Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω το Samsung galaxy tab s2 9,7 περίπου 2 μήνες. Τώρα τελευταία εχει αρχίσει και ξεφορτιζει σχετικά γρήγορα ( 1 μέρα ενώ όταν το πείρα κραταγε 2 ) και όταν το βάζω να φορτίζει κάποιες φορές ανεβάζει θερμοκρασία 70-80 βαθμούς. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω ή θέλει φορματ ?

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Ratata
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισως το εχεις φορτωσει πραγμα και τρεχουν απο πισω μπολικα προγραμματα,ισως να χρειαζεται φορματ,ισως να χρειαζεται να αλλαξεις λογισμικο(δεν ξερω για το συγκεκριμενο μοντελο αν εχει),ισως η μπαταρια να ειναι ελλατοματικη(το παθαινουν αυτες οι li-on),ισως στο φορτισμα ο φορτιστης δινει παραπανω ρευμα(ελενξε με ενα πολυμετρο),ισως να μην ειναι και τιποτα απο τα παραπανω....Ελπιζω να ειναι κατι απο τα παραπανω,ελενξε τα και πες μας,επισης ισως θα βοηθουσε αν εδινες παραπανω πληροφοριες π.χ.μονο στην φορτιση ανεβαζει θερμοκρασιες?ποιες ηταν οι τελευταιες εφαρμογες που κατεβασες πριν αρχισει να το παθαινει?

Επεξ/σία από keto
  • Like 1
Δημοσ.

Ισως το εχεις φορτωσει πραγμα και τρεχουν απο πισω μπολικα προγραμματα,ισως να χρειαζεται φορματ,ισως να χρειαζεται να αλλαξεις λογισμικο(δεν ξερω για το συγκεκριμενο μοντελο αν εχει),ισως η μπαταρια να ειναι ελλατοματικη(το παθαινουν αυτες οι li-on),ισως στο φορτισμα ο φορτιστης δινει παραπανω ρευμα(ελενξε με ενα πολυμετρο),ισως να μην ειναι και τιποτα απο τα παραπανω....Ελπιζω να ειναι κατι απο τα παραπανω,ελενξε τα και πες μας,επισης ισως θα βοηθουσε αν εδινες παραπανω πληροφοριες π.χ.μονο στην φορτιση ανεβαζει θερμοκρασιες?ποιες ηταν οι τελευταιες εφαρμογες που κατεβασες πριν αρχισει να το παθαινει?

Απλά έχω κατεβάσει κάτι βλακιες. Μπορείς να μου προτείνεις κάνα καλό πρόγραμμα για καθαρισμό και τέτοια ?

Δημοσ.

και γιατί κάθεσαι με lollipop ? δεν σου έχει έρθει το update ? 
πάντως η διαδικασία με odin είναι παρά πολύ εύκολη για το περάσεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...