Προς το περιεχόμενο

WRC 6 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3s4bbbh-672x372.jpg

WRC 6 announced & coming to the PC this Autumn

Οι Bigben και Kylotonn Racing Games ανακοίνωσαν το WRC 6 το οποίο θα κυκλοφορήσει στο Steam το φθινόπωρο. Το WRC 6 θα περιέχει 14 WRC events, όλους τους επίσημους WRC οδηγούς και ομάδες όπως επίσης και μια ευρεία επιλογή του WRC 2 και των μικρών WRC οδηγών. Το WRC 6 θα έχει βελτιωμένα γραφικά και βελτιωμένο ήχο για τους παίχτες. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στις ερχόμενες εβδομάδες.

aLtMiRv.jpg

xpr0BSI.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Αφού πουλάνε ακόμα θα συνεχίζουν να βγάζουν,σίγουρα υπάρχει κόσμος που θα αγοράσει και το WRC15 όταν βγει :P

Δημοσ.

Γτ βαζετε ολο PC στις παρενθεσεις αφου βρισκομαστε στην ενοτητα Pc games?

Νομίζω οτι είναι για κάποιον που θα βρει από το ίντερνετ το θέμα και μπορεί να του εμφανίσει και το θέμα τον κονσολών και του πσ ταυτόχρονα. 

Δημοσ.

Νομίζω οτι είναι για κάποιον που θα βρει από το ίντερνετ το θέμα και μπορεί να του εμφανίσει και το θέμα τον κονσολών και του πσ ταυτόχρονα. 

Γιατι υπαρχει το αντιστοιχο θεμα στις κονσολες???

Δημοσ.

Γιατι υπαρχει το αντιστοιχο θεμα στις κονσολες???

Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο game αλλά απ οσο ξέρω γι αυτό γίνεται συνήθως αυτή η διευκρίνιση στον τίτλο 

Δημοσ.

Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο game αλλά απ οσο ξέρω γι αυτό γίνεται συνήθως αυτή η διευκρίνιση στον τίτλο 

Βρε εννοειται αυτο ,και παλι ανουσιο ειναι αφου ειναι στην ενοτητα pc games αλλα τελος παντων :P

Δημοσ.

Και 2020 να παει το Dirt Rally τους αφηνει χρονιαααα πισω Χαχαχα

ε, αν πηγαινει ετσι...τοτε μετα το RBR, δε θα επρεπε να βγαινουν προσπαθειες σχετικα με αμαξακια !!!

ας ελπισουμε να τελειωνει συντομα το συμβολαιο με τις εταιρειες ωστε να ασχοληθει κανενας αλλος πιο σοβαρα με τ'αμαξακια...

οπως τιμια προσπαθησαν με το dirt rally !

• 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Minimum Requirements:

Operating System: Windows® 7 64bits

Processor: Intel® Core i3 / AMD Phenom™ II X2

Memory: 4 GB RAM

Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 650 / AMD Radeon™ HD 7750

DirectX: Version 11

Storage: 20 GB available space

Sound Card: DirectX Compatible Soundcard

The game also requires an Internet connection and a Free Steam account to activate.

Minimum system requirements allow the game to run at 720p resolution at 30 frames per second, with all visual effects on lowest settings.

Recommended Requirements:

Operating System: Windows® 10 64bits

Processor: Intel® Core i5 / AMD FX 8150

Memory: 8 GB RAM

Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX780 / AMD Radeon™ R9 290 2 GB

DirectX: Version 11

Network: Broadband Internet connection

Storage: 20 GB available space

Sound Card: DirectX Compatible Soundcard

http://www.dsogaming.com/news/wrc-6-official-pc-requirements-list-of-compatible-steering-wheels/

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...