michalisv Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Να και μερικα test drive απο ελληνικα sitehttp://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-vw-golf-10-tsi-bluemotion-dsghttp://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-ford-focus-2015-10-ecoboost-125-pshttp://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-seat-leon-10-eco-tsi-115ps-style-ecomotive Και reviews στα αγγλικα (οχι για τις συγκεκριμενες εκδοσεις) Ts πες μας και λιγο τι χρήση θες να κάνεις στο αυτοκίνητο,τι απαιτησεις έχεις απ'αυτό κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 το golf πολύ κυριλέ το focus παιχνιδιαρικο το astra χαζοχαρουμενο και το leon hmmm προσωπική άποψη μην πέσετε να με φάτε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ο τύπος στα video reviews που ανέβασε ο φίλος λίγα post πριν ονομάζεται Mat Watson και τον πάω με χίλια. Έφυγε από το Carbuyer στις αρχές του χρόνου και τώρα είναι σε δικό του κανάλι YouTube με όνομα Carwow. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 απο οδηγικη αποψη ποιο κρινεται καλυτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Να και μερικα test drive απο ελληνικα site Το φορντακι που εχεις βαλει στο βιντεο το ειδα προσφατα σε αυτο το χρωμα κ με αυτες τις ζαντες κ πραγματικα ηταν ονειρο Νομιζω ειναι το πιο ομορφο εξωτερικα εκτος κ αν παρει καποιος το golf r line οπου εκει για εμενα δυσκολευουν καπως τα πραγματα απο οδηγικη αποψη ποιο κρινεται καλυτερο? Σε κρατημα;; Νομιζω το φορντακι σε αυτη την κατηγορια ειναι βασιλιας + οτι εχει ενα δοκιμασμενο κινητηρα χωρις προβληματα μεχρι τωρα..Γτ δεν πας να το κανεις ενα τεστ ντραιβ;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 απο οδηγικη αποψη ποιο κρινεται καλυτερο? Το Ford έχει εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά βοηθάει το εδώ και χρόνια άριστο (όχι μόνο για την κατηγορία του) τιμόνι. Εννοείται ότι πρέπει να τα κάνεις test drive. Το Astra στην νέα έκδοση βελτιώθηκε αρκετά αλλά είναι και πάλι πίσω. Το Golf για κάποιους είναι πολύ βαρετό, για άλλους ουδέτερο όπως πρέπει να είναι ένα τυπικό αυτοκίνητο. Είμαι οπελάκιας αλλά έχω κάνει βόλτα με Fiesta και Focus (το προηγούμενο μοντέλο) και τα λάτρεψα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Το Ford έχει εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά βοηθάει το εδώ και χρόνια άριστο (όχι μόνο για την κατηγορία του) τιμόνι. Εννοείται ότι πρέπει να τα κάνεις test drive. Το Astra στην νέα έκδοση βελτιώθηκε αρκετά αλλά είναι και πάλι πίσω. Το Golf για κάποιους είναι πολύ βαρετό, για άλλους ουδέτερο όπως πρέπει να είναι ένα τυπικό αυτοκίνητο. Είμαι οπελάκιας αλλά έχω κάνει βόλτα με Fiesta και Focus (το προηγούμενο μοντέλο) και τα λάτρεψα. Eχω κανει ταξιδι σαν συνοδηγος με focus mk1 κ ειχα παθει πλακα με το πως εμπαινε στις στροφες (ηταν κ τρελιαρης ο οδηγος) κ απο τοτε ειπα μονο focus σε αυτη την κατηγορια Το focus mk2 1.6 το εχει κολλητος φιλος αλλα μονο μικρες βολτες εχουμε κανει μεσα στην πολη (με χαλαει το εσωτερικο του ομως,πολυ μετριο για 20κ αμαξι που ειχε δωσει τοτε) Εχω οδηγησει το golf 7 GTD κανοντας test drive κ μπορω να πω οτι δεν με ενθουσιασε το τιμονι του (για κατηγορια gt το περιμενα καλυτερο) αλλα κατα τα αλλα στιβαρο πλαισιο κ με καλη αναρτηση..Τωρα το απλο golf δεν ξερω τι ψαρια πιανει Για το νεο αστρα λενε καλα λογια,θα ηθελα πολυ να το οδηγησω .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Eχω κανει ταξιδι σαν συνοδηγος με focus mk1 κ ειχα παθει πλακα με το πως εμπαινε στις στροφες (ηταν κ τρελιαρης ο οδηγος) κ απο τοτε ειπα μονο focus σε αυτη την κατηγορια Το focus mk2 1.6 το εχει κολλητος φιλος αλλα μονο μικρες βολτες εχουμε κανει μεσα στην πολη Εχω οδηγησει το golf 7 GTD κανοντας test drive κ μπορω να πω οτι δεν με ενθουσιασε το τιμονι του (για κατηγορια gt το περιμενα καλυτερο) αλλα κατα τα αλλα στιβαρο πλαισιο κ με καλη αναρτηση..Τωρα το απλο golf δεν ξερω τι ψαρια πιανει Για το νεο αστρα λενε καλα λογια,θα ηθελα πολυ να το οδηγησω .. Το Astra το έχω κάνει μια μικρή βόλτα και είναι καλό αυτοκίνητο με ποιοτικό εσωτερικό. Δεν μου αρέσει εξωτερικά η νέα έκδοση (γούστα είναι αυτά), το Golf ήταν και θα είναι ότι και να λέμε ένα αξιόλογο, ποιοτικό, σοβαρό αμάξι (τόσο σε εμφάνιση όσο και συμπεριφορά) αλλά όπως λες και εσύ όταν πήρα στα χέρια μου τα δύο Ford απλά δεν πίστευα ότι έχει τέτοια συμπεριφορά ένα αυτοκίνητο αυτής της τιμής (ξεπερνά αρκετά ακριβότερα). Τώρα την αμαρτία μου θα την πω γουστάρω Aston Martin αλλά η pre-facelift έκδοση του Focus (Sport ή Titanium) με ηλιοροφή ήταν μούρλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ulb Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Για να βοηθήσω όσο μπορώ, θα σου πω απλά ότι γνωρίζω δύο άτομα που ήταν σε ανάλογη θέση και κατέληξαν στο Opel Astra. Και οι δύο είχαν πάρει ένα σωρό για τεστ drive αλλά το Astra τους φάνηκε καλύτερο overall. Βέβαια δεν ξέρω τι παίζει με τις εκδόσεις και τις διαφορές τους. Στο λέω διότι εκείνη αγόρασαν το 136PS και το 160 Bit-turbo. Εν κατακλείδι. Οδήγησε τα όλα και αγόρασε αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Και τα τρία είναι άψογα. Δε μιλάμε για διαφορετικές κλάσεις αυτοκίνητα, οπότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 απο οδηγικη αποψη ποιο κρινεται καλυτερο? Ασυζητητί το Ford. Δεν μπαίνουν καν σε διαδικασία σύγκρισης. Τα opel κλασσικά σε αυτό το θέμα είναι τραγικά (έχω το astra H). Χειρότερα και από τα Γιαπωνέζικα. Ενώ το γκολφάκι όπως σου είπαν και πριν είναι απλά ουδέτερο-βαρετό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα