Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

εδω και αρκετο καιρο αντιμετωπιζα προβλημα με την ταχυτητα του internet και οχι μονο.επεφτε η γραμμη καθε μερα σχεδον 5-6 φορες.πηρα τηλεφωνο στην forthnet και μου ειπαν πως πρεπει να καλεσω τεχνικο και αυτο εκανα.μολις ηρθε ο τεχνικοσ την επομενη μερα μου ειπε πωσ πρεπει να ερθει τεχνικοσ απο τον οτε γιατι υπαρχει προβλημα στην γραμμη.μετα απο 2 μερεσ ερχεται ο τεχνικος και μετα απο 1 ωρα σχεδον δουλειασ στον κουτι των γραμμων κατω στην πολυκατοικια μασ  εφυγε και δν μασ ειδοποιησαν αν φτιαχτηκε η βλαβη .εγω ομωσ παρατηρω καποιεσ αλλαγεσ στην γραμμη μου οπωσ θα δειτε στισ εικονεσ ,αν και κατα την γνωμμη μου δν διαφερουν με αυτεσ αρχικα.μπορει να με βοηθησει καποιοσ?

Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ 1km

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ 1 ΦΩΤΟ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ 2 ΦΩΤΟ

post-345549-0-61727700-1464335339_thumb.png

post-345549-0-69221100-1464335340_thumb.png

Δημοσ.

Φιλος μου γειτονας σε forthne 24αρα γραμμη πιανει ταχυτητα 19394

Αποσυνδεσεις δεν εχω τωρα τοσες διοτι μειωσαν το sn margin

Δημοσ.

Φιλος μου γειτονας σε forthne 24αρα γραμμη πιανει ταχυτητα 19394

Αποσυνδεσεις δεν εχω τωρα τοσες διοτι μειωσαν το sn margin

Οταν χαμηλωνουν το snr τοτε ξεκινανε οι αποσυνδεσεις....

Αλλαξε μοντεμ και αυτο πετα το στα βουνα στα λαγκαδια να το φανε τα ορνια....Μονο ετσι θα ηρεμησεις μονο...

Δημοσ.

Οταν χαμηλωνουν το snr τοτε ξεκινανε οι αποσυνδεσεις....

Αλλαξε μοντεμ και αυτο πετα το στα βουνα στα λαγκαδια να το φανε τα ορνια....Μονο ετσι θα ηρεμησεις μονο...

ευχαριστω αλλα εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα ρουτερ τησ forthnet αλλα το ιδιο ολα,καμια διαφορα

Δημοσ.

ευχαριστω αλλα εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα ρουτερ τησ forthnet αλλα το ιδιο ολα,καμια διαφορα

Mαλλον δεν με καταλαβες.θαυματα ενα καλο μοντεμ δεν θα κανει στην γραμμη σου..Ομως θα εισαι σιγουρος οτι θα εχει ασυρματο καλο,η ταχυτητα σου θα ειναι οσο μπορει να παει η γραμμη σου(με προβλημα η χωρις) και θα μπορεις να ρυθμισεις σχεδον τα παντα μεσα απο αυτο...

Αυτο που εχεις εσυ τωρα,ειναι σαν να παιζεις καθε μερα ρωσικη ρουλετα....Οτι γουσταρει κανει,αναλογα τον καιρο,την υγρασια,την θερμοκρασια στην θαλλασα κτλ κτλ....Φιλικα στο λεω,δεν κερδιζω κατι απο αυτο...Παλευα καιρο με τα μαμα τα μοντεμ που δινουν οι παροχοι....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ...Εκτος απο το να μας κανουν να γραφουμε μεσα εδω για καποια λυση για αυτα...Το ιδιο εκανα και εγω...Δεν σε προσβαλω,να σε κανω να ηρεμησεις θελω....

Δημοσ.

Δεν παίζει ρόλο το modem στην ταχύτητα.Αντε να δείς διαφορά 1-2 Mbps.Μπορεί προς τα κάτω κιόλας.Παίζει ρόλο η απόσταση απο το ΑΚ,η κατάσταση της γραμμής και η πόσες γραμμές έχει η περιοχή που μένεις.

Είμαι σε Forthnet σε απόσταση 1200 μέτρα απο το ΑΚ και απο 12-14 Mbps με έχουν ρίξει στα 9-10.Το sn margin δεν πάει άλλο κάτω.Εβγαλα το Thomson, έβαλα Netgear και πιάνω λιγότερο.Upload 0,9-1000.

Η διαφορά του Thomson είναι πως κρατάει σταθερή την γραμμή χωρίς αποσυνδέσεις αν υπάρχει προβληματική καλωδίωση.Ανεβάζει το sn margin.Πρέπει να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα για να κάνει αποσύνδεση.

Τους παλιούς συνδρομητές μας έχουν γραμμένους(Δεδομένους).Μου έρχεται να τους πάρω κανά τηλέφωνο να ανεβάσουν λίγο την ταχύτητα γιατί δεν θα ανανεώσω το συμβόλαιο.

Οπότε μια χαρά είσαι στις ταχύτητες.

Δημοσ.

