Captn Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Ποιο θεωρείται οτι υπερτερεί? Ολα ειναι στα 1000cc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Το Golf δείχνει πολλά υποσχόμενο (κάτσε να 'ρθει βέβαια), το Focus είναι ωραίο & καλοστημένο (το λάτρεψα όταν το οδήγησα) ενώ το Astra περηφανεύεται για τον εξοπλισμό του. Τι διαλέγεις; Προσωπικά θα διάλεγα το Golf, γνωρίζοντας βέβαια ότι γίνομαι beta-tester σε κάτι νέο που βγαίνει τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Golf μονο 1000 κυβικα και από 17.500 ?Πολλα τα λεφτα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Γιατί σου κάνει εντύπωση Γιάννη; Η vw είναι ακριβότερη των οπελ και φόρντ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δεν ξερω ποσο κανουν τα αντιστιχα 1000αρακια των αλλων δυο αλλα τοσα λεφτα για 1000αρακι τα θεωρω παρα παρα πολλα . Καπου τοσο και ισως λιγοτερο εκανε το IQ της Toyota και σταματησε την παραγωγη αν ξερω καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Κοιτά το 1000ρι το επιλέγουν για οικονομία, κ αν είναι ένας κινητήρας που μπορεί να τη συνδυάσει με καλές επιδόσεις, δε μου κάνει εντύπωση να το "Βαράνε". Μη το λες υποτιμητικά το 1.0, ένας σημερινός 1.0 ξέρεις ότι σε συγκρίνεται με τους παλιούς Εγώ απλά φοβάμαι αυτά τα άλογα σε αυτά τα κυβικά σε βάθος χρόνου.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Όλα τούρμπο είναι αυτά ε; Όμορφα και τα τρία, δεν ξέρω τι διάλεγα! Πιστεύω αυτό με το πιο ωραίο εσωτερικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Κοιτά το 1000ρι το επιλέγουν για οικονομία, κ αν είναι ένας κινητήρας που μπορεί να τη συνδυάσει με καλές επιδόσεις, δε μου κάνει εντύπωση να το "Βαράνε". Μη το λες υποτιμητικά το 1.0, ένας σημερινός 1.0 ξέρεις ότι σε συγκρίνεται με τους παλιούς Εγώ απλά φοβάμαι αυτά τα άλογα σε αυτά τα κυβικά σε βάθος χρόνου.... Ετσι !!!!!!Εγω τα φοβάμαι και από καταναλωση . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Το σε βάθος χρόνου είναι και λίγο σχετικό νομίζω. Κάποτε έπαιρναν αμάξι για «μια ζωή», τώρα έχει αλλάξει κάπως αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Το σε βάθος χρόνου είναι και λίγο σχετικό νομίζω. Κάποτε έπαιρναν αμάξι για «μια ζωή», τώρα έχει αλλάξει κάπως αυτό. Ναι αλλα να μην σου βγαλει πρόβλημα σε 5-6 χρονια ή κατω από 150.000 χλμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Ναι αλλα να μην σου βγαλει πρόβλημα σε 5-6 χρονια ή κατω από 150.000 χλμ Πιστεύω με σωστή συντήρηση να μην έχουν θέμα. Είναι καλά αυτοκίνητα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Περι ορεξεως ......αλλα εγω με τοσα λεφτα θα επερνα το yaris 1.3 με πετρελαιο "για μια ζωη" !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Η μόνη ένταση είναι στο γεγονός οτι "ρισκάρεις" με τον νέο κινητήρα της φάουβε (στον αντίποδα όπως, τα ίδια ακούγαμε και για τον ecoboost πρίν 4 χρόνια). Κατατά,περι ορέξεως και πορτοφολιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Περι ορεξεως ......αλλα εγω με τοσα λεφτα θα επερνα το yaris 1.3 με πετρελαιο "για μια ζωη" !!! Εγώ μια alfa κι όσο κρατήσει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Golf μονο 1000 κυβικα και από 17.500 ?Πολλα τα λεφτα . μονο με 20 το ειχα βρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα