Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αυτην Gigabyte B150M-DS3H DDR3

και εχω παραγγειλει

HyperX Fury Black 16GB DDR3-1866MHz (HX318C10FBK2/16)

λετε να εχω θεμα συμβατοτητας ?

δεν ειναι στην λιστα των συμβατων αυτη αλλα η ιδια στα 1600

HyperX Fury Black 16GB DDR3-1600MHz (HX316LC10FBK2/16)

και προτιμησα την πρωτη διοτι την σηκωνει σαν mhz η mobo

βεβαια στην λιστα συμβατοτητας αναφερει : Memory modules listed as above is for reference only. Due to massive memory models in market, we can only verify some of them.

μου ειπε ενα παλικαρι εδω μεσα οτι περνει ddr3l 1.35v η mobo αλλα απο οσο βλεπω στην λιστα συμβατοτατας εχει πολλες 1.5v οπως για παραδειγμα

V-color 8GB 1Rx8 TD8G8C13-RDD SS 1.5v v v
Team 8GB 2Rx8 TED38GM1866C13BK DS 1.5v v v

Δημοσ.

εχω αυτην Gigabyte B150M-DS3H DDR3

και εχω παραγγειλει

HyperX Fury Black 16GB DDR3-1866MHz (HX318C10FBK2/16)

λετε να εχω θεμα συμβατοτητας ?

δεν ειναι στην λιστα των συμβατων αυτη αλλα η ιδια στα 1600

HyperX Fury Black 16GB DDR3-1600MHz (HX316LC10FBK2/16)

και προτιμησα την πρωτη διοτι την σηκωνει σαν mhz η mobo

βεβαια στην λιστα συμβατοτητας αναφερει : Memory modules listed as above is for reference only. Due to massive memory models in market, we can only verify some of them.

μου ειπε ενα παλικαρι εδω μεσα οτι περνει ddr3l 1.35v η mobo αλλα απο οσο βλεπω στην λιστα συμβατοτατας εχει πολλες 1.5v οπως για παραδειγμα

V-color 8GB 1Rx8 TD8G8C13-RDD SS 1.5v v v

Team 8GB 2Rx8 TED38GM1866C13BK DS 1.5v v v

δεν ειμαι και απολυτος αλλα λογικα δε θα εχεις προβλημα...καλου κακου κοιτα αν πεζει και κανα update για το bios....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μου οι Skylake επεξεργαστες με μνημες πανω απο 1.35V αργοψηνονται και η Intel λεει οτι μακροπροθεσμα θα γινει ζημια στον memory controller.
Η μητρικη σου λεει οτι ειναι συμβατη, δηλαδη οτι θα παιξει. οχι οτι δεν θα κανει ζημια στον επεξεργαστη.
Δεν ειναι δικο τους προβλημα ο επεξεργαστης ;) motherboards πουλανε. Ρωτα την Intel αν ειναι χαρουμενη με την επιλογη σου (μαλλον ουτε αυτους τους πολυνοιαζει αφου θα εχει ληξει η εγγυηση οταν θα φανουν τα αποτελεσματα ;) )

Επεξ/σία από SpirosZ68
  • Like 2
Δημοσ.

Φιλε μου οι Skylake επεξεργαστες με μνημες πανω απο 1.35V αργοψηνονται και η Intel λεει οτι μακροπορθεσμα θα γινει ζημια στον memory controller.

Η μητρικη σου λεει οτι ειναι συμβατη, δηλαδη οτι θα παιξει. οχι οτι δεν θα κανει ζημια στον επεξεργαστη.

Δεν ειναι δικο τους προβλημα ο επεξεργαστης ;) motherboards πουλανε. Ρωτα την Intel αν ειναι χαρουμενη με την επιλογη σου (μαλλον ουτε αυτους τους πολυνοιαζει αφου θα εχει ληξει η εγγυηση οταν θα φανουν τα αποτελεσματα ;) )

καλα αυτο ουτε καν το ηξερα γιατι δεν εχω ασχοληθει καν με δδρ3 θεμα σε 1151...

απορω και ο φιλος γιατι πηρε αυτη τη μητρικη αλλα τεσπα....δυστηχως λαθος επιλογες και ερωτησεις κατοπιν εορτης...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...