Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 WRC 6 announced & coming to the PC this Autumn Οι Bigben και Kylotonn Racing Games ανακοίνωσαν το WRC 6 το οποίο θα κυκλοφορήσει στο Steam το φθινόπωρο. Το WRC 6 θα περιέχει 14 WRC events, όλους τους επίσημους WRC οδηγούς και ομάδες όπως επίσης και μια ευρεία επιλογή του WRC 2 και των μικρών WRC οδηγών. Το WRC 6 θα έχει βελτιωμένα γραφικά και βελτιωμένο ήχο για τους παίχτες. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στις ερχόμενες εβδομάδες. 2
Ntemian Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Αφού πουλάνε ακόμα θα συνεχίζουν να βγάζουν,σίγουρα υπάρχει κόσμος που θα αγοράσει και το WRC15 όταν βγει
firepc Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Γτ βαζετε ολο PC στις παρενθεσεις αφου βρισκομαστε στην ενοτητα Pc games?
GjokerR Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Γτ βαζετε ολο PC στις παρενθεσεις αφου βρισκομαστε στην ενοτητα Pc games? Νομίζω οτι είναι για κάποιον που θα βρει από το ίντερνετ το θέμα και μπορεί να του εμφανίσει και το θέμα τον κονσολών και του πσ ταυτόχρονα.
Sagnol Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Και 2020 να παει το Dirt Rally τους αφηνει χρονιαααα πισω Χαχαχα
Fulgore Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Νομίζω οτι είναι για κάποιον που θα βρει από το ίντερνετ το θέμα και μπορεί να του εμφανίσει και το θέμα τον κονσολών και του πσ ταυτόχρονα. Γιατι υπαρχει το αντιστοιχο θεμα στις κονσολες???
GjokerR Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Γιατι υπαρχει το αντιστοιχο θεμα στις κονσολες??? Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο game αλλά απ οσο ξέρω γι αυτό γίνεται συνήθως αυτή η διευκρίνιση στον τίτλο
Fulgore Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο game αλλά απ οσο ξέρω γι αυτό γίνεται συνήθως αυτή η διευκρίνιση στον τίτλο Βρε εννοειται αυτο ,και παλι ανουσιο ειναι αφου ειναι στην ενοτητα pc games αλλα τελος παντων
mclein Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Και 2020 να παει το Dirt Rally τους αφηνει χρονιαααα πισω Χαχαχα ε, αν πηγαινει ετσι...τοτε μετα το RBR, δε θα επρεπε να βγαινουν προσπαθειες σχετικα με αμαξακια !!! ας ελπισουμε να τελειωνει συντομα το συμβολαιο με τις εταιρειες ωστε να ασχοληθει κανενας αλλος πιο σοβαρα με τ'αμαξακια... οπως τιμια προσπαθησαν με το dirt rally !
JohnVani18 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Minimum Requirements: Operating System: Windows® 7 64bits Processor: Intel® Core i3 / AMD Phenom™ II X2 Memory: 4 GB RAM Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 650 / AMD Radeon™ HD 7750 DirectX: Version 11 Storage: 20 GB available space Sound Card: DirectX Compatible Soundcard The game also requires an Internet connection and a Free Steam account to activate. Minimum system requirements allow the game to run at 720p resolution at 30 frames per second, with all visual effects on lowest settings. Recommended Requirements: Operating System: Windows® 10 64bits Processor: Intel® Core i5 / AMD FX 8150 Memory: 8 GB RAM Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX780 / AMD Radeon™ R9 290 2 GB DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Storage: 20 GB available space Sound Card: DirectX Compatible Soundcard http://www.dsogaming.com/news/wrc-6-official-pc-requirements-list-of-compatible-steering-wheels/
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Η 780 και η 290 έχουν 2GB σε κάποια άλλη διάσταση. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Βρήκαμε τρομερά φθηνά,το παιχνίδι στα 10,69€ και το πήραμε με έναν φίλο.Θα το πάρει κανείς σας; WRC 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα