BabisTs Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Εφόσον στο furmark είναι κομπλέ τρέξε και κανα άλλο game να δεις αν στο κάνει ή benchmark (heaven,valley,firestrike)...πριν από αυτό απεγκατέστησε και τους drivers με ddu και πέρνα τους τελευταίους επίσημους. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Οι 280 είχαν γενικότερα θέμα δες μήπως έχεις ακόμα εγγύηση και την πας για αντικατασταση
Andy Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 εβαλα cap στα fps χθες το βραδυ και η μαξ θερμοκρασια εφτασε τους 70 στην καρτα.παιζει να εφταιγε αυτο?θα το τρεξω σημερα το game μονο με cap στα fps να δω πως θα παει
juno12 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 αν έχεις βάλει beta οδηγούς καλύτερα γύρνα σε κάποιον whql.
Andy Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 επαιξα ενα 4ωρακι σημερα και η μαξ θερμοκρασια ηταν 75 βαθμοι.βεβαια τα ανεμιστηρακια της καρτας δουλευαν στο 85-90%.ειναι λογικο να ζοριζονται τοσο πολυ?
Ghost007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 επαιξα ενα 4ωρακι σημερα και η μαξ θερμοκρασια ηταν 75 βαθμοι.βεβαια τα ανεμιστηρακια της καρτας δουλευαν στο 85-90%.ειναι λογικο να ζοριζονται τοσο πολυ? στο ξαναειπα και στην αρχη...εχεις υψηλες σχετικα θερμοκρασιες ιδικα με τοσο πολυ ανεβασμενες στροφες... χωρις να ξερω ποσο ακριβως ειναι το νορμαλ για αυτη τη καρτα γιατι ειναι και ενεργοβορα και μπορει να ανεβαζει παραπανω θερμοκρασια απο αλλες...και παλι μου φενεται παρα πολυ....οποτε κοιτα το airflow στο κουτι σου γενικοτερα αν ειναι οκ...η αν θες βοηθεια και δε ξερεις πες μας ποιο κουτι εχεις και τι ανεμιστηρες ακριβως επανω και προς τα που βαζουν βγαζουν κλπ... μπα βασικα ψιλονορμαλ πρεπει να ειναι απο μια συντομη ματια που εριξα στο νετ..οποτε τεσπα...δεν ξερω και απολυτα...
Andy Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 το airflow το ειχα φτιαξει συμφωνα με κατι guides που βρηκα στο ιντερνετ και δεν ειχα προβλημα τοσο καιρο.μονο τα καλωδια ειναι τουρλουμπουκι μεσα επειδη το φτιαξα μονος μου!λογικα θα το παω για αναβθμιση το πισι σε καποια πραγματακια. 1
Ghost007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 το airflow το ειχα φτιαξει συμφωνα με κατι guides που βρηκα στο ιντερνετ και δεν ειχα προβλημα τοσο καιρο.μονο τα καλωδια ειναι τουρλουμπουκι μεσα επειδη το φτιαξα μονος μου!λογικα θα το παω για αναβθμιση το πισι σε καποια πραγματακια. νταξ δε βλεπω να χρειαζεσαι και καμια ιδιαιτερη αναβαθμιση αλλα τεσπα..συζητισιμο αυτο... το θεμα ειναι απλα να λυθει το προβλημα σου... δισκο τι εχεις ? εχεις βαλει κανα hd sentinel να δεις σε τι κατασταση βρισκεται κλπ.. και επισης φορματ εχεις καιρο να κανεις ... ? μηπως ειναι ωρα για ενα μπας και βγει ακρη... 1
Andy Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 φορματ εχω να κανω κατι αιωνες ειναι η αληθεια.hd sentinel θα το κατεβασω και θα ποσταρω αποτελεσματα
Ghost007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 φορματ εχω να κανω κατι αιωνες ειναι η αληθεια.hd sentinel θα το κατεβασω και θα ποσταρω αποτελεσματα εμ ...καιρος ειναι τοτε...για να ξεμπερδευεις και με το θεμα software μπορει να ειναι οτιδηποτε... και μετα βλεπεις αν εχεις παλι προβλημα η για αναβαθμιση που λες κλπ... καληνυχτα προς το παρον..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα