KenJiNx Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Σε λίγες ημέρες μετακομίζω σε δικό μου σπίτι (επιτέλους) και είμαι σε φάση αγοράς τηλεόρασης. Έχω αρκετές απορίες σχετικά με την συνδεσιμότητα με τον υπολογιστή που θα βρίσκεται στο δωμάτιο-γραφείο. Δεν μπορεί να συνδεθεί με καλώδιο γιατί ξεπερνάμε τα 15 μέτρα σε απόσταση. Ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με αγορά τηλεόρασης. Ξέρω ότι υπάρχουν τηλεοράσεις με Wi-Fi. Τι σημαίνει αυτό; ότι υπάρχει browser μέσα στο μενού και από εκεί μπορείς να ανοίξεις όποια σελίδα θέλεις? ή μόνο συγκεκριμένες εφαρμογές ; Πως θα κάνω streaming ταινίες από τον υπολογιστή στην τηλεόραση ; ή καλύτερα να βλέπω επιφάνεια εργασίας, όπως όταν τα συνδέεις με hdmi.. Επίσης σχετικά με το μέγεθος, είναι αρκετά μεγάλο το σαλόνι. Η απόσταση απ τον καναπέ είναι γύρω στα 2 μέτρα. Σκέφτομαι να πάρω 48'. Παράδειγμα αυτήν https://www.skroutz.gr/s/6650138/Sony-KDL-48W705C.html . Κάνει για αυτά που ζητάω? Ξέχασα να γράψω πως το budget είναι στα 500 ευρώ( 450-550 max ) Δώστε μου τα φώτα σας! Ευχαριστώ!
heavyrain Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Αν εχεις υπολογιστη να υποστηριζει miracast μονο γινεται να δεις την επιφανεια εργασιας στη τηλεοραση ασυρματα. Αλλιως κανεις εναν media server με το plex πχ και απο την τηλεοραση βλεπεις τους σκληρους του pc σου και τρεχεις οποια ταινια θες. Επισης μπορεις να την στειλες με το windows media player στη τηλεοραση απλα κανοντας δεξι κλικ στο αρχειο και "play to" σ αυτη τη μεθοδο βεβαια δεν στελνει υποτιτλους, πρεπει να τους ενσωματωσεις στο αρχειο βιντεο. Οι browser ναι ειναι σαν τα μπαινεις απο υπολογιστη, αλλα θες πληκτρολογιο και ποντικι για να ειναι χρηστικοι. Δεν εχεις ολες τις δυνατοτητες που εχεις στο pc βεβαια, οπως πχ το javascript. Επισης μπορεις να προβαλεις την οθονη του κινητου σου (εκτος αν ειναι iphone) στη τηλεοραση, φωτογραφιες, βιντεο κτλ και να βλεπεις συνδρομητικες υπηρεσιες τυπου netflix και αλλα. Σ αυτα τα λεφτα θα προτεινα την j6200, σε 48αρα ειναι κομπλε για τα δυο μετρα. (η w705 δεν ειναι 100hz χωρις να σημαινει οτι ειναι κακη τηλεοραση και ειναι πιο ομορφη σχεδιαστικα απ την samsung απλα σ αυτα τα λεφτα και ιντσες δεν εχεις και πολλες επιλογες- απαιτησεις, νομιζω ομως η j6200 ειναι η καλυτερη επιλογη σ αυτο το budget)
bekas14 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 J6200.Μην το βλέπεις σαν μονόδρομο,αλλά στην ουσία είναι!!!!Πέρα από την πλάκα η τηλεόραση είναι μέσα στις καλύτερες τηλεοράσεις του 2015 κ σε πολύ καλή τιμή.Όσο αναφορά τη συνδεσιμότητα για streaming ταινίας είναι λίγο πιο πολύπλοκο σε αυτήν την τηλεόραση.
default Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Κατα την γνωμη μου δεν χρειαζεται πλεον να ανησυχεις για τις smart δυνατοτητες της τηλεορασης που θα αγορασεις γιατι αγοραζοντας ενα στικακι η tv box android (υπαρχει αυτο το νημα ηδη http://www.insomnia.gr/topic/604371-tv-box-mini-m8s-2gb-ram-905-edit35-37-gearbest/page-17?)μπορεις να παιξεις στην τηλεοραση οτι θελεις απο τους δισκους του υπολογιστη σου (αρκει αν ειναι shared). Αρκει φυσικα το ασυρματο δικτυο σου να ειναι καλο και να μην εχεις παρεμβολες.
actorgr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 εχω παρει το Wireless Display Adapter και βρηκα λυση σ' αυτο που ζητας.Μονο πρεπει να υποστηριζει το ταμπλετ-λαπτοπ-κινητο σου mirroring σε αλλη οθονη
graphist83 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Για ταινιες απο pc δεν χρειαζεται mirroring. Ενα απλο DLNA server προγραμμα και η TV τις τραβαει ευκολα και απλα. Ενα απο τα κορυφαια ειναι το UMS http://www.universalmediaserver.com/ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα