Προς το περιεχόμενο

astra vs focus vs golf 2016

Captn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...

Εγώ απλά φοβάμαι αυτά τα άλογα σε αυτά τα κυβικά σε βάθος χρόνου....

Φοβάσαι τα 100/110άλογα από 1000 κυβικά αλλά δεν φοβάσαι τα 140/150 στα 1400 κυβικά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγώ μια alfa κι όσο κρατήσει! :D

Η Alfa Romeo νομιζω κατά κοινη ομολογια εχει από τα πιο ομορφα αμαξια !!! Για τα ...υπολοιπα της δεν ξερω.Εχω ακουσει διαφορα !

• Like 1

Απο την στιγμη που πας για βασικη εκδοση θα σου ελεγα να δεις για astra.Και τα τρια καλα ειναι απλα το golf ειναι γενικοτερα γυμνο απο εξοπλισμο

o ecobeast 1.0 125hp μια χαρά αξιόπιστος είναι 

Στον ecoboost αναφερεσαι ;;; 

Και εγω πιστευω οτι ειναι αξιοπιστος κινητηρας κ ελπιζω στο μελλον να μην βγαλει προβληματα 

Αντι του golf υπάρχει και το φθηνοτερο leon με τον ιδιο κινητηρα.Προσωπικά μ'αρέσει αρκετα το καινούριο astra .Ο εξοπλισμός του golf στην βασική έκδοση μου φαίνεται πολύ καλος πάντως(οθονη αφης,ζάντες αλουμινίου κτλ.Ο ecoboost του focus ειναι μάλλον ο καλύτερος,αλλά το focus εχει δύο μειονεκτήματα,οτι αλλαζει μοντέλο σε λιγο καιρό και οι μικροί του χώροι...

Αντι του golf υπάρχει και το φθηνοτερο leon με τον ιδιο κινητηρα.Προσωπικά μ'αρέσει αρκετα το καινούριο astra .Ο εξοπλισμός του golf στην βασική έκδοση μου φαίνεται πολύ καλος πάντως(οθονη αφης,ζάντες αλουμινίου κτλ.Ο ecoboost του focus ειναι μάλλον ο καλύτερος,αλλά το focus εχει δύο μειονεκτήματα,οτι αλλαζει μοντέλο σε λιγο καιρό και οι μικροί του χώροι...

το focus ειναι πιο ανετο απο το golf και το astra

Γενικά για τους EcoBoost δεν έχει ακουστεί κάτι κακό. Δεν είναι και πολλά χρόνια στην αγορά βέβαια, αλλά πιστεύω όλο και κάποιοι θα 'χαν κάνει "μπαμ" αν ήταν προβληματικό το μοτέρ.

Γενικά μη φοβάστε τα 100+ HP στο λίτρο. Οι νέες τεχνολογίες τα βγάζουν εύκολα και με ασφάλεια. Εδώ και παλιότερα μοτέρ (και μάλιστα ατμοσφαιρικά, π.χ. Honda F20C) πετύχαιναν ίδιες ή και καλύτερες αποδόσεις χωρίς πρόβλημα.

Που το ξέρεις; Αφού το Golf δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. :P

Φοβάσαι τα 100/110άλογα από 1000 κυβικά αλλά δεν φοβάσαι τα 140/150 στα 1400 κυβικά;

Δεν εξαίρεσα κι αυτούς, γενικά αναφέρθηκα σε υπερσυμπιεσμενους κινητήρες..

Νο . Από γκολφ σίγουρα όχι

Που το ξέρεις; Αφού το Golf δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.  :P

Νο . Από γκολφ σίγουρα όχι

το μοντελο του 15 εννοω

αφου τα δοκιμασα λεμε

Ναι, οκ, (δεν έχω οδηγήσει το Golf για να τα συγκρίνω) αλλά ο op ενδιαφέρεται για το Golf που θα βγει. :P

Ναι, οκ, (δεν έχω οδηγήσει το Golf για να τα συγκρίνω) αλλά ο op ενδιαφέρεται για το Golf που θα βγει. :P

οχι ρε για τα μοντελα του 15 ρωταω

Τα entry μοντέλα της MQB πλατφόρμας έχουν ημιάκαμπτο άξονα,οπότε έχει βάση αυτό που λέει ο Captn.

Μόνο η Audi βάζει πολλαπλών συνδέσμων ακόμα και στο πιο "φτηνιάρικο" Α3...

το astra το ειχα δει τον δεκεμβριο,το full exta μοντελο,και μου φανηκε πολυ ψιγουρατζιδικο με πολλα περιτα εξτρα,τιμη 20.000,105 αλογα στα 1000 κυβικα

το golf μου φανηκε κλειστοφοβικο,timh 20.500 115 λογα στα 1000 κυβικα

to focus μου αρεσε,η2015_ford_focus_wagon_9_1600x1200.jpg απλη εκδοση 16.200 125 αλογα στα 1000 κυβικα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...