28$ /3μηνο/6μηνο/12μηνο

η τιμή αλλάζει,και γίνεται πιο φθηνή στον μήνα,αν επιλεχτεί μεγαλύτερη συνδρομή.

Loot-Crate-Unboxed.png

Το θέμα είναι,ότι δεν στέλνουν σε Ελλάδα ακόμα,και σε επικοινωνία που είχα μαζί τους,μου είπαν να συμπληρώσω το survey για ποια χώρα θα ήθελα να μπει στην λίστα τους.

Έτσι σκέφτηκα αν το κάνουμε μαζικά,τουλάχιστον να μαζευτούν κάποια θέλω για την χώρα μας.Μήπως και το καταφέρουμε στο άμεσο μέλλον.

http://www.surveygizmo.com/s3/2661496/International-Survey

Μπράβο για τη σκέψη, εγώ το χω συμπληρώσει μήνες πριν αλλά δεν το σκέφτηκα να το κάνω μαζικά. Το πα απλά σε 2-3 φίλους και το κάνανε κι αυτοί.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι υπάρχουν 3-4 παραπλήσια projects που επίσης δε στέλνουν Ελλάδα ενώ στέλνουν σε πολλές άλλες χώρες, τόσο mainstream όσο και "κουλές".

Σε κάθε περίπτωση μακάρι να γίνει το θαύμα :)

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι πολύ ωραία κουτιά και σχετικά καλές τιμές (νταξ περίπου ένα εικοσαρικάκι και κάτι τον μήνα δεν μου ακούγεται και τόσο χάλια) και τα καλούδια είναι πολύ όμορφα. Έκανα το survey και εύχομαι να το στείλουν κάποια στιγμή στην Ελλάδα.

*Άκυρο. Ξανατσέκαρα πιο προσεκτικά για Ευρώπη πάνε 30€. Shiet.

Δημοσ.

Είναι πολύ ωραία κουτιά και σχετικά καλές τιμές (νταξ περίπου ένα εικοσαρικάκι και κάτι τον μήνα δεν μου ακούγεται και τόσο χάλια) και τα καλούδια είναι πολύ όμορφα. Έκανα το survey και εύχομαι να το στείλουν κάποια στιγμή στην Ελλάδα.

*Άκυρο. Ξανατσέκαρα πιο προσεκτικά για Ευρώπη πάνε 30€. Shiet.

Με τα μεταφορικά ναι τόσο πάει, αλλά αφενός δεν είναι κακή τιμή όταν κάποια Tee's και κάποιες φιγούρες έχουν τόσο στην Ελλάδα, αφετέρου κάνουν και promos/ξεστοκάρισμα μια στο τόσο afaik

• Like 1
Δημοσ.

Με τα μεταφορικά ναι τόσο πάει, αλλά αφενός δεν είναι κακή τιμή όταν κάποια Tee's και κάποιες φιγούρες έχουν τόσο στην Ελλάδα, αφετέρου κάνουν και promos/ξεστοκάρισμα μια στο τόσο afaik

καλή τιμούλα είναι σχετικά.

Τι κολέκτορες και βλακείες,αυτό το κουτάκι σου δίνει μεγαλύτερη χαρά!

Άντε να το καταφέρουμε να στέλνουν και δω!

Ενα παρόμοιο site που στέλνει ελλαδα είναι αυτο http://www.zavvi.com/offers/zbox.list δεν ξέρω να σας πω αν ειναι καλύτερο απο lootcrate απλα το ειδα πρόσφατα και το θυμήθηκα τώρα 

μμμ συμπαθητικούλι φαίνεται..

Πολύ πιο λίγα πράγματα έχει όμως ή απλώς μου φάνηκε;

4 ως 7 αντικείμενα.χμμμ

για την gamer edition του zbox

290.69€ ο χρόνος..

πιο φθηνό από το lootcrate

Και τα παίρνει μπροστά,δε σε χρεώνει κάθε μήνα..

Please Note: Payment for your initial subscription will be taken upfront. Upon expiry of your subscription, it will automatically renew for a further fixed term of the same length. Your ZBOX will be dispatched within the first week of each month.

Δημοσ.

μμμ συμπαθητικούλι φαίνεται..

Πολύ πιο λίγα πράγματα έχει όμως ή απλώς μου φάνηκε;

4 ως 7 αντικείμενα.χμμμ

για την gamer edition του zbox

290.69€ ο χρόνος..

πιο φθηνό από το lootcrate

Και τα παίρνει μπροστά,δε σε χρεώνει κάθε μήνα..

Αμα δεις τα παλιότερα κάποια σε ψήνουν και σε άλλα είσαι σε φάση νοπε. Στο gamer edition δεν βρίσκω να δω τα παλια 

Δημοσ.

Rng irl?! Σοβαρά?! :D :D :D

τί σημαίνει αυτό καλιέ;

Αμα δεις τα παλιότερα κάποια σε ψήνουν και σε άλλα είσαι σε φάση νοπε. Στο gamer edition δεν βρίσκω να δω τα παλια 

ακριβώς έτσι!

Πχ αυτά που δείχνουν τα δύο κορίτσια,είναι η μέρα με την νύχτα..

Το ένα μου άρεσε,το άλλο με άφησε παγερά αδιάφορο μέχρι που είπα τί @@ δώσανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...