Mαλλον δεν με καταλαβες.θαυματα ενα καλο μοντεμ δεν θα κανει στην γραμμη σου..Ομως θα εισαι σιγουρος οτι θα εχει ασυρματο καλο,η ταχυτητα σου θα ειναι οσο μπορει να παει η γραμμη σου(με προβλημα η χωρις) και θα μπορεις να ρυθμισεις σχεδον τα παντα μεσα απο αυτο...

Αυτο που εχεις εσυ τωρα,ειναι σαν να παιζεις καθε μερα ρωσικη ρουλετα....Οτι γουσταρει κανει,αναλογα τον καιρο,την υγρασια,την θερμοκρασια στην θαλλασα κτλ κτλ....Φιλικα στο λεω,δεν κερδιζω κατι απο αυτο...Παλευα καιρο με τα μαμα τα μοντεμ που δινουν οι παροχοι....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ...Εκτος απο το να μας κανουν να γραφουμε μεσα εδω για καποια λυση για αυτα...Το ιδιο εκανα και εγω...Δεν σε προσβαλω,να σε κανω να ηρεμησεις θελω....

σε ευχαριστω παρα πολυ για την συμβουλη σου.φυσικα και δεν με προσβαλεισ ,συζητηση κανουμε για να βρω καποια λυση.Εχεισ δικιο στο θεμα του ρουτερ ..ολα σχεδον τα μαμα ..ειναι για πεταμα..Εχεισ να μου προτεινεισ καποιο αξιοπρεπεσ ρουτερ?

Δεν παίζει ρόλο το modem στην ταχύτητα.Αντε να δείς διαφορά 1-2 Mbps.Μπορεί προς τα κάτω κιόλας.Παίζει ρόλο η απόσταση απο το ΑΚ,η κατάσταση της γραμμής και η πόσες γραμμές έχει η περιοχή που μένεις.

Είμαι σε Forthnet σε απόσταση 1200 μέτρα απο το ΑΚ και απο 12-14 Mbps με έχουν ρίξει στα 9-10.Το sn margin δεν πάει άλλο κάτω.Εβγαλα το Thomson, έβαλα Netgear και πιάνω λιγότερο.Upload 0,9-1000.

Η διαφορά του Thomson είναι πως κρατάει σταθερή την γραμμή χωρίς αποσυνδέσεις αν υπάρχει προβληματική καλωδίωση.Ανεβάζει το sn margin.Πρέπει να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα για να κάνει αποσύνδεση.

Τους παλιούς συνδρομητές μας έχουν γραμμένους(Δεδομένους).Μου έρχεται να τους πάρω κανά τηλέφωνο να ανεβάσουν λίγο την ταχύτητα γιατί δεν θα ανανεώσω το συμβόλαιο.

Οπότε μια χαρά είσαι στις ταχύτητες.

πεστα φιλε μου πεστα.... 6 χρονια συνδρομητησ και ουτε μια καλη προσφορα δν εχω δεχτει..αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...!οποτε δεν γινεται να κανω κατι αλλο για καλυτερο download?

Δημοσ.

σε ευχαριστω παρα πολυ για την συμβουλη σου.φυσικα και δεν με προσβαλεισ ,συζητηση κανουμε για να βρω καποια λυση.Εχεισ δικιο στο θεμα του ρουτερ ..ολα σχεδον τα μαμα ..ειναι για πεταμα..Εχεισ να μου προτεινεισ καποιο αξιοπρεπεσ ρουτερ?

πεστα φιλε μου πεστα.... 6 χρονια συνδρομητησ και ουτε μια καλη προσφορα δν εχω δεχτει..αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...!οποτε δεν γινεται να κανω κατι αλλο για καλυτερο download?

Λοιπον κυριοι το εχω γραψει πολλες φορες λαι θα το γραψω αλλη μια και θα το δειτε παντου να μεγαλωνει...Το λεω πολυ καιρο πριν και με ελεγαν κακο...Το adsl ειναι στο προγραμμα να σβησει...ειτε με τις τιμες του,οπου εγω που εβαλα vdsl δινω πιο λιγα πλεον και φτανω 47.000+ απο 1,2 με το ζορι που ειχα ,η το πιο απλο ποθ λεω οτι το σβηνουν οι ιδιοι σταδιακα ριχνωντας κατω τις ταχυτητες,ετσι στο ξαφνικο...ξαχτε ολα τα site να δειτε τι γινετε,ο αλλος 15 χρονια με 21.000 ταχυτητα λεμε,και παει στα 3.000 και ξεκινα να ξαχνει τι γινετε...Αφου παρει τηλ και τον πηξουν στην μπουρδα,αυτοματα μετα γινετε και η προταση για ενα ενο πακετο σε vdsl και σε πολυ καλη τιμη μαλιστα..

Συμπερασμα κυριοι...Παρτε το χαμπαρι,οσο και να το παλευετε το προγραμμα ειναι αυτο....Οσο πιο νωρις το παρετε χαμπαρι,τοσο πιο ευκολα θα ηρεμησετε....Η λαλακια ειναι οτι ριχνουν και τις ταχυτητες σε περιοχες οπου ακομα το vdsl δεν ειναι ετοιμο..

• Like 2
Δημοσ.

Αν είναι να μου δώσουν vdsl στο πρόγραμμα οι έχω με τα ίδια λεφτά δεν θα πω όχι. Αλλά ας φτιάξουν πρώτα καμπίνες και μετά ας σαμποταρουν το adsl

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...