HALF EVIL Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Εξωτερικά βρίσκω μακράν πιο όμορφο το Astra. Εσωτερικά το Focus μου κάνει δύο κλικ παραπάνω. Και τα τρία περίπου στις 20.000 ευρώ Αμάν.
zio10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 το astra το ειχα δει τον δεκεμβριο,το full exta μοντελο,και μου φανηκε πολυ ψιγουρατζιδικο με πολλα περιτα εξτρα,τιμη 20.000,105 αλογα στα 1000 κυβικα το golf μου φανηκε κλειστοφοβικο,timh 20.500 115 λογα στα 1000 κυβικα to focus μου αρεσε,η απλη εκδοση 16.200 125 αλογα στα 1000 κυβικα Αυτή η εικόνα είναι από την απλή έκδοση με τα 16 χιλιάρικα; Πολύ καλό είναι!
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Αυτή η εικόνα είναι από την απλή έκδοση με τα 16 χιλιάρικα; Πολύ καλό είναι! Δες το σε φωτο που δεν ειναι φοτοσοπια,οντως πολυ καλο αλλα μου αρεσει πολυ το piano black που εχει το αστρα κ το γκολφ 1
liakinen Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Έχω είχα στην ζωή μου 5 Opel. Με το ένα είμαι συναισθηματικά δεμένος. Το Focus όμως το θεωρώ ομορφότερο,μου αρέσει και εσωτερικά περισσότερο (η ποιότητα κατασκευής στο Astra είναι μισό κλίκ καλύτερη όμως). Όποιος οδηγήσει και τα δύο θα καταλάβει ότι το πάτημα και φυσικά το τιμόνι του Focus ακόμα δεν το έφτασε το Astra. Και το κιβώτιο του Ford ελαφρώς καλύτερο. Κινητήρες μέχρι τώρα δεν ακούστηκε τίποτα κακό για του Ford που κυκλοφορεί λίγα χρόνια. Εγώ βέβαια είμαι αντίθετος σε αυτού του τύπου κινητήρες. Τέλος για το Astra πουλάνε τρέλα εκεί στην Opel που θέλουν 20.000€ για 1000 κυβικά. Άντε να προσθέσεις και τίποτα extra και να βρεθείς με 22.000€ βρε ουστ.
margaritagr Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Τελειως αλλη αισθηση το piano black, αυτο που παρέθεσες ειναι η εκδοση exclusive του golf σα τη δικια μου , με το navigation συστημα. Ειστε σίγουροι οτι αυτη ειναι η βασική εκδοση του φοκους; Γιατι εγω σαν βασική εκδοση βλεπω εσωτερικο με μικρή οθονιτσα στο ταμπλό κι οχι αυτη που ανεβάσατε. Εν τω μεταξυ τωρα μεχρι μεσα ιουνιου θα παρει ο φιλος μου νέο φοκους Εταιρικο ντιζελ, για να δουμε Τι θα λεει... Τωρα εχει άστρα , πολυ ψέμα τα πλαστικά του μεσα
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Τελειως αλλη αισθηση το piano black, αυτο που παρέθεσες ειναι η εκδοση exclusive του golf σα τη δικια μου , με το navigation συστημα. Ειστε σίγουροι οτι αυτη ειναι η βασική εκδοση του φοκους; Γιατι εγω σαν βασική εκδοση βλεπω εσωτερικο με μικρή οθονιτσα στο ταμπλό κι οχι αυτη που ανεβάσατε. Προσωπικα δεν γνωριζω σε ποια εκδοση εχει αυτο το εσωτερικο το φοκους Και εγω πιστευω οτι τι πιανο μπλακ εχει αλλη αισθηση κ στο ματι κ στην υφη,νομιζω εκανες καλη επιλογη!! 1
margaritagr Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Οριστε οι εκδόσεις του φοκους http://www.ford.gr/Cars/NewFordFocus/Models Ναι, το αρνητικο του βεβαια οτι οταν χτυπα ο ηλιος φαινεται η σκονη, αλλα εγω το καθαρίζω συχνα πυκνά και δεν εχω θεμα..
michalisv Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Η 8" οθονη αφής και τα κουμπιά στο τιμόνι δεν ειναι στην βασική έκδοση του φοκους.Απο εσωτερικό πάντως θεωρώ το γκολφ ανώτερο και απ'τα δύο και το αλουμίνιο απο κοντά μου αρέσει αρκετά καθώς και η προσοχή στην λεπτομέρεια (επενδύσεις στους αποθηκευτικούς χώρους κτλ),ομως απο εξωτερικό σχεδιασμό το golf ειναι μακραν το πιο βαρετό.Το Focus εχει καλο vfm και με πιο δυνατό κινητήρα + την καλύτερη οδική συμπεριφορά αν σε ενδιαφέρει.Αμα ανέβεις λιγο στα 1200 κυβικά υπάρχει και το nissan pulsar απο 15.320€,ενω σε 1000 υπαρχει και το Leon.Γενικά γύρνα τις αντιπροσωπείες.
Captn Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Αυτή η εικόνα είναι από την απλή έκδοση με τα 16 χιλιάρικα; Πολύ καλό είναι! όχι,ειναι η buisness εκδοση,στα 22.000 χιλιαρικα. 1
zio10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Το piano black λογικά θα κάνει και αρκετά εύκολα γρατσουνιές;
zio10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δύσκολη επιλογή μου φαίνεται...είναι ωραία αυτοκίνητα και τα 3. Πιστεύω πως αν ήταν να διαλέξω θα τα οδηγούσα και θα διάλεγα αυτό που τραβάει καλύτερα και αυτό που θα μου άρεσε πιο πολύ το εσωτερικό του όπως είπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα