Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρόμοια με αυτήν εδώ http://www.speedguide.net/downloads.php (TCP optimizer) για να αλλάξω κάποια πράματα που πιστεύω (στο παρελθόν με βοήθησε όταν έμπαινα απο υπολογιστη με Windows 7) μόνο που στα android δε γίνεται να το κάνεις χειροκίνητα με cmd (υπάρχει η εφαρμογή "Terminal Emulator for Android" του Jack Palevich όμως δε μπόρεσα να κάνω ένα απλό ping δε ξέρω τι κάνω λάθος...)

άμα δεν υπάρχει ,μπορείτε να μου πείτε κάποιο command το οποίο θα με βοηθούσε κάπως; (επειδή δεν έχω οικονομική δυνατότητα να κάνω αναβάθμιση το hardware ,προσπαθώ όσο γίνεται,να κάνω αλλαγές στις ρυθμίσεις για βελτίωση της αποδοτικότητας ,κατέβασα εφαρμογές όπως Greenify,wifi analyzer,wifi fixer και CCleaner και ψάχνω κ άλλες παρόμοιες)

Δημοσ.

Εισαι root? Αν οχι, πρεπει να γινεις και να βαλεις το purify (κανει οτι και το greenify αλλα αυτοματα) και το l speed για κατι αλλα tweaks. Και πετα τη σαβουρα τυπου ccleaner.

• Like 1
Δημοσ.

δεν είμαι ρουτ,δεμπορω να κάνω ρουτ το ταμπλετ μου δοκιμασα δε γίνεται lenovo tab2 a10 70f είναι το μοντέλο πουθενά δε βρήκα το πώς να το κάνω...

οι καλύτερες εφαρμογές μου έχουν πει πως είναι cleaner,greenify και Android assistant pro

Δημοσ.

Φιλε μου ,αν νομιζεις οτι οι παραπανω εφαρμογες που αναφερεις, βελτιωνουν την αποδοτικοτητα,πλανασαι.... Μονο ραμ καταναλωνουν και μπαταρια.... Ολες

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου ,αν νομιζεις οτι οι παραπανω εφαρμογες που αναφερεις, βελτιωνουν την αποδοτικοτητα,πλανασαι.... Μονο ραμ καταναλωνουν και μπαταρια.... Ολες

τότε τι με συμβουλεύεις εσύ να κάνω για καλύτερη αποδοτικότητα/ταχύτητα;

Δημοσ.

απενεργοποίησε ότι εφαρμογή σου ναι άχρηστη πχ στο moto x style που έχει και στοκ android έχω απενεργοποιήσει κοντά καμία 50άρια μαζί με συστήματος άλλα θέλει ψάξιμο

• Like 1
Δημοσ.

απενεργοποίησε ότι εφαρμογή σου ναι άχρηστη πχ στο moto x style που έχει και στοκ android έχω απενεργοποιήσει κοντά καμία 50άρια μαζί με συστήματος άλλα θέλει ψάξιμο

όλα τα bloatware τα έχω σουτάρει τη μέρα που το πήρα...όμως,πέρα από αυτό το άλλο μπορώ να κάνω; (εκτός από root και custom ROM που δεν τα εμπιστευομαι μη γίνει καμία στραβη και μετά δε μπορώ να το διόρθωση επειδή δε ξέρω πολλά από Android συσκευές)

Δημοσ.

μα root δεν επιδέχεται η συσκευή μου lenovo tab2 a10 70F λέγεται το μοντέλο παντού πήγα και Android authority και XDA developers και Android Central και σε καμία δεκαριά φόρουμ γύρω από androids σε κανένα δε βρήκα πληροφορίες και δοκιμασα να κατεβάσω το cyanogen mod αλλά έλεγε δεν είναι συμβατό με τη συσκευή μου.... απελπισία :(

Δημοσ.

Αφαιρεσες ΟΛΟ το bloatware ,χωρις root;;;;. Αν εγινε(που μεταξυ μας,δεν), εισαι θεος....

αν με τον ορο blotatware = οι προαποθηκευμενες εργοστασιακές εφαρμογές που έρχονται μαζί με τη συσκευή συννενουμαστε σωστά τότε ναι...πας apps > unistal app.....μόνο Google play services κράτησα επειδή διάβασα κάπου ότι είναι αναγκαία για τη καλή λειτουργία της συσκευής ,Android σου.όλα τα άλλα μπουλο

όσες εφαρμογές δε γίνονται ανισταλ κανείς disable και force stop

Δημοσ.

Το τελευταιο που γραφεις ειναι σωστο.... Τις προεγκατεστημενες (αυτες που ειναι μερος της ρομ) δεν μπορεις να τις διαγραψεις χωρις ρουτ. Μονο απεγκατασταση ενημερωσεων κσι παγωμα..

Δημοσ.

Το τελευταιο που γραφεις ειναι σωστο.... Τις προεγκατεστημενες (αυτες που ειναι μερος της ρομ) δεν μπορεις να τις διαγραψεις χωρις ρουτ. Μονο απεγκατασταση ενημερωσεων κσι παγωμα..

άμα κατεβασω το kingsoft root και κάνω ρουτ τη συσκευή μου,θα μπορώ;

επίσης,το kingsoft είναι αξιόπιστο πρόγραμμα; επειδή νομίζω πως υπάρχει και ένα

antivirus που λέγεται έτσι και είναι απτά πιο μουφα στην αγορά!! (μετά το glary utilities)

μπορώ να το κατεβάσετε/τρεξω άφοβα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...