Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλαξα καλοδιο και παλι πρασινο και το δοκιμασα και στα δυο υποδοχες που εχει το μονιτορ

Δημοσ.

Δοκίμασε να το συνδέσεις στην τηλεόραση σου να δεις. Λογικά η οθόνη φταίει.

Δημοσ.

Παιδια η τηλεοραση παιζει μια χαρα κατι αλλο γινετε

Κατι εγινε και επανηλθε,,,ολα καλα με την onboard

Δημοσ.

Συνήθως αυτό το μονόχρομο χρώμα δεν είναι της κάρτας.Και αφού την έβγαλες και έμεινες με την onboard μάλλον αυτό δείχνει.

Όπως σου είπαν δοκίμασε άλλη οθόνη και άλλο καλώδιο.

Πλάκα μας κάνεις? Δεν είχες δοκιμάσει τώρα ώρα με την ενσωματωμένη?

Δημοσ.

με την onboard ολα καλα...τωρα να 3αναδοκιμασω να βαλω την καρτα?

αν εκανες πρωτα σωστα ολη τη διαδικασια που σου ειπα ναι..δοκιμασε την καρτα παλι μετα..

Δημοσ.

ναι ειχα δοκιμασει και ειχε τα πρασινα και τωρα εφτια3ε μονο του...δεν 3ερω...απο τον πινακα ελεγχου εσβισα τα παντα ποθ ελεγαν invidia...τωρα τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

ναι ειχα δοκιμασει και ειχε τα πρασινα και τωρα εφτια3ε μονο του...δεν 3ερω...απο τον πινακα ελεγχου εσβισα τα παντα ποθ ελεγαν invidia...τωρα τι μπορω να κανω?

ε οκ αν εχεις αφαιρεση οδηγους κλπ...βαλε καρτα και καλωδιο κανονικα και μπες να δεις τι γινεται...αν εχεις οδηγους και κλειστο ιντερνετ περνα τους αλλιως θα σου περασει αυτοματα..

Δημοσ.

χμμ κοίτα να δεις που στο τέλος θα είναι η κάρτα το πρόβλημα, όμως όπως πολύ σωστά λένε και τα παιδιά μην αποκλείσουμε και την οθόνη

Δημοσ.

χμμ κοίτα να δεις που στο τέλος θα είναι η κάρτα το πρόβλημα, όμως όπως πολύ σωστά λένε και τα παιδιά μην αποκλείσουμε και την οθόνη

δε νομιζω αλλιως δε θα του εκανε τπτ μολις εβαλε το καλωδιο στην ενσωματομενη..εγω απλα νομιζω εχει φαει κανα conflict με τους οδηγους...η απλα ταχει πεξει το καλωδιο...η εκει που συνδεεται η οθονη...

παρομοια φαση μου κανει ενα παλιοpc στο μαγαζι...τρωει μια κλοτσια και ισιωνει :P (μη το δοκιμασετε στο σπιτι)

και ειναι απλα απο το καλωδιο απο πισω ταχει πεξει λιγο...

Δημοσ.

δε νομιζω αλλιως δε θα του εκανε τπτ μολις εβαλε το καλωδιο στην ενσωματομενη..εγω απλα νομιζω εχει φαει κανα conflict με τους οδηγους...η απλα ταχει πεξει το καλωδιο...η εκει που συνδεεται η οθονη...

παρομοια φαση μου κανει ενα παλιοpc στο μαγαζι...τρωει μια κλοτσια και ισιωνει :P (μη το δοκιμασετε στο σπιτι)

και ειναι απλα απο το καλωδιο απο πισω ταχει πεξει λιγο...

Από την πρώτη στιγμή αυτό μου ήρθε στο νου αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

• Like 1
Δημοσ.

εβαλα το hdmi στιν καρτα και στο monitor ολα καλα χςρισ πρασινα..τωρα να βαλω τουσ drivers τουσ τελεθταιουσ?

Δημοσ.

τι μου θύμισες τώρα παλιές εποχές με το vga καλώδιο να πούμε που αν στράβωνε λίγο ένα ποδαράκι έδειχνε όλη η οθόνη πράσινη το ίσιωνες λίγο με μια πένσα μετά γινόταν κόκκινη η οθόνη ή ροζ και στο τέλος έσπαγε τελείως, :-D  αν το ίσιωνες όπως έπρεπε έστρωνε κανονικά μετά

• Like 2
Δημοσ.

εβαλα το hdmi στιν καρτα και στο monitor ολα καλα χςρισ πρασινα..τωρα να βαλω τουσ drivers τουσ τελεθταιουσ?

δε σου περασε οδηγους αυτοματα ? για δες στο πανελ...

αν εχεις ανοιχτο ιντερνετ θα σου περασει μονο του...αν οχι ε ναι περνα εσυ αλλα καλυτερα οχι τους τελευταιους...βαλε τους 362.10 για αρχη που ξερω οτι ειναι κομπλε στανταρ...και μη περασεις τα παντα ολα...μονο drivers και physics ...

τα λεμε παω για υπνο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...