Andy Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 τις τελευταιες δυο μερες το Pc μου κρασαρει οταν παιζω.οχι συνεχεια.2-3 φορες.το ξεσκονισα οι ντραιβερς ειναι κομπλε.τι παιζει να φταιει?η θερμοκρασια της καρτας ειναι γυρω στους 70 βαθμους.δεν κλεινει το pc απλα η οθονη ξαφνικα παγωνει και βγαζει ενα γκρι χρωμα ξερω εγω.. επισης τα fans της καρτας ειναι στο 80-90% οταν παιζω
Ghost007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 τις τελευταιες δυο μερες το Pc μου κρασαρει οταν παιζω.οχι συνεχεια.2-3 φορες.το ξεσκονισα οι ντραιβερς ειναι κομπλε.τι παιζει να φταιει?η θερμοκρασια της καρτας ειναι γυρω στους 70 βαθμους.δεν κλεινει το pc απλα η οθονη ξαφνικα παγωνει και βγαζει ενα γκρι χρωμα ξερω εγω.. επισης τα fans της καρτας ειναι στο 80-90% οταν παιζω καλο θα ηταν να αναφερεις ολο το συστημα σου...και η θερμοκρασια ειναι αρκετη ιδικα αν λες οτι δουλευουν και οι ανεμιστηρες στο μαξ...
Andy Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 r9 280 η καρτα.υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να αναφερω?τις τελευταιες 2-3 μερες αρχισαν τα προβληματα ξαφνικα,χωρις να εχω κανει κατι και μονο οταν παιζω (overwatch συγκεκριμενα)
Ghost007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 r9 280 η καρτα.υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να αναφερω?τις τελευταιες 2-3 μερες αρχισαν τα προβληματα ξαφνικα,χωρις να εχω κανει κατι και μονο οταν παιζω (overwatch συγκεκριμενα) κατσε οταν λες κρασαρι και παγωνει κλπ...μετα δε βγενει με ctrl+alt+del π.χ ? δε κουναει τπτ ουτε ποντικι κλπ ? τι ακριβως... μηπως απλα ειναι απο το παιχνιδι ας πουμε...η επεζες καιρο και τωρα ξαφνικα αρχισε τα κουλα... ναι και τροφοδοτικο ανεφερε και ποσο καιρο το εχεις ...γιατι η καρτα ειναι ενεργοβορα...
Andy Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 PSU 650W XFX P1-650S-NLB9( P1-650S-NLB9 ) αυτο εδω ειναι.οταν λεω κρασαρει εννοω οτι απλα βγαινει μια γκρι οθονη και δεν μπορω να κανω απολυτως τιποτα.μονο ρισταρτ απο κατω.μια χαρα επαιζα,μονο τωρα μου κανει μαλακιες. 2.5 χρονια το εχω
kwstasps Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Γκρι γραμμες καθετες το πισι παγωνει κ δεν ανταποκρινεται αλλα για λιγο ακουγεται κανονικα κ ο ηχος κ μετα παγωνει κ αυτος? 1
Ghost007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 PSU 650W XFX P1-650S-NLB9( P1-650S-NLB9 ) αυτο εδω ειναι.οταν λεω κρασαρει εννοω οτι απλα βγαινει μια γκρι οθονη και δεν μπορω να κανω απολυτως τιποτα.μονο ρισταρτ απο κατω.μια χαρα επαιζα,μονο τωρα μου κανει μαλακιες. 2.5 χρονια το εχω χμ κακο αυτο τοτε γιατι θελει ψαξιμο το θεμα...γενικο...ξεκινας με μνημες μια μια και βλεποντας και κανοντας... καλο βραδυ απο εμενα προς το παρον..το κοιταμε αυριο παλι το θεμα γιατι ειναι αργα...
Andy Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 ακριβως αυτο που λεει ο κωστας.οταν λες ψαξιμο?πως τις ψαχνω? Γκρι γραμμες καθετες το πισι παγωνει κ δεν ανταποκρινεται αλλα για λιγο ακουγεται κανονικα κ ο ηχος κ μετα παγωνει κ αυτος?
kwstasps Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Φιλε μου τα περασα ενα χρονο με την δικια μου xfx r9 280.σε ποια παιχνιδια στο κανει?
Andy Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 μονο overwatch παιζω αυτο τον καιρο.επομενως μονο σε αυτο
kwstasps Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Εμενα το εκανε στο witcher,total war rome 2 κ προσφατα battlefield hardline κ για ενα περιεργο λογο το εκανε πιο πολυ στους διαλογους...τελικα ειδα κ αποειδα κ πηγε για rma η καρτα.
Andy Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 η καρτα πιστευω πως ειναι καθως πολλες φορες οταν κρασαρει και το κανω reboot εχω αναλυση 500 χ 700 ξερω γω και δεν αναγνωριζει καν την καρτα γραφικων.και πρεπει να το ξανακανω για να νιωσει
kwstasps Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 η καρτα πιστευω πως ειναι καθως πολλες φορες οταν κρασαρει και το κανω reboot εχω αναλυση 500 χ 700 ξερω γω και δεν αναγνωριζει καν την καρτα γραφικων.και πρεπει να το ξανακανω για να νιωσει Ποια υλοποιηση εχεις?εγγυηση εχει ακομα ετσι?
Andy Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 οταν λες υλοποιηση?δεν νομιζω.την εχω 2.5 χρονια και.. επισης μπηκα λιγο στο tech support forum του Overwatch και πολλοι τρωνε crash.ομως απο την παρεα μου μονο εγω.δεν ξερω τι παιζει. εκανα και ενα stress test με το fur mark την gpu και ολα κομπλε.μαξ θερμοκρασια 80 σε full load i gpu 1
kwstasps Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 οταν λες υλοποιηση?δεν νομιζω.την εχω 2.5 χρονια και.. επισης μπηκα λιγο στο tech support forum του Overwatch και πολλοι τρωνε crash.ομως απο την παρεα μου μονο εγω.δεν ξερω τι παιζει. εκανα και ενα stress test με το fur mark την gpu και ολα κομπλε.μαξ θερμοκρασια 80 σε full load i gpu Ποιας εταιριας ειναι εννοω.Ανεβασε της λιγο το powerlimit να δεις αν στρωσει κ κανε της κ κανα downclock...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα