thelos257 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Καλησπερα σας παιδια εκανα επαναφορα στην προηγουμενη εκδοση του λειτουργικου μ με το odin 3 v3 1 1 και του περασα την γαλλικη offical http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910F/XEF/ 5.0.1 εκδοση επειδη ειχα προβληματα με την 6.0.1 και τωρα μου κολλησε στο λογοτυπο της samsung και βγαζει αστερακια με χρωματακι στην οθονη μπλε γαλαξιο. τι να κανω ; Να ξανα περασω την εκδοση 6.0.1 ή την εκδοση 5.1.1 ;Πριν το κανω ειδα οτι φορουσε την Αυσταλια ΑΤΑ κατι τετοιο διαβασα την εβαλα αλλα απετυχε ετσι μ εβγαλε το προγραμμα. τωρα τι να κανω ;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Καλημέρα ειναι το Ν910F ή C καταρχήν; κατέβασε την Ρομ για Αυστραλία καλύτερα και φλάσαρε, αν το κινητο προέρχεται από εκει
thelos257 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Καλημέρα ειναι το Ν910F ή C καταρχήν; κατέβασε την Ρομ για Αυστραλία καλύτερα και φλάσαρε, αν το κινητο προέρχεται από εκει Καλημερα ναι ειναι F. Δωσε μ την εσυ καλυτερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 ρομ στο sammobile δεν βρήκα που να λέει ξεκαθαρα αυστραλια είσαι σίγουρος οτι είναι το F και όχι SM-N910G? To G βλεπω ειναι, που βγαίνει αυστραλια. ( http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_4-6434.php ) Από που το αγόρασες ; Δεν εχεις περισσότερες πληροφορίες για το τι Ρομ φόραγε από το εργοστάσιο φαντάζομαι ε; ή PDA./CSC numbers? Tο κινητό μπαίνει κανονικά σε recovery + download mode? Δοκίμασες wipe cache/dalvik/data reset από το recovery?
thelos257 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 ρομ στο sammobile δεν βρήκα που να λέει ξεκαθαρα αυστραλια είσαι σίγουρος οτι είναι το F και όχι SM-N910G? To G βλεπω ειναι, που βγαίνει αυστραλια. ( http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_4-6434.php ) Από που το αγόρασες ; Δεν εχεις περισσότερες πληροφορίες για το τι Ρομ φόραγε από το εργοστάσιο φαντάζομαι ε; ή PDA./CSC numbers? Tο κινητό μπαίνει κανονικά σε recovery + download mode? Δοκίμασες wipe cache/dalvik/data reset από το recovery? Καλησπερα φιλε μου. Ειναι F το εχω αγορασει απο την Ελλαδα και μου το εστηλαν στην Κυπρο και το πληρωσα με αντικαταβολη. Απο το: kaizerstore το εχω αγορασει. Δεν εχω περισσοτερες πληροφοριες για το τι ρομ φοραγε. Αν το κανω απο το recovery partition πως να το κανω ετσι οπως λες λογικα δεν εγραψε απο πανω στο recovery partiiton την νεα rom ; Το κινητο μπαινει σε download mode.
tsilitheo1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Λοιπον ,εχω την εντυπωση οτι φορουσες αυτην http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910F/ATO/ την ρομ.... Μου μοιαζει απιστευτο σκρουτζομαγαζο να φερνει απο αυστραλια... Μαλλον αυστρια,που σιγουρα φερνουν, και τα στοιχεια που δινεις μοιαζουν... Επισης, αν το μοντελο ειναι αυτο, δεν εχει να κανει ποια ευρωπαικη ή οχι ρομ του φλασαρες.... Τις δεχεται ολες... Αν θες ανεβαζεις μια φωτο απ' τον ουρανο με τ'αστρα.... 1
thelos257 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Τελικα παιδια το πηγα σε ενα καταστημα εδω στην Κυπρο και μου το εφτιαξαν δειτε χαρακτηριστικα:Πειτε μου ομως θα παρω την 6.0.1 ή οχι ; Το εκανα επαναφορα με το Odin v3.11.1 αλλα μου κολλησε με τα αστερακια και ελεγε samsung. Ευτυχως μ το εφτιαξε το παιδι εκει και χωρις να μ παρει χρηματα παρολο που εμφανιζε ακαταλαβηστηκα νουμερα οπως μου ειπε. Τωρα εχω την 5.1.1.Εχει κανεις αλλος αυτη την εκδοση ;
thelos257 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Καλημερα σας παιδια και καλη εβδομαδα τελικα το ξανα περασα απο πανω την εκδοση που μου εχει δωσει ο φιλος παραπανω open austrias την lollipop πρωτα και μετα την marshmallow και δουλευει ρολοι το κινητο και με ενα ρεσετ εργοστασιακων ρυθμισεων για σιγουρια ολα κομπλε Επισης εχω και το samsung galaxy s6 edge plus + και η ρομ που φοραει λεει οτι ειναι κυπριακη ελληνικη ποια ειναι η καταλληλη που θα πρεπει να κατεβασω ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